Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2020.01.20.
Valósággal megkönnyebbülsz hétfőn, miután a Nap a Vízöntő jelébe lép. Az elmúlt napokra, hetekre jellemző problémák is oldódni látszanak, vagy legalábbis láthatod már a fényt az alagút végén. A türelmed, a kitartásod meghozza a gyümölcsét. Lehet okod az ünneplésre.

Heti horoszkóp

2020.01.20.
Kedvedre való lesz ez a hét, mert hétfőtől a Vízöntőbe lépő Nap megkönnyebbülést hoz neked. Elemedben leszel, ami visszahozza az életigenlésedet. Ilyen kitűnő hangulatban a kihívások, a feladatok sem olyan nyomasztóak. Viszont a nagy jókedv ne járjon költekezéssel! Lehet, hogy szeretnéd megjutalmazni magad. De ezt teheted olcsón is. A pénteki újhold olyan kreativitást hoz neked, amivel ezt új módon oldod meg. Hétvégén egy vicces, játékos kikapcsolódást kéne választanod. Gyermeki részed élvezné…

Havi horoszkóp

2020.01.01.
Nagyon fontos a higgadt kommunikáció. Különösen igaz ez a munkahelyeden, ahol kolléga úgy érezheti, hogy nyomást kívánsz gyakorolni rá. Illetve ha nem fejezed ki magad világosan, és nem fogalmazol diplomatikusan, akkor olyan valakit haragíthatsz magadra, akit nem kellene. Ha nem osztod meg a magánéletedet még a legjobb baráttal sem, akkor biztos lehetsz benne, hogy a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.17.
Tisztáznotok kellene a pénzügyeket ezen a hétvégén. Ha őszinte a kapcsolatotok, nem lehet kínos a pénz. Mindazonáltal nyugodtan elmondhatod, hogy nem szeretsz előhozakodni ezzel a témával. Lehet, hogy másképp viszonyultok pénzhez. Emiatt valakinek könnyebb, valakinek nehezebb.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top