Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2021.10.28.
Nem várt akadályokkal kell szembesülnöd, amelyek kissé megnehezítik a dolgodat, de mivel megfelelő tapasztalattal vértezted fel magad, a helyzet megoldása nem fog nagy gondot jelenteni. Nem vagy ugyanis az a fajta személy, akinek problémát okozhat, ha kicsit magasabbra emelik a lécet, hiszen meg tudod ugrani, s nem is kell egy pillanatra sem meghátrálnod. Legyél olyan, mint mindig, hozd a megfelelő formádat és emelt fővel menetelj előre!

Heti horoszkóp

2021.10.25.
A hétfő tökéletesen alkalmas arra, hogy egyeztess, és olyan emberekkel juss egyezségre, akikkel eddig nem sikerült. Keddtől az érzelmek veszik át az irányítást. Ne lepődj meg, ha több érzékeny emberrel futsz össze! És azon se, ha belőled váratlanul előtörnek az érzelmek. A hosszú hétvége előtt a kötelesség és a szórakozás vívódik benned. Szíved szerint már készülnél a hétvégére, de még vannak elintéznivalóid. A hétvégéd remek hangulatban indul. Tele vagy tervekkel. Kérdés, hogy ez mind belefér-e…

Havi horoszkóp

2021.10.01.
A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy a társad miattad érezheti nehezebbnek az életet. Próbáld meg visszafogni magad, és ne erőszakold rá azt, amit ő nem akar. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytatsz, úgy alakulhatnak a dolgok, hogy mázlistának érezheted magad. A kapcsolatoknak, protekciónak talán sohasem vetted még olyan nagy hasznát, mint most. Egy közösségben te lehetsz a sztár.

Hétvégi horoszkóp

2021.10.22.
A hűvös, szeles idő ellenére jót tenne mindkettőtöknek egy kis kirándulás vagy egy nagy séta. Miután kiszellőztettétek a fejeteket, leülhettek beszélgetni egy csésze tea vagy egy pohár bor mellé. A közös terveiteket kéne egyeztetnetek.

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top