Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2023.01.29.
Ma kifejezetten oda kell figyelned a tested jelzéseire. Lehet, hogy lappang benned valamilyen betegség. Az első jeleket se hagyd figyelmen kívül. Ágynyugalom! Ez legyen a mai jelszavad.

Heti horoszkóp

2023.01.23.
Míg céljaid megvalósításának vágya mozgat, ne feledkezz meg az örömökről, az apróságokról, melyek mosolyt csalnak arcodra. Ezeknek is van helye az életben, ne félj attól, hogy hátráltatni fognak, sőt, inkább új lendületet adnak, friss erővel vérteznek fel. Hozd felszínre kreatív energiáidat, ezek segítenek, hogy megálmodott jövőd felé haladj a nehézségek ellenére is.

Havi horoszkóp

2023.01.01.
A házasságokban, régi együttélésekben olyan szerencsés változások következhetnek be, amelyek miatt úszhatsz a boldogságban. Ha most kívánod összekötni társaddal az életedet, ezt a lehető legjobbkor teszed. A környezetedben is több az olyan személy, akikkel kölcsönösen jó hatást gyakorolhattok egymásra. Kopogtathat a múlt is az ajtódon. De az is lehet, hogy egy történés miatt könny csilloghat a szemedben. Rokonok között van, akivel kiáshatod a csatabárdot.

Hétvégi horoszkóp

2023.01.28.
Varázsold elő magadból romantikus énedet, hordozd tenyereden szerelmedet! Próbáld elcsípni a lehető legjobb pillanatot az intimitásra. Most nem kell versenyezned senkivel, egyszerűen add magadból a mostani legjobbat. Mivel képes vagy kompromisszumot kötni, ezzel elejét veheted a vitának, és ha párod makacsul kitart is valami mellett, te óvatosan egyensúlyozva rátalálhatsz a középutas megoldásra, mely mindkettőtöket megnyugtat.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Mérleg csillagjegy jellemzői

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Mérleg csillagjegy jellemzői

Címlap

top