Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2023.02.01.
Ma valaki véleményével, vagy a veled való viselkedésével a lelkedbe gázol és te emiatt egy pillanatra még talán azt is elhiszed, hogy neki van igaza. Felejtsd el! A te értékedet nem az határozza meg, hogy valaki más mit mond.

Heti horoszkóp

2023.01.30.
Ha szeretnéd kiteljesíteni magad, ezen a héten figyeld a felmerülő lehetőségeket! Nagyon fontos, hogy ezt ne más kárára próbáld tenni, ne úgy, hogy akaratoddal letarolod a többieket magad körül. Inkább éleszd fel magadban a kreatív erőket és ezt vesd be. Karrieredben jöhetnek akadályok és kihívások, de ha rád jellemző módon bátran szembenézel velük, áthidalhatod ezeket.

Havi horoszkóp

2023.02.01.
Az ismeretségeid között vannak olyanok, akikkel tökéletes lehet az összhang közöttetek. Talán félszavakból is megérthetitek egymást. Ugyanakkor van olyan, akivel kiáshatjátok a csatabárdot. A szerelmi kapcsolatokban olyan dolgok merülhetnek fel, amelyek miatt a viszonyotok fordulóponthoz érkezhet, míg a házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át. Váratlan kiadás miatt az idegeid megfeszülhetnek.

Hétvégi horoszkóp

2023.01.28.
Tüzes jellegednél fogva lehet, hogy hétvégén is mozognál, pörögnél, de harci szellemedet most nem a párkapcsolatodban kéne kiteljesíteni. Jobbat tenne egy kis megállás, lecsendesedés, békés összebújás társaddal. Adj időt kettőtöknek, tedd félre kicsit rengeteg dolgodat, a verseny, a veszély is megvár, most ti legyetek a fontosak!

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Kos csillagjegy jellemzői

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Kos csillagjegy jellemzői

Címlap

top