Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2020.08.11.
Kedden nagyon beszédes, fecsegős napod lesz. S amikor fecsegsz, olyasmit is kimondhatsz, amit nagyon nem akartál volna. Legyél tudatos egész nap, s csak olyan emberekkel beszélgess, akikben maximálisan megbízol. És persze az is nagyon fontos, hogy a rád bízott titkokat megtartsd magadnak...

Heti horoszkóp

2020.08.10.
Nagyon-nagyon fontold meg, hogy hétfőn mit mondasz a munkahelyeden! Olyan vita pattanhat ki, ami szétrobbanthatja a gárdát. Jobb, ha csendben maradsz, és lenyeled a nyelvedet. Hidd el, megéri! Csütörtökön egy másik nehéz fényszög arra figyelmeztet, hogy ne vegyél meg mindent a leértékelésen, ha nem vagy a saját pénzed ellensége. Péntekre virradóan felkavaró álmod lehet. Ne ijedj meg! Ez csak álom. Szombattól elemedben leszel. A Rák Hold azt javasolja, hogy menj vízpartra: tóhoz, folyóhoz, patakhoz!

Havi horoszkóp

2020.08.01.
Megeshet, hogy kissé lehangoltabb vagy ebben a hónapban, amelynek elsődleges oka lehet, ha a jövődről van szó, akkor bizonytalanság gyötörhet. Ne aggódj, rövidesen olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha még nem vagy szerelmes, most Ámor nyíl a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, gyermekeddel jól kijöhetsz.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
Szíved szerint minden luxussal elhalmoznád a párodat. Megvennél neki mindent, amire vágyik. Ezen a szép augusztusi hétvégén meglepheted olyasmivel, ami nem kerül pénzbe. Főzz neki valami finomat, teríts meg romantikusan, és vegyél fel valami lenge fehérneműt! Az többet ér minden drága holminál.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top