Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2020.01.28.
Legyél éber, és lehetőség szerint türelmes kedden, főleg a családtagokkal. El kell fogadnod, ők semmiben olyan gyorsak mostanában, mint te. Sőt, idegesítően körülményesek. De attól, hogy sürgeted őket, veszekszel velük, még nem fognak felpörögni. Neked kéne lelassulni hozzájuk, ami viszont komoly kiívást jelenthet neked.

Heti horoszkóp

2020.01.27.
Kritikus fényszögekkel kezdődik a heted. A Nyilasban járó Mars türelmetlenné tesz téged. Mivel te most magasabb fordulatszámon pörögsz, a többiek hozzád képest csiga lassúak. Bármikor vita pattanhat ki ebből. Rajtad múlik, hogy elébe mész-e ennek. A hét második felében könnyebb lesz toleránsan állnod mindenhez és mindenkihez. Sokat segíthet, ha nem veszed véresen komolyan. Február első hétvégéjén vigyáznod kell az egészségedre. Most az emésztésedet kell kímélned. Figyelj az étkezésre!

Havi horoszkóp

2020.01.01.
A hónap legfontosabb feladata a nyugalmadnak a megőrzése. Muszáj lenne rendszeresen mozogni, mert így vezetheted le azt a hatalmas energiát, amellyel rendelkezel, és amely akár meg is betegíthet. Rendkívül balesetveszélyes ez a hónap, ezért nagyon fontos, hogy ne rohanj, ne kapkodj. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Utazás jól sikerülhet.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.24.
Ha meghívást kaptok ezen a hétvégén, akkor mondjatok igent, és menjetek! Nagyon jót fog tenni nektek egy szórakoztató társasági esemény. Akkor is menjetek, ha nem nagyon ismeritek a többieket! Az újdonság meglepően jól fog hatni rátok…

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top