Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2020.01.24.
Pénteken kettős érzések lehetnek benned: egyrészt otthon maradnál a jó meleg lakásban, másrészt engednél is a baráti meghívásoknak. Mindkét ötlet remek, most nem dönthetsz rosszul. Érdemes élned az újhold különleges energiájával is. Gondold végig, miben újítanál, mit változtatnál meg szíved szerint az életedben?

Heti horoszkóp

2020.01.20.
Ellentmondásos érzések lesznek úrrá rajtad ezen a héten. Egyrészt szeretnél kissé passzívabb, csendesebb életet élni. Másrészt viszont olyan meghívásokat, programajánlatokat kapsz, amikre nem tudsz nemet mondani. Ez egy olyan dilemma, ami végre nem nyomasztó. A péntek esti újhold keleten már szombatra esik, és ez a holdújév, amit a Föld lakosságának negyede ünnepel. Csatlakozhatsz hozzájuk, és újíthatsz valamin. Jó hír, hogy erre az egész hétvége rendelkezésedre áll. Szóval nem kell kapkodnod.

Havi horoszkóp

2020.01.01.
A munkahelyeden alakulhat ki idegfeszítő helyzet. De az is lehet, hogy valakinek a stílusát tarthatod elviselhetetlennek, és talán a változtatásnak a gondolata is megfordulhat a fejecskédben. Egyelőre várj még, mert a dolgok változni fognak, és ami történik, az nem lesz majd ellenedre. Nagyon fontos, hogy rokonnal ne lépj közös ügyletre. Olyan dolog is megtörténhet, amely miatt örömödben fülig érhet a szád.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.24.
Szíved szerint elbújnál a világ elől kettesben, a kedveseddel. Megtehetitek. Kapcsoljátok ki a telefont, húzzátok ki a csengőt, és csináljatok egy édes kettes hétvégét! Ha nem megy mindkét napon, akkor legalább az egyik napot szakítsátok ki magatoknak!

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top