Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2023.12.04.
Picit eleged van a munkából, az év végi nagy hajrából, az otthoni dolgokból. Besokalltál, amin semmi szégyellnivaló nincs. Előfordul az ilyen. Add ki a dühöd, hogy aztán megkönnyebbülten állj neki ismét a feladatoknak.

Heti horoszkóp

2023.12.04.
Bátran szövögess terveket, figyelembe véve, hogy kell átfutási idő a megvalósításhoz. Ha nehéz helyzetbe kerülsz a héten, próbálj felülről rálátni a helyzetre, így tisztábbá válnak nemcsak az erőviszonyok, de az indíttatások és mozgatórugók is, így pedig érthetőbbé válhat minden.

Havi horoszkóp

2023.12.01.
Megeshet, hogy a munkahelyeden olyan esemény következhet be, amely miatt csalódottnak érezheted magad. Talán, ha jutalomra, év végi bónuszra számítottál, akkor vagy nem kapod meg, vagy nem annyit, mint amennyit beterveztél. Sőt, gondolatban már el is költötted. Baráti kapcsolat fontosabb szerepet játszhat az életedben, mert olyan dolgokat beszélhettek meg, amely főként neked lehet fontos. Külföldi utazás pompás lehet. Még akkor is, ha a nagyvilágban olyasmi történhet, amely megdöbbenést okozhat.

Hétvégi horoszkóp

2023.12.02.
Bár örömmel elmerülnél fantáziád birodalmában, érdemes lenne reális célokat kitűzni kapcsolatod alakulásában és belátható távlatokba nézni pároddal együtt. Fogjatok össze, kapaszkodjatok egymásba. A figyelem csak párodnak szóljon, másoknak ne tégy félreérthető gesztust.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Halak csillagjegy jellemzői

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Halak csillagjegy jellemzői

Címlap

top