Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2020.08.11.
Párkapcsolati nézeteltéréseket jeleznek a bolygók keddre. Párod érzékenyebb, bizonytalanabb most, amivel viszont nagyon bosszant téged. Hiába veszekszel vele, azzal nem éred el, hogy a sarkára álljon, sőt, ha lehet, csak még jobban elbizonytalanítod. Ellenben, ha támogatod, átölelgeted, hamarosan visszatér az életkedve...

Heti horoszkóp

2020.08.10.
Ha van párkapcsolatod, akkor azért, ha nincs akkor azért foglalkozol a másikkal, másokkal. Pedig tudod jól, hogy ez lemerít. Ne csodálkozz, ha hétfőn enervált és energiátlan leszel! Szinte egész héten vonszolod magad, ami a munka teljesítményedre is rányomja a bélyegét. Akkor jársz jól, ha épp szabadságon vagy, és nem kell koncentrálnod. Ha dolgoznod kell, akkor egészen lassan, megfontoltan tegyél mindent! Hétvégén a Rák Hold rendkívül jó hatással lesz testedre, lelkedre. Megszépít, ha mosolyogsz.

Havi horoszkóp

2020.08.01.
A megélhetésben alakulhat ki olyan helyzet, amivel nem értesz egyet. Megeshet, hiába tudod, mi lenne a jó, mi lenne az, amivel sikert érhetnél el, sajnos nem teheted. Megeshet, hogy kényszer hatására kell cselekedned, ami miatt azért ne gyötörd magad, mert csak a saját egészséged kerül ezáltal veszélybe. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad ingatlan vagy rokonság miatt válhat idegessé.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
Muszáj megegyeznetek abban, hogy kinek a családjához mentek át. Nem telhet az egész hétvége rokonlátogatással. Muszáj kettesben lennetek. A romantikázás ilyenkor, nyáron különösen fontos. Egy esti séta, csókolózás a csillagos ég alatt, stb. Ki ne hagyjátok!

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top