Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2019.07.16.
A tettek embere vagy, nem töprengesz túl sokat, nem gyötörnek kételyek. Nem pocsékolod el energiáidat véget nem érő elméleti fejtegetésekkel. Határozottan haladsz a céljaid felé, ezért gyakran meglehetősen vakmerőnek tűnsz mások szemében. Kedden szükséged lesz minden bátorságodra...

Heti horoszkóp

2019.07.15.
Koncentrálj, és meglesz az eredménye! Föld jegyben járó bolygók (Hold, Szaturnusz, Uránusz, Plútó) szerint hatékony leszel. A kedd éjjeli részleges holdfogyatkozás a jövőddel kapcsolatosan rávilágít valami hiányosságra. Lehet, hogy nem kalkuláltál egy fontos tényezővel, amit csak később fogsz megtalálni. Pénteken Merkúr, a hírvivő visszalép a Rákba, és rokonról hoz híreket. Nem érdemes felhúznod magad. Hétvégén az érzelmek árvize elsodorhat. Addig nincs baj ezzel, amíg nem gyűr maga alá.

Havi horoszkóp

2019.07.01.
A szerelmi viszonyokban egyik pillanatról a másikra alakulhat őrjítőnek nevezhető helyzet. Ha békét szeretnél, neked kellene a kedvesedhez alkalmazkodni. Ha pénzről van szó, nagyobb odafigyelésre van szükség, mert olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát, amivel megcélozhatod a kukát. Ha külföldre utazol, pompásan érezheted magadat. A munkában sikeres lehetsz.

Hétvégi horoszkóp

2019.07.13.
Elengedhetetlen számodra szerelmi lobogás. Tüzes jegyként tűzről pattant vagy. A párodnak ezt el kell fogadni. Semmiképp se aggódj emiatt, mert pont ebbe szeretett bele anno. A hétvége ennek a tűznek és lobogásnak a jegyében fog telni.

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top