Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2020.08.09.
Ha tudatosan fegyelmezed magad vasárnap, rendkívüli energiákat mozgathatsz meg. Ellenkező esetben viszont ingerlékeny leszel, az meg senkinek sem jó. Mindenképpen mozogj sokat, és tényleg csak azt tedd, ami valódi örömet okoz neked. Szuper nap lesz, ha szuperül töltöd...

Heti horoszkóp

2020.08.03.
Teliholddal indul augusztus első hete. Ez téged nem érint. Egy másik hétfői bolygó szembenállás (Merkúr-Szaturnusz) annál inkább. Valakivel veszekedned kell, hogy levezesd a benned felgyülemlett feszültséget. Kérdés, hogy ez az egyetlen mód? Szerdán Merkúr az Oroszlánba, pénteken Hold a Kosba lép, ami kedvez a derűlátásodnak. Közben Vénusz, a szeretet bolygója kedves személy érkezését jelzi. Betoppan hozzád, ami zavarba hozhat. A hétvégéd dupla szuper fényszögnek köszönhetően szupernek látszik.

Havi horoszkóp

2020.08.01.
A megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyeket nehezebben tudsz kezelni. Úgy válhatsz hajlamossá az erőszakos viselkedésre, hogy ezt észre sem veszed. Ezzel pedig inkább önmagad alatt vághatod a fát. Viszont a szerelmi életed úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd. De csak akkor, ha a pénz nem játszik központi szerepet az életedben. A házasságokban, együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
Ez lehet a nyár legelevenebb hétvégéje a számotokra. Ne halogassátok tovább azt, amit terveztek, mert hamar vége a nyárnak! A szuper fényszögek kedveznek a vidám, sportos programoknak. Menjetek csónakázni, vitorlázni, bobozni, stb.! Engedjetek a gyermekien felhőtlen kikapcsolódásnak!

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top