Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2020.10.20.
Kedden is nagyon energikus leszel. Épp ezért a fizikai aktivitás ugyanolyan fontos, mint hétfőn volt. Érdemes ugyanakkor a problémásabbnak tűnő feladatokat megcsinálnod még ma, mert most könnyedén befejezhetsz mindent. Amit későbbre halasztasz, azzal hosszabb ideig nem boldogulsz... Ne tedd!

Heti horoszkóp

2020.10.19.
Amennyiben nem esel túlzásba, nem reagálsz az indokoltnál hevesebben, akkor kimondottan kedvező napok várnak rád. Nem attól lesz jó a heted, hogy a hosszú hétvégét várod. Hanem attól, hogy tervezel, és koncentrálsz az éppen aktuális dologra. Ebben hatékony segítséget kapsz hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton. Persze lesznek kihívások is. Valamit, vagy valakit el kell engedned. Pénteken hajnalban a Skorpióba lépő Nap és a vasárnapi óraátállítás is a tél hivatalos közeledtét jelzi.

Havi horoszkóp

2020.10.01.
Meg kell próbálni visszafogni magadat, és elszámolni legalább tízig, így kerülheted el, hogy olyasmit tegyél, amivel önmagad alatt vághatod a fát. A megérzéseid talán soha nem működtek annyira jól, mint ebben az időszakban, amelyekre azért kellene hallgatnod, mert így kerülheted el a nehéz helyzeteket. A párkapcsolatok akkor működhetnek jól, ha engedékeny vagy.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.16.
Olyan jó lenne, ha nem állna közétek a pénz. Rajtad is múlik, hogy mennyire hagyod, hogy az anyagi gondok föléd kerekedjenek. Ne felejtsd, hogy az ölelés, a kedvesség, a gyengédség és az intimitás nem kerül pénzbe! Ez legyen ennek a szép hétvégének a célja!

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top