Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2022.12.04.
Vasárnap van, te mégsem látsz ki a tennivalókból. Egyáltalán nincs ellenedre a sok kihívás, kifejezetten imponál az, hogy végre mozgolódás van körülötted, nem minden olyan monoton, mint ahogyan sokszor azt érzed. Pároddal kis féltékenységi vita fűszerezi a napotokat, de gyorsan átlendültök rajta. Ha még szingli vagy, egy szórakozóhelyen szólít le egy helyes férfi.

Heti horoszkóp

2022.11.28.
Lehet, hogy szívesen közreadod és tanítod másoknak mindazt, amit már tudsz, de azért légy óvatos a hely és a megfelelő időpont kiválasztásában. Teljesen normális, ha véleménykülönbség van köztetek, próbáld ezt elfogadni, nem érdemes a személyed elleni támadásnak venni, lehet, hogy ő egyszerűen csak máshogy látja a világot. Több szem többet lát alapon lehet, hogy előrébb juttok, ha összefogtok.

Havi horoszkóp

2022.12.01.
Még az is lehet, hogy megfizetik a munkádat. De az is megeshet, hogy vásárlás során élvezhetsz olyan helyzetet, ami jó hatással lehet az anyagi ügyeidre. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad olyan dolgokkal állhat elő, amivel téged idegessé tehet. De megeshet, hogy felbukkanhat az exed, és ő is olyan dolgokat mondhat, ami miatt csalódottnak érezheted magad. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt hullámzó érzések keríthetnek hatalmukba: lesz, aminek örülsz, és lesz, ami miatt lelki fájdalmat érezhetsz.

Hétvégi horoszkóp

2022.12.03.
Engedd, hogy kapcsolatotok a saját ütemében, természetes módon alakuljon és fejlődjön. Most elülhetnek a múlt árnyai, melyek esetleg elfogták előletek a fényt. Ez most a te időd, kiteljesedhet minden vágyad. Hagyd felszínre törni romantikus énedet, hordozd tenyereden szerelmedet!

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top