Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2022.12.04.
Egészen a mai napig azt gondoltad, könnyen megoldhatsz valamit, épp ezért nem is annyira vetted komolyan a feladatot, mint amennyire azt a helyzet megkívánta volna. Most azonban rá kell jönnöd, hogy akaratlan hanyagságod miatt olyan hibákat követtél el, amelyek kijavítása nélkül nemigen tudsz előbbre lépni. Még nem késő észbe kapnod! Anyagi szempontból sikeresen telik a vasárnap. Valamit jóval áron alul szerezhetsz be, és ennek hála több pénz marad a zsebedben, mint előzőleg hitted.

Heti horoszkóp

2022.11.28.
Ellenőrizd információforrásaidat, hogy minden valóban úgy van-e, ahogy hozzád eljutott. De bármi is történik, ne sértődj meg, és amennyire tőled telik, próbálj nagyvonalúan reagálni. Nehézségek adódhatnak a kommunikációban. A pénzügyekben pedig adj teret a kreatív megoldásoknak, eddig ismeretlen helyzetekben újszerű ötlet adhat kiutat.

Havi horoszkóp

2022.12.01.
Rólad általánosságban elmondható, hogy nem szereted a változásokat, ám olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor úgy gondolhatod: ne történjen minden a megszokott kerékvágásban. A bekövetkező változás olyan jó hatást gyakorolhat rád, hogy ennek hatására másként láthatod a világot, és benne a saját helyedet. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulsz, ebben fantasztikus sikert érhetsz el. Viszont anyagi ügyeid siralmasan alakulhatnak, jobban vigyázz az értéktárgyaidra is.

Hétvégi horoszkóp

2022.12.03.
Ne állj ellen a romantikára való hajlamodnak ezen a hétvégén. Különleges képességed van arra, hogy igazi hangulatot varázsolj otthonotokba, ami jó esetben magával ragadja kedvesedet is. Reményeid valóra válhatnak, ne sajnáld mindazt az energiát, amit a megvalósításra fordítottál. Láss tisztán jövőbeli céljaitokat illetően!

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top