Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2021.10.19.
Az utóbbi időben megváltozott benned valami, emiatt szíved szerint kilépnél a szituációból. Mielőtt azonban meggondolatlan döntést hoznál, gondolkodj racionálisan és vizsgálj meg minden apró részletet. Csak azután cselekedj, ha mindent a legaprólékosabban átgondoltál. Ne hamarkodd el, mert a te döntésed mások életére is befolyással lehet. Ha hirtelen felindulásból teszel meg valamit, később nagyon megbánhatod.

Heti horoszkóp

2021.10.18.
Bolygód, a Jupiter hétfőn hajnalban 4 hónapja tartó hátrálását feladva, végre elindul előre. Ez nagyszerű hétkezdés. Kedden dupla szuper fényszög lesz az égen, ami szintén motiválóan hat rád. Ráadásul szerencsés vagy, mert a szerdai telihold nem érint téged közvetlenül. Azonban lesznek a környezetedben ingerült, türelmetlen emberek. Legyél velük elnéző! Mindenki várja a hétvégét, ami most levegős jegyekben járó bolygók kitűnő fényszögei szerint kitűnő kirándulásra, szellőztetésre, szabadtéri programokra.

Havi horoszkóp

2021.10.01.
Talán most nem annyira tudás, a tehetség vagy a szorgalom számít, hanem az, hogy kit ismersz, milyen protekcióban lehet részed. Fontos, hogy azt a protekciót, amiben részed van, megköszönd, megháláld. A környezetedben most több az irigy ember, ezért az életed szerencsés alakulását még a legjobb baráttal se oszd meg, mert ez véget is vethet az ismeretségnek. Ha házasságban élsz, a társadnak egészségi problémája alakulhat ki.

Hétvégi horoszkóp

2021.10.16.
Minden kapcsolat alapja a kölcsönösség. Most is fontos, hogy együtt döntsetek, és kölcsönösen toleráljátok egymás elképzeléseit. Akkor is, ha azok nem mindig egyeznek. A bolygók szerint ez kicsit ködös lehet ezen a hétvégén.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top