Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2024.02.28.
Túlságosan végletes vagy ma. Mindent fel akarsz címkézni, hogy jó vagy rossz. De az élet nem fekete vagy fehér és éppen erre próbál most rávezetni a sors, amit te valamiért nem könnyen fogadsz be, pedig muszáj lesz.

Heti horoszkóp

2024.02.26.
Merj szembenézni kapcsolataid gyengeségeivel, és egyeztess a másik féllel mindkettőtök igényeiről. A lehetőségek nemcsak távoli céljaid felé nyithatnak kaput, hanem saját belső mélységeid felé is. Nézz szembe a múlt sebeivel a hozzád méltó bátorsággal.

Havi horoszkóp

2024.02.01.
Pénzügyeid hullámzó képet mutatnak, mert a bevételek mellett olyan kiadásod is lehet, amely váratlanul érhet. Jó lenne, ha baráttal, jó ismerőssel nem lenne témád a pénz és saját anyagi helyzeted alakulása. Mert az illető ennek hatására úgy viselkedhet, amely miatt mélyen csalódottnak érezheted magad. Azokban a párkapcsolatokban, amelyekben gyermek is van, a társad és a csemete között kommunikációs probléma jöhet létre. Te pedig betöltheted közöttük a békebíró szerepét.

Hétvégi horoszkóp

2024.02.24.
Lehet, hogy ragaszkodnál a szigorú logikához, de van olyan időszak, amikor ez nem segít, illetve nem elvárható, hogy a párod megnyugodjon tőle. Van helye a romantikának is. Mit tennél meg kedvesedért? Semmiképp ne kövesd el ugyanazt a hibát, amit előző kapcsolatodban.

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Kos csillagjegy jellemzői

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Kos csillagjegy jellemzői

Címlap

top