Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2021.07.26.
A mai nap zökkenőmentesen alakul, minden számításod bejön, így hamarabb be tudod fejezni a tervezett dolgokat. A hétfői nap hátralévő részében csak magadra figyelj, olyan elfoglaltságokat keress, ami csak rólad szól, és ne hagyd, hogy bárki megakadályozzon ebben! Menj vásárolni, ülj be valakivel egy moziba, vagy egyszerűen csak beszélgessetek az élet nagy dolgairól egy finom kávé mellett!

Heti horoszkóp

2021.07.26.
A nyár derekán nincs uborkaszezon a karrieredben. Döntéseket kell hoznod. Ezek nem ígérkeznek se könnyűnek, se egyértelműnek. Sőt eléggé megviselhetnek. Hétfőn, csütörtökön és vasárnap olyan bolygó szembenállások lesznek az égen, amelyek vívódást szimbolizálnak. Lehet, hogy itt az ideje tanácsot kérned valakitől, akire felnézel. Semmiképp se kapkodj! Senki és semmi sem sürget téged. Hétvégén csodás programok várnak rád, ha ki mered dugni az orrodat az odúdból. Mehetnél bor, sajt kóstolásra…

Havi horoszkóp

2021.07.01.
A munkahelyeden alakulhat ki nehéz helyzet, megeshet, hogy nem érthetsz egyet a feletteseddel, de az alkalmazkodáson kívül mást nem tehetsz vele szemben. Ha ingatlannal kapcsolatos ügybe bocsátkozol, vagy mesteremberre lenne szükséged, akkor meg kell acéloznod az idegeidet, mert a kiborító helyzetek egymást érhetik. A párkapcsolatokban a társaddal jól tudsz kommunikálni, mindent megbeszélhettek, amit fontosnak találsz.

Hétvégi horoszkóp

2021.07.24.
A telihold kifeszít a karriered és a családod közé. Úgy érzed, nem tudsz helytállni. A kedvesed szívesen kényeztetne. Engedd meg neki, hogy elvarázsoljon! Ez a nyári hétvége tökéletes arra, hogy romantikázzatok édes kettesben…

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top