Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2020.10.28.
Jótékonyan hat rád a Mérleg jelébe lépő Vénusz. A szintén Mérlegbe visszalépő Merkúr bolygó viszont olyasmire hívja fel a figyelmedet, amiről korábban nem akartál beszélni, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagytad ezt a lehetőséget. Ne akard kikerülni a beszélgetést, mert csak még nehezebben boldogulsz vele.

Heti horoszkóp

2020.10.26.
Hétfőn és kedden gyanúsan csendes napok lesznek. Gyűjts erőt! Szükség lesz rá. Szerdán vegyél egy nagy levegőt, és mondd ki azt, amit magadban tartogatsz hetek óta! Közben nagyon körültekintően közlekedj, mert szerdán és pénteken kifejezetten balesetveszélyes konstellációk lesznek az égen. Biztos lehetsz benne, hogy a hétvégi halottak napja miatt sokan lesznek az utakon. A szombati telihold feszítő hatását egy Nap-Uránusz szembenállás tovább gerjeszti. Maradj higgadt, elnéző és toleráns!

Havi horoszkóp

2020.10.01.
Még az is lehet, hogy megtörténik mindaz, amire korábban gondoltál, amit korábban tervbe vettél. Talán a tisztánlátásnak köszönhetően képes leszel meghozni egy olyan döntést, amely előtt a környezetedben többeknek nagy meglepetést szerezhetsz ezzel. Ha kommunikációról van szó, akkor számolj el tízig, mielőtt megszólalsz, így kerülheted el a nehéz helyzetet.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.23.
Nagyon vártátok mindketten ezt a hosszú hétvégét. Pont emiatt óriási elvárásokkal mentek bele. Mielőtt ebből felesleges feszültségek és/vagy nézeteltérések adódnának, beszéljétek meg, hogy ki, mit szeretne! Cél, hogy mindkettőtök vágyai teljesüljenek. Erre törekedjetek, és jó lesz!

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top