Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2024.04.22.
Jó ideje foglalkoztat valami. Egy fontos elintéznivaló, amiről eddig nem akartál tudomást venni. A mai napon azonban nem halogatod tovább a dolgot. Hidd el, nagyon izgalmas lesz, nem kell tovább halogatni!

Heti horoszkóp

2024.04.22.
Egyáltalán nem baj, ha most lassítasz egy kicsit, most ennek van itt az ideje. Maradj megfontolt és kétszer is gondold meg minden következő lépésedet. Ugyanakkor merj bátran önmagad lenni, még akkor is, ha ezzel generálsz egy kis plusz feszültséget. Ez azt is jelenti, hogy ragaszkodhatsz a prioritásaidhoz.

Havi horoszkóp

2024.04.01.
Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint ebben a hónapban: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Érdemes lenne szűrővizsgálatot bonyolítani, ha műtétre kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben lehetsz jó kezekben. Ha pénzről van szó, akkor felemás helyzet alakulhat ki. Lesz olyan bevételed, amelyért nem kell keményen megdolgoznod, és lesz olyan kiadásod, amelyre nem számítasz, és amely elkerülhetetlen. A munkában bekövetkező változások miatt elégedettséget érezhetsz. Most érdemes változtatni.

Hétvégi horoszkóp

2024.04.20.
Vessétek bele magatokat a hétvégén valamilyen kulturális vagy művészeti programba, ez lehet most igazán kikapcsoló és pihentető számotokra. Ha a szépséget a természetben találjátok meg, az is opció, a lényeg, hogy valamilyen módon közösen éljétek át a harmóniát.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Mérleg csillagjegy jellemzői

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Mérleg csillagjegy jellemzői

Címlap

top