Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2019.12.15.
Nagyon meghitt hangulatba kerülsz ezüstvasárnapon. Szíved szerint már ma feldíszítenéd a karácsonyfát. Várj még vele legalább egy hetet, de süthetnétek a pároddal közösen valami finomat. Mézeskalácsot, gyömbéres karácsonyi kekszet, bejglit, vagy valami hasonló finomságot, ami megédesíti a napotokat...

Heti horoszkóp

2019.12.09.
Igaz, hogy kedden, csütörtökön, pénteken és szombaton is lesznek bolygószembenállások. Ám ezek nem érintenek téged közvetlenül. Persze téged ismerve, biztos, hogy valakit meg kell mentened. Ezzel bevonódsz olyasmibe, amibe nem lenne muszáj. Tartogat neked egy szép meglepetést az ég: pénteken és szombaton kirajzolódik egy szenzációs bolygóháromszög (Rák Hold – Skorpió Mars – Halak Neptunusz), ami felemel, fellelkesít, és visszaadja a hitedet. Ettől lesz igazán meghitt advent 3. hétvégéje.

Havi horoszkóp

2019.12.01.
Kommunikációs problémák alakulhatnak ki, ezért világosan és egyértelműen kellene fogalmaznod. A munkahelyeden is olyan esemény történhet, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. A baráti kapcsolatok is fontosabbá válhatnak. Ha párkapcsolatban élsz, társadnak a rokonsága miatt idegesítő helyzet jöhet létre. Akár kenyértörésre is sor kerülhet.

Hétvégi horoszkóp

2019.12.13.
Szenzációs szombat vár rád. Annak ellenére, hogy ez megint munkanap. Meg leszel lepődve azon, hogy erre fittyet se hánysz. És azon is, hogy a párod partner lesz ebben. Ha felszínre jöhet a gyermeki, bohókás, tréfás énetek, hihetetlen sokat fogtok nevetni, és hihetetlenül jól fogtok szórakozni.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top