Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2019.07.16.
Sokszor okoz nehézséget, hogy úgy érzed, szinte kínszenvedés belefognod a munkában. A mai nap is pontosan ilyen. Viszont, ha végre nagy levegőt veszel, és nekidurálod magadat, senki és semmi sem állíthat meg, hogy kitartóan hozd az eredményeket. Ne feledd, ma sokat tehetsz a fényes jövőért is.

Heti horoszkóp

2019.07.15.
Valójában akkor indul jól a heted, ha a keddi telihold által jelzett konfliktusba nem mész bele. Tanácsosabb, ha nem most tisztázod a helyzetet. Később is lesz rá esélyed. Hét közepén egy csúnya bolygóháromszög rajzolódik ki az égen. Úgy fogod érezni, hogy egyszerre a munkádban és a magánéletedben is rángatnak, kritizálnak, számon kérnek. Diplomatikusan kellene hangot adnod a nemtetszésednek. Máskülönben kitör a balhé. Hétvégén óvatosan közlekedj: balesetveszélyt mutat egy bolygószembenállás!

Havi horoszkóp

2019.07.01.
Mindennél fontosabb lehet ebben a hónapban a kommunikáció. Ha világosan és egyértelműen fejezed ki magad, akkor nem lesz okod panaszra. Ennek ellenére megtörténhet, hogy olyan váratlan dolog jöhet létre, amelyet nehezebben tudsz kezelni. A kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak az életedben, a protekciónak sokat köszönhetsz. Egészségedre jobban kellene ügyelni. Ha beteg vagy, ne aggódj, jó kezekbe kerülhetsz.

Hétvégi horoszkóp

2019.07.13.
Ha úgy érzed, hogy távolodik tőled a párod, szervezz közös programot! Ez a nyári hétvége tökéletesen alkalmas bármilyen extrém kikapcsolódásra. Pl. kiruccanhattok kirándulni egy szomszédos országba. A pénztárcádat vidd magaddal!

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top