Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2019.09.19.
Csütörtökön tele vagy jobbnál jobb tervekkel. Érdemes leírni az ötleteket, listába is rendezheted valamennyit. Aztán szépen lassan el is kezdheted a megvalósítást. Minden és mindenki a kezedre játszik. Kár lenne veszni hagyni ezt a mostani nagyszerű lehetőséget.

Heti horoszkóp

2019.09.16.
Az égiek kegyeltje leszel a héten. A bolygók kedvedre való változásokat szimbolizálnak. Szerdán Szaturnusz 4 hónapnyi hátrálás után elindul előre, ami véget vet a hátráltató tényezőknek. Majd egy szuper háromszög alakul ki: Bika Hold – Szűz Mars, Nap – Bak Szaturnusz, Plútó. Ez sikereket, kiszámíthatóságot és biztonságot hoz az életed több területére. Érdemes hosszú távú terveket készítened. Sajnos ezt hirtelen elvágja a hétvégi ronda bolygókereszt. Legyél észnél, és ne ess túlzásba sehol semmiben!

Havi horoszkóp

2019.09.01.
Még az is lehet, hogy a szerelmi kapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrjítőnek bátran nevezhető szituáció. Az is megeshet, hogy te leszel az, aki úgy viselkedhet, hogy a környezetedben élők nem ismernek rád. Közben olyan esemény is történhet, amely miatt más színben láthatod a jövődet. Ez jótékony hatást gyakorolhat a biztonságérzetedre. Egészségi probléma kialakulására is nagy esély van.

Hétvégi horoszkóp

2019.09.19.
Méltatlan lenne a pénz miatt veszekedni a szerelmeddel hétvégén. Bizonyára igazad van, ha számon akarod kérni rajta, hogy miért költ többet, mint amennyit lehet. Mégse tedd! A harmónia fontosabb. És mivel törékeny vigyáznod kell rá…

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top