Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2020.01.24.
Valójában újabb lehetőséget kapsz, hogy újratervezhesd az életedet. Bármilyen célokat is tűztél 2020-ra, érdemes újra átgondolnod valamennyit. Könnyen lehet, akad közöttük olyan is, amely már nem tűnik annyira kecsegtetőnek, mint néhány héttel korábban. Sőt, az is lehetséges, épp most jut eszedbe valami sokkal izgalmasabb.

Heti horoszkóp

2020.01.20.
Számodra most indul igazán az újév. Jogos, hiszen a pénteki újhold a kínai újév, ill. a holdújév, ami keleten már szombatra esik. Ez azért is nagyhorderejű, mert a Föld népességének negyedét érinti. Neked eljött az új jövő kitűzése és megtervezése. Ahogy az útvonaltervezésben: ez az újratervezés esélye. Azonban jobb, ha nem erőltetsz semmit, mert az erőlködés nem hoz kellő inspirációt. Hétvégén is folyamatosan ez fog foglalkoztatni, de ne engedd, hogy nyomasszon a jövő, mert megbetegíthet téged!

Havi horoszkóp

2020.01.01.
Ugyan a nyugalom és a higgadtság jellemző rád, ám ebben a hónapban valaki miatt egyik pillanatról a másikra kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert különben olyat mondhatsz, olyat tehetsz, amit megbánthatsz. Illetve amivel saját magad alatt vághatod a fát. Valakinek a segítsége miatt hálát érezhetsz. De az is lehet, hogy egy régi ismeretség új kerékvágásban folytatódhat.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.24.
Olyan szinten nyomaszt a jövő képlékenysége, hogy ingerlékennyé válsz. Mindegy, hogy tanulsz, vagy dolgozol, vagy más élethelyzetben vagy, mindenáron szeretnél tisztábban látni. A bolygók szerint erre minimális esélyed van. De ezt a feszültséget ne tedd rá a párkapcsolatodra!

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top