Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2021.10.28.
A megfelelő pillanatra vársz, hogy egy számodra fontos személynek elmondj egy nagy hírt, amit még senki nem tud, te viszont úgy döntesz, ő lesz az első, akit beavatsz. Olyannyira megbízol benne és adsz a véleményére, hogy el sem tudnád képzelni, hogy mással beszélj erről. Ha hasznos és építő jellegű tanácsot ad, igyekezz megfogadni, mert nem akar rosszat neked, sőt! Csak a javadat akarja!

Heti horoszkóp

2021.10.25.
Türelmetlenség és kapkodás fog jellemezni ezen a héten. Te nem ilyen vagy. Emiatt duplán kiborulhatsz. Holott te is tudod, hogy semmi értelme önmagadat szapulni. Inkább főzz egy finom kávét vagy teát magadnak, ülj le, és kortyold élvezettel! Utána mindent kedvezőbb színben fogsz látni. A hét közepén plusz munka szakadhat a nyakadba. Nem biztos, hogy ezt bele kell préselned a hosszú hétvége előtti pár napba. A hosszú hétvégéd kitűnően indul. Fülig ér a szád, és örömödben azt sem tudod, hova kapj.

Havi horoszkóp

2021.10.01.
Még az is lehet, hogy minden figyelem rád irányul, és élvezheted az így kialakuló helyzetet. Rendkívüli energiával is rendelkezhetsz, amelynek hatására olyan dolgokban is eredményt érhetsz el, amelyről talán magadban már le is mondhattál. A szerelem édes angyalkája is a válladra telepedhet. Olyan találkozásban is részed lehet, amelynek segítségével az életed fordulóponthoz érkezhet. Rokonnal legyél figyelmesebb.

Hétvégi horoszkóp

2021.10.22.
Lelkes, bevállalós, kiegyensúlyozott és együttműködő leszel egész hétvégén. A szerelmednek könnyű dolga lesz veled, mert szinte bármire rávehet téged. Bármilyen ötletére rábólintasz. Vagyis az ő kezében van a kezdeményezés.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top