Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2020.01.20.
Hajlamos lehetsz hétfőn irigykedve tekinteni valakire a környezetedben. Hidd el, egyáltalán nem biztos, hogy amit kifelé mutat, az pontosan fedi a valóságot. Sőt, ha jobban ismernéd őt, pontosan tudnád, nem is annyira irigylésre méltó a helyzete. Ráadásul az irigység csak viszi tőled az energiát. Minek pazarolni ilyesmire?

Heti horoszkóp

2020.01.20.
Különleges és különlegesen fontos találkozások várnak rád. Járj nyitott szemmel, mert álruhában jön az, akitől a legtöbbet tanulhatod! 2 nehéz fényszög azt mutatja, hogy az illető nehéz helyzetben van. Szóval nincs miért irigyelni. De megmenteni sem kell. A pénteki újhold megerősíti, hogy új emberekkel van dolgod. Ha nincs párod, akkor köztük lehet a nagy ő. Ha van párod, akkor kövess el mindent, hogy ne legyen oka féltékenykedni! Hétvégén minden esély megvan a harmónia helyre állítására.

Havi horoszkóp

2020.01.01.
A házasságokban, régi együttélésekben feszült helyzet alakulhat ki. Még az is lehet, a társad olyan dologba kívánja vágni a fejszéjét, amely egyelőre csak viszi a pénzt. A munkahelyeden új helyzet jöhet létre, Előfordulhat, hogy a felettesed olyan dologról beszélhet, amivel talán nem értesz egyet. De most nincs itt az ideje az ellenkezésnek. Tedd azt, amit mondanak. Ha szülő vagy, gyermekedre ne kényszerítsd az akaratodat.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.17.
A családod közétek állhat, illetve meghiúsíthatja a közös programotokat. Emiatt kissé morcossá válhatsz. Viszont ez nem lesz jó hatással a szerelmedre. Okosabb lenne, ha minél előbb teljesítenéd a kötelezettségeket, és utána még jut időtök egymásra is.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top