Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2020.09.18.
Pénteken az értékeidre mindenképpen nagyon figyelj. Nem jönne jól, ha váratlan veszteség érne. Mindenképpen tartsd biztos helyen a pénztárcádat, s minden olyan holmit, amire szükséged van. Fontos az is, hogy tartsd magad a szabályokhoz. Ha például autót vezetsz, figyelj a sebességkorlátokra, a parkolásra.

Heti horoszkóp

2020.09.14.
Számtalan inger ér. Rengeteg új emberrel találkozol. A csütörtöki újhold egy különleges személlyel hoz össze. Ő egyszerre vonz, és taszít. Kérdés, hogy mi lesz ebből: barátság, vagy ellenségeskedés? Sok múlik rajtad. Analizálhatod őt és a saját reakcióidat. De nem sok értelme van. Mivel csak később esik le a tantusz. Ne bánd! Hétvégén a vasárnap kedvedre való lesz. Visszatér a hited, a lelkesedésed és a terveid. Valamit már elvetettél, de most kiderül, hogy van még esély a megvalósításra…

Havi horoszkóp

2020.09.01.
Még az is lehet, hogy kommunikációs problémák alakulhatnak ki, ezért nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen fogalmazz. Pénzügyek terén a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan gondoltad. Azon kívül, hogy alkalmazkodsz a kialakult helyzethez, mát nem nagyon tehetsz. Romantikus érzések is hatalmukba keríthetnek, amely miatt boldognak érezheted magad.

Hétvégi horoszkóp

2020.09.18.
Ha aggaszt az anyagiak alakulása, ne fojtsd magadba! Osztd meg a kedveseddel! Máskülönben egyre ingerültebb leszel, amit ő nem fog érteni. És azt hiheti, hogy vele van valami bajod. Ebből a félreértéséből törvényszerűen konfliktus alakul ki…

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top