Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2024.05.28.
Ma valami fontos kérdés foglalkoztat, és a Rákhoz hasonlóan te is a jó választ szeretnéd tudni. De mi van akkor, hogyha nem is maga a válasz a fontos, hanem csak a felmerülő kérdés? Gondold ezt át!

Heti horoszkóp

2024.05.27.
Segíthet a bajban, ha az eléd kerülő akadályokat vidáman veszed és olyan játékosan próbálod megoldani, mintha egy akadályversenyen lépegetnél célod felé. Energiáidat egyre jobban szabadjára engedheted, különösen, ha jó ügyre fókuszálsz.

Havi horoszkóp

2024.05.01.
Soha nem volt annyira aktuális a régi mondás, mint most: a pénz megrontja a barátságot, és az egyéb kapcsolatokat is. Ha meg tudnád állni, hogy ne beszélj a pénzről, és hogy ne ez álljon most a figyelmed középpontjában, akkor nem menne tönkre egyetlen ismeretséged sem. Közben olyan események is történhetnek veled, amelyek miatt többeket az irigység, a féltékenység keríthet hatalmukba. Akár te, akár számodra fontos személy, ha tanulmányokat folytat, ebben megnyugtató szituáció jöhet létre.

Hétvégi horoszkóp

2024.05.25.
Szombaton minden játékos ötletedet bevetheted, vasárnap viszont szánj időt a tervezésre és pároddal közös dolgaitok megbeszélésére. Koncentrálj kedvesed igényeire, helyezd most ezt az első helyre. A belőled áradó erő őt is magabiztossá teszi és megnyugtatja.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Oroszlán csillagjegy jellemzői

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Oroszlán csillagjegy jellemzői

Címlap

top