Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2020.08.06.
Csütörtökön inkább csendre vágysz. Az is nagyon jó ötlet, ha a legközelebbi barátoddal találkozol, vagy olyan emberrel, akiben vakon megbízol. Jól tennéd, ha kiöntenéd a lelkedet, és őszintén megosztanád vele az érzéseidet. Minél többet mondasz el magadról, annál inkább megkönnyebbül a lelked.

Heti horoszkóp

2020.08.03.
A hétfői telihold miatt fejfájásod lehet. Semmiképp se hozzál nagy horderejű döntést ezen a napon! Várj vele kicsit! A hét közepén a bolygók azt javasolják, hogy beszélj egy barátoddal, ill. bizalmasoddal! Nem jó, ha egyedül gyötrődsz. Sokat segíthet egy olyan nézőpont, ami pártatlan, mégis támogató. Pénteken bolygód, a Vénusz a Rákba lép, és érzelgősebb, szentimentálisabb hangulatot hoz. Hétvégén a Kos Hold szerint aktív kikapcsolódást kell választanod, hogy félre tedd a heti gondokat.

Havi horoszkóp

2020.08.01.
Még az is lehet, hogy olyan események történhetnek, amelyek miatt nem látod tisztán a saját jövődet. Amennyiben azok közé tartozol, akik tanulmányokat folytatnak, vagy a későbbiekben tanulnak majd, akkor olyan helyzet jöhet létre, amely miatt szorongóvá válhatsz. Családtaggal is összekülönbözhetsz. Ám mivel most nagyon jól tudsz kommunikálni, nincs olyan probléma, amelyet ne tudnál elsimítani.

Hétvégi horoszkóp

2020.07.31.
Nem indul a legfényesebben az augusztus. Szombaton az utakon, vasárnap otthon kell óvatosnak lenned. Apró baleset ronthatja el a hétvégédet. Vigyázz magadra! És hallgass a szerelmedre! Tudd, hogy jót akar neked! Egy szó, mint száz felesleges felcsattannod, ha szól neked.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top