Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2024.04.18.
Ma nagyon becsvágyóvá válhatsz. Olyan dolgokat szeretnél, amik túlzottak. Túlságosan drága holmikat, ékszereket, túl magas pozíciót, fizetést… Próbálj visszakerülni a valóságba, mielőtt teljesen elszállnál.

Heti horoszkóp

2024.04.15.
Ne láss bele a helyzetekbe olyasmit, amiről nem tudod biztosan eldönteni, hogy tényleg igaz. Ezzel nemcsak a saját, de mások életét is könnyebbé teheted, illetve elkerülheted a kapcsolatokat mételyező gyanakvást és bizalmatlanságot.

Havi horoszkóp

2024.04.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társad életében olyan változások következhetnek be, amelyek hatással lehetnek a kettőtök kapcsolatára is. De az is lehet, hogy olyan átalakulások következhetnek be az ő életében, amelyek befolyással lehetnek a közös jövőtökre. Családtag között van olyan személy, aki miatt az életed nehezebbé válhat. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene vigyáznod, mert betegség átmenetileg kivonhat a forgalomból. Ha szülő vagy, gyermeked és annak jövője körül foroghatnak a gondolataid.

Hétvégi horoszkóp

2024.04.13.
Semmiképp se húzd fel magad, még akkor sem, ha párod félreérthetően fejezi ki magát. Inkább üljetek le és tisztázzátok a dolgot. Ha a családi programokat sikerül szombatra időzíteni, a vasárnap csak a tiétek lehet, használjátok ki az alkalmat!

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Skorpió csillagjegy jellemzői

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Skorpió csillagjegy jellemzői

Címlap

top