Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2019.09.19.
Megvan minden okod, hogy a legjobban bízz és remélj. Vajon mennyire tudsz optimista lenni? Vagy még ma is beszippant a kételkedés? Ne engedj a negatív gondolatoknak, sőt, amint észreveszed, hogy fölöslegesen agyalsz, azonnal cseréld ki optimista mondatokra. Te pontosan tudod, azt vonzod, amire gondolsz... Akkor meg minek folyton kételkedni?

Heti horoszkóp

2019.09.16.
A legtöbb ember folyton vár valamit, halogat valamit, mert azt hiszi, hogy jön majd kedvezőbb idő. Ezen a héten nekik lesz igazuk, mert szerdán Szaturnusz végre direktbe fordul, ami régóta húzódó ügyekben előre lépést jelent. A hét második felét használhatod arra, hogy újból neki futsz olyan beszélgetéseknek, amik korábban nem sikerültek. A hétvégéd drága lesz, ha engedsz a csábításnak. Egy bolygókereszt anyagi nehézségeket jelez: Ikrek Hold - Szűz Nap, Mars - Nyilas Jupiter - Halak Neptunusz.

Havi horoszkóp

2019.09.01.
A szerelem ege hol vakítóan kék, hol viharfelhők tornyosulhatnak. Ha az anyagiak nem játszanak szerepet a magánéletedben, akkor a párkapcsolatod úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd. Többször juthat eszedbe a múlt, az ex-ed körül is foroghatnak a gondolataid. A baráti kapcsolatok főszerepet játszhatnak most az életedben, ennek köszönhetően akár előnyös helyzetet élvezhetsz. Ha szülő vagy, csemetéd miatt extra kiadásod lehet.

Hétvégi horoszkóp

2019.09.19.
Nagyon szeretnéd kényeztetni a szerelmedet. Ne keseredj el, ha nincs pénzed drága ajándékra, utazásra, programra! Meglepheted ingyen ötletekkel is: főzhetsz neki, elviheted sétálni egy romantikus helyre, kimehettek egy szabadtéri koncertre, satöbbi.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top