Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2020.10.28.
A retrográd Merkúr kilép a jeledből szerdán, amelynek hála, némiképp fellélegezhetsz. Sok mindent tűrtél csendben az elmúlt napokban, de most kimondhatod, amit gondolsz. A diplomáciai érzéked felerősödik, ezért szerencsére pontosan tudni fogod, hogy mit és hogyan mondj el a környezetednek.

Heti horoszkóp

2020.10.26.
Biztatóan kezdődik a heted. Béke és életöröm „száll meg”. Ez arra jó, hogy az optimizmusod topon legyen. Valójában szombaton vár rád a legnagyobb kihívás, ami nem a telihold lesz, hanem egy Nap-Uránusz szembenállás lesz. Ezt már napokkal előbb érzékelni fogod. Sajnos ez jelenthet csalódást, szakítást, vagy olyan feszültséget, amiben felrobbansz az idegtől. Elengedhetetlen, hogy megőrizd a józanságodat és a méltóságodat. Tudj arról, hogy másnapra, vasárnapra ennek vége! Szerencsére…

Havi horoszkóp

2020.10.01.
A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra alakulhat ki veszekedés, elsősorban a társad viselkedése miatt. Megeshet, hogy neki most kevesebb a türelme, vagy úgy érezheti, mintha a szabadságában kívánnád őt korlátozni. A kapcsolatok sokkal fontosabb szerepet játszhatnak most az életedben, mint korábban bármikor. Ennek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhetsz.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.23.
A hosszú hétvége ajándékkal indul: pénteken hajnalban a Skorpióba lép a Nap. Közeleg a szülinapod. Megtehetitek, hogy elkezdtek ünnepelni. Nem kell vagyonokat költenetek ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. És nem kell „szomszédba mennetek ötletért”, ha fel akarjátok dobni a hétvégéteket.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top