Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2024.05.30.
Talán te észre sem veszed, de ma gőzerővel hajtasz a céljaid felé és pont arra mész, amerre az utad vezet. Csak így tovább, ha nem állsz meg, megvalósíthatsz mindent, amit csak szeretnél. Hajrá!

Heti horoszkóp

2024.05.27.
Úgy érezheted, hogy eljött a te időd és minden készen áll arra, hogy belevesd magad a jövő hullámaiba. Most pont az lehet a kihívás számodra, hogy ne hamarkodd el a dolgokat, és bármilyen bátor vagy, ne ugorj fejest meggondolatlanul az ismeretlenbe.

Havi horoszkóp

2024.05.01.
Még az is lehet, hogy valaki rád bízhatja a titkát, amelyet nem lesz könnyű megtartani. Legszívesebben világgá kürtölnéd, hogy mindenki tudja, mi az igazság. Kollégák között van olyan személy, akiről úgy gondolhatod, hogy az idegeiden táncolhat. Van olyan munkatársad, olyan közeli ismerősöd, aki miatt szerencsésnek érezheted magad. Ha szülő vagy, gyermekeddel olyan dolgot is meg tudsz beszélni, amelyet eddig talán elutasított. Kedvez az idő minden ingatlannal, családtaggal kapcsolatos ügy bonyolításának.

Hétvégi horoszkóp

2024.05.25.
Játékos életörömöddel áraszd el kedvesedet. Akár szintet is léphettek kapcsolatotokban. Hangolódj párodra, hogy azonos rezgésszintet tudjatok elérni. Most minden vonzerődet extra hatékonysággal vetheted be…

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Nyilas csillagjegy jellemzői

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Nyilas csillagjegy jellemzői

Címlap

top