Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2021.06.20.
A Szaturnusz jól megdolgozza a személyiségedet. Erősít, ha vállalkozni akarsz, de erőszakossá tesz, ha szerelemről van szó. Ha van gyereked, vele is lényegesen szigorúbban bánsz, mint általában. Tanulmányokban, tervekben magasra teszed a lécet, de már itt az év vége, felesleges most vaskalaposnak lenni. A kijelentéseid előtt mindig lebegjen a szemed előtt a kérdés: valóban meg tudom oldani?

Heti horoszkóp

2021.06.14.
Ezen a héten meg kell látnod, hogy a fejfájásod nagy százaléka a párod és/vagy a hozzád közelállók problémáiból fakad. Szóval nem érdemes átvenned mások bajait. Engedd meg nekik, és bízz bennük, hogy képesek megoldani! Azzal nincs gond, ha törődsz a többiekkel, csak nem menj rá! Az egészséged és az erőnléted a tét. Most különösen luxusnak számít a betegség. Péntektől „felmentő” konstellációk jönnek. Csupa nagyszerű fényszög nagyszerű hangulatot szimbolizál. Ha teheted, menj buliba, kerti partira!

Havi horoszkóp

2021.06.01.
Ebben a hónapban legyen mindennél fontosabb az egészséged megőrzése. Ha betegséggel küszködsz, vagy műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, jó időben lehetsz jó kezekben. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. A házasságokban, régi együttélésekben a társad most nyitottabb, elfogadóbb, ezért most add elő mindazt, amit szeretnél vele megbeszélni. Ha pénzről van szó, figyelj jobban, mert kár, veszteség érhet.

Hétvégi horoszkóp

2021.06.19.
Fellobban a szerelem köztetek, ha végre el tudtok bújni a világ szeme elől. Egy pár óra is elég ahhoz, hogy ismét szenvedélyesen szeressétek egymást. Az intimitás elengedhetetlen „ragasztója” a kapcsolatotoknak. Igaz?

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top