Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2021.07.26.
Noha nagyon szeretnél elérni valamit, úgy tűnik, egyelőre az utad sokkal kacskaringósabb, mint amilyennek az elején gondoltad. Nem érdemes azonban feladnod csak azért, mert egy kicsivel több akadályt kell megugranod, vedd elő azt a tudást, akaraterőt és tapasztalatot, ami ott rejlik benned. Csupán egy fontos ügy kell ahhoz, hogy mindez felszínre kerüljön. Állj biztosan a lábadon és ne hagyd, hogy megingasson.

Heti horoszkóp

2021.07.26.
Nem fogsz unatkozni ezen a héten. Szinte minden napra jut olyan esemény, amire reagálnod kell. Legalábbis azt hiszed. Hét elején össze kéne számolnod, mennyiből gazdálkodhatsz. Szerdán hajnalban a Merkúr belép az Oroszlánba, amitől könnyebben kimondasz bármit. Délután Jupiter visszalép a Vízöntőbe, és te régi emberekkel, szituációkkal találkozol ismét. Másnap a 2 bolygó szembenállása konfliktust mutat, ami akkor elkerülhető, ha csendben tudsz maradni. Vasárnap, a Nap-Merkúr együttálláskor beszélhetsz…

Havi horoszkóp

2021.07.01.
Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Akivel most hoz össze a sors, azzal a személlyel leginkább a szex lesz a fontos, az élet más területén nem nagyon érthetitek meg egymást. Olyan váratlan helyzet is létrejöhet, amely miatt el kell gondolkodnod a jövődön, mert nem biztos, hogy minden úgy folytatódhat, ahogyan eddig. A régebbi párkapcsolatokban a társad kötheti az ebet a karóhoz, ami átmenetileg nehézzé teheti a viszonyotokat.

Hétvégi horoszkóp

2021.07.24.
A párod hiperérzékeny lesz a teliholdtól. Lehet, hogy te sem alszol túl jól. Ettől mindketten ingerlékennyé váltok, és bármilyen apróságon összekaptok. A mérgező hangulat közétek állhat, és elronthatja az egész hétvégéteket. Ne hagyd!

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top