Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2019.11.12.
Kedden annyi dolgod van, hogy kerülöd a feszültséget, és csak magadra figyelsz. Mintha senki és semmi más nem is létezne, csak te magad. Jól tennéd, ha ma csupa egészséges ételt, italt választanál, és kímélnéd a szervezetedet. Néha kell egy kis megtisztulás, a mai nap pedig tökéletes lehetőség erre.

Heti horoszkóp

2019.11.11.
Ne törődj azzal a felhajtással, ami a keddi teliholdat övezi! Neked ezzel nincs dolgod. Maximum annyi, hogy kicsit jobban vigyázol az egészségedre. Figyelned kéne a réteges öltözködésre és a tiszta táplálkozásra. Utóbbi azt jelenti, hogy kerüld a mesterséges adalékokat tartalmazó élelmiszereket! Csütörtökön Hold-Vénusz, és pénteken Hold-Jupiter szembenállások vitás helyzeteket jeleznek. Most a másik fél látszik érzékenyebbnek. Hétvégén részesítsd előnyben a családodat! Kezdeményezz közös programot!

Havi horoszkóp

2019.11.01.
A kapcsolataid között lesz olyan, amelyik megmérettetik, és bizony könnyűnek találtatik. Ne sírd vissza ezt a régi kapcsolatot, amelynek lejárt az ideje. Már nem tudtok egymásnak semmi olyasmit adni, amivel fejleszthetnétek egymást. Előfordulhat, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. A pénzből, ha lassan is, de egyre több lesz, és nem okoz gondot az esetleges hitelek törlesztése.

Hétvégi horoszkóp

2019.11.08.
Ha te szerelmes vagy, senki sem tud ellenállni neked. A párod pont ezt szerette meg anno benned. Ezen a hétvégén add át magad a magasba emelő érzésnek! Mindkettőtöknek jót fog tenni egy kis romantika és erotika. Sosem vagytok ilyesmihez öregek…

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top