Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2024.05.20.
Az elmúlt hetekben nagyon lazára vetted a figurát, ami még számodra is meglepő. Hétfőn azonban meg kell komolyodnod, mert vár rád egy-két megoldandó feladat a családban.

Heti horoszkóp

2024.05.20.
Fellélegezhetsz a héten, most könnyebben, levegősebben alakulhatnak dolgaid. Ne mulassz el egyetlen kínálkozó lehetőséget sem, bízz benne, hogy ha eddig lekötve, akár lebilincselve érezted is magad, ez már a múlt, most pedig felszabadulhatsz és szárnyaidat kitárva felröppenhetsz.

Havi horoszkóp

2024.05.01.
Ha pénzről van szó, roppant körültekintőnek kell lenned, mert megeshet, hogy becsaphatnak. Különösen igaz lehet ez például internetes vásárlás, bankolás esetén. A házasságokban, régi együttélésekben az anyagi ügyek kerülhetnek figyelmetek fókuszába, amelyek alakulása jó hatást gyakorolhat a kettőtök viszonyára. A szerelmi kapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Ha a kapcsolat kiállja a mostani próbát, akkor megszilárdulhat. Esélye sem lehet harmadik személynek.

Hétvégi horoszkóp

2024.05.18.
A hétvége egyben a hét csúcspontját hozhatja el számotokra, bevetheted minden csáberődet és egyben minden kreativitásodat a közös program megálmodásában. Kisugárzásoddal teljesen rabul ejtheted választottadat, csak hinned kell magadban.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Mérleg csillagjegy jellemzői

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Mérleg csillagjegy jellemzői

Címlap

top