Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2021.04.20.
Nem sikerül elfogadnod, hogy ez a vonat már elment, bármit is csinálsz, sajnálatos módon a győzelem ezúttal elmarad. Ne csüggedj azonban, inkább gondold végig, hol hibázhattál és legközelebb mit kell majd másképp csinálnod ahhoz, hogy egy ütősebb taktikával úgy teljesíthess, ahogy azt saját magadtól elvárod. Csak kitartás és akaraterő hiányzik belőled ahhoz, hogy gond nélkül, a kisujjadból kirázd a dolgokat. Be kell látnod azonban, a siker nem hullik csak úgy az öledbe, hisz a tudás önmagában nagyon kevés ahhoz, hogy dobogóra lépj.

Heti horoszkóp

2021.04.19.
Ezen a héten sokkal hatékonyabban tanulhatsz és/vagy tárgyalhatsz. Mindenki (te is) higgadtabb és tárgyilagosabb leszel. Szóval ragadj meg minden lehetőséget! Különösen csütörtöktől szombatig. Ugyanis 3 nap alatt 5 szuper fényszög lesz az égen. Szombaton hajnalban lesz egy olyan bolygó szembenállás, ami nézeteltérést hozhat. Ne bánd, mert legalább kiderül, hogy miben nem értetek egyet! Ezek után vasárnap lesz mit kipihenned. Kertészkedés vagy egy séta, kirándulás a természetben sokat segíthet…

Havi horoszkóp

2021.04.01.
Ébernek kell lenned, mert megeshet, hogy félreértés miatt hozhatod saját magadat nehéz helyzetbe. De az is lehet, hogy valaki másmilyennek mutatja magát, mint amilyen valójában. A családi kapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre, és megeshet, hogy szeretett személy problémája miatt át kell szervezned a napjaidat. Pénzügyek terén könyvelésed bevétel és kiadás oldala egyformán mozoghat.

Hétvégi horoszkóp

2021.04.17.
A bolygók szerint szombaton frusztrálni fog a házimunka és/vagy ingatlan ügyek. A párod agyára mész az aggodalmaiddal. Szerencsére ez elillan vasárnapra, és visszanyered a bizakodást…

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top