Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2021.04.15.
Valamit meglepően kedvezőbb áron sikerülhet beszerezned, és ez kirobbanó örömmel tölthet el. Noha több pénz maradhat a zsebedben, ne ess neki a féktelen költekezésnek. Szerelmed a támogatásodra szorul egy komoly családi ügyben. Legyél mellette, ezzel is mutatva, hogy számíthat rád. Szingli vagy? Most az online ismerkedés hozhat sikeres eredményt a szerelmi életedben.

Heti horoszkóp

2021.04.12.
A hétfői újhold és a hét első felében zajló égi folyamatok arra sarkallnak, hogy átgondold a pénzügyeidet. Nem kell aggódnod. Igyekezz higgadtan, józanul és tárgyilagosan tervezni. Szerencsére kedvező tendenciák jönnek. A hét második felében valaki beszélni szeretne veled. Keresi az alkalmat, de nem biztos, hogy a legjobb pillanatban talál meg. Ne akadj ki! Tudd, hogy sokat feszengett, és nem akar rosszat! Vasárnap jó passzban leszel. Előbújik belőled a gondtalan gyermek, akinek kitűnő a humorérzéke…

Havi horoszkóp

2021.04.01.
Ébernek kell lenned, mert megeshet, hogy félreértés miatt hozhatod saját magadat nehéz helyzetbe. De az is lehet, hogy valaki másmilyennek mutatja magát, mint amilyen valójában. A családi kapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre, és megeshet, hogy szeretett személy problémája miatt át kell szervezned a napjaidat. Pénzügyek terén könyvelésed bevétel és kiadás oldala egyformán mozoghat.

Hétvégi horoszkóp

2021.04.10.
A bőröd alatt érzed a tavaszi bizsergést: szeretnéd, ha a párod kicsit szenvedélyesebben udvarolna. Menj elébe, és lepd meg valami szexi, erotikus gesztussal! Ezzel kedvet csinálsz neki…

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top