Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2021.10.19.
A környezeted nem támogatja az elképzeléseidet, emiatt nem nagyon tudnak veled együttműködve a segítségedre lenni. Amennyiben jó ügyet szolgálsz és biztos vagy a dolgodban, hagyd hátra a hitetleneket és járd a saját utadat! Nem kell folyton másokba kapaszkodva menetelned, mert ha hiszel magadban és a képességeidben, meg fogsz tudni birkózni a nehezével. A többiek pedig csak ámulnak majd, hogy milyen sokra vitted.

Heti horoszkóp

2021.10.18.
A szeles idő a változások szelét jelzi. Semmi sem maradhat a régiben. Szóval ne ragaszkodj lejárt szavatosságú barátságokhoz, munkahelyi kapcsolatokhoz, csorba tárgyakhoz, lyukas cipőkhöz, stb.! Egész héten hol pénzhez, hol elvekhez ragaszkodó emberekkel és helyzetekkel kell szembesülnöd. Ítélkezés és kritika helyett keresd meg a legbölcsebb hozzáállást! Szombaton a Nap belép a Skorpióba, amitől te magadra találsz. Innentől sokkal jobb lesz a közérzeted, és optimistábban nézel a jövőbe. Ez nem csak neked jó…

Havi horoszkóp

2021.10.01.
Megeshet, hogy szomorú esemény következhet be, amely miatt akár könny is csilloghat a szemedben. Az egészséged megőrzésére nagyobb figyelmet és több pénzt kellene fordítanod. Ha beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, mert jó kezekben lehetsz. A munkában olyan változásra kerülhet sor, amely kellemes meglepetésként érhet, és amely miatt akár szerencsésnek is érezheted az életed alakulását. Viszont olyan valaki lehet rád irigy, akiről ezt nem gondoltad volna.

Hétvégi horoszkóp

2021.10.16.
Ez minden szempontból a te hétvégéd. Lubickolni fogsz a boldogságban. Persze csak akkor, ha nem hagyod a párod, vagy bárki felbosszantson. Nagyban rajtad múlik, hogy minek adsz teret, mire fókuszálsz. Ezt ne feledd!

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top