Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2021.07.29.
Ma egy választás elé kényszerít az élet és bár mindkét megoldás célra vezet, az egyikkel gyorsabb, a másikkal élvezetesebb folytatni. Gondold csak végig alaposan, mit szeretnél. Legyen élvezetes már az út is, vagy csak a végeredmény számít? Hallgass a megérzésedre! Annyi bizonyos, hogy mindkét választással jól jársz, így utólag nem fogod megbánni a döntést. Bízz magadban!

Heti horoszkóp

2021.07.26.
Bosszúságot okozhat neked valaki, aki visszatér a munkahelyedre. Azt hitted, hogy lezártad az ügyeteket, de most szükség lesz a memóriádra. Vissza kell pörgetned mindent, amivel bizonyítani tudod az igazadat. Eközben muszáj megőrizned a higgadtságodat, mert ha elveszted a türelmedet, nem fognak komolyan venni a főnökeid. Ez az egész csütörtökön csúcsosodik. Péntekre totál kimerülhetsz. Próbálj rövid napot csinálni, vagy vegyél ki szabit, és add át magad a pihenésnek, töltődésnek! Remek hétvége elé nézel…

Havi horoszkóp

2021.07.01.
Történjen bármi, meg kell acéloznod az idegeidet, mert csak így lehetsz nyugodt, és kerülheted el a nagyobb bajokat. Minden valószínűség szerint azon kívül, hogy alkalmazkodsz a kialakult helyzethez, mást nem tehetsz. Kedvez az idő pénzzel kapcsolatos megbeszélésnek, mert az életnek ezen a területén jól tudod képviselni a saját érdekeidet. A párkapcsolatokban a társad idegesebb. De még az is lehet, hogy felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege.

Hétvégi horoszkóp

2021.07.24.
A teliholdtól nehezen tudsz aludni. Érdemes lenne besötétítened. Mert ha kialvatlan vagy, akkor kibírhatatlan is. A kánikula visszatértével megint számtalan szabadtéri program közül válogathattok. Mindenképpen mozduljatok ki!

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top