Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2022.12.04.
Egy ideje halogatsz egy elég fajsúlyos döntést, ám szorít az idő, tudod, hogy lassan állást kell foglalnod. Mielőtt azonban véglegesen határoznál, sorakoztass fel magadban minden, az adott ügy mellett és ellen szóló érvet s jól gondold át, minek mi lesz a következménye. Amennyiben sikerül elhatároznod magad, ne félj levonni a végső konzekvenciát. Párkapcsolatod virágzik. Még ha itt is van a tél, számotokra minden nap tavasz és perzselő nyár.

Heti horoszkóp

2022.11.28.
Előtérbe kerülhet, hogy mielőbb elsimítsd és megoldd a felmerülő konfliktusokat. Sajnos, nem kerülheted meg a szükséges megbeszéléseket. Kommunikálj a tőled telhető legnagyobb szelídséggel és szerénységgel, ez segíteni fog megnyugtatni a kedélyeket. Lehetséges, hogy kihívás lesz együttműködnöd másokkal, de jót tenne, ha csapatban gondolkodnál és dolgoznál.

Havi horoszkóp

2022.12.01.
Rengeteg feladat szakadhat a nyakadba, nemcsak a munkahelyeden, hanem az otthonodban is. Fizikai munkából is kiveheted a részedet, és megeshet, hogy valakit ki kell szolgálnod, ami nem esik nehezedre, mert szereted őt, vagy amit végzel, azt szereted. A munkában, megélhetésben olyan váratlan fordulat jöhet, ami miatt minden okod meglehet az örömre. Talán olyan lehetőséget is utadba sodorhat az élet, amelyben nagyon körültekintőnek kell lenned, főként anyagilag. Mert lehet, hogy amire igent mondasz, az később csődbe mehet

Hétvégi horoszkóp

2022.12.03.
Lelkesedésed határtalan lehet a hétvégén, új ötleteid támadhatnak. Kedvesed valószínűleg szívesen kapcsolódik romantikus elképzeléseidhez. Ez most igazán feldobhatja kapcsolatotokat. Közben kicsit álljatok meg, adjatok helyet a közös pihenésnek és feltöltődésnek, jó fog ez jönni az év végi hajtásban…

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top