Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2022.12.04.
Hosszú ideje dolgozol egy számodra fontos projekten, eddig teljesen céltudatosan és magabiztosan mentél előre, ám most mégis apró jelek bizonytalanítanak el. Mielőtt azonban feladod és megfutamodsz, mindenképp érdemes a kérdéseidre választ keresned és tisztáznod magadban, hogy merre tartasz. Szerelmi életedben egy régen remélt változás jöhet szingliként és párban is.

Heti horoszkóp

2022.11.28.
Karriered, munkád és magánéleted között támadhat némi feszültség, amit valahogyan el kéne simítanod. Légy türelmes, valószínű, hogy nem fog menni egyik napról a másikra. A konfliktusokat próbáld nyílt megbeszéléssel rendezni a héten. Ha valamelyik családtagodra most jobban kell figyelned, teremtsd meg ennek feltételeit és áldozz rá idődből és energiádból.

Havi horoszkóp

2022.12.01.
A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely miatt csalódottnak érezheted magad. De az is lehet, hogy a felettesed viselkedése miatt jöhet nehezebben álom a szemedre. Megeshet, hogy olyan változások jöhetnek létre a munkahelyeden, amikor érdemes lenne körülnézni az álláspiacon. Olyan váratlan találkozásban lehet részed, amely felvillanyozhat. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, ami el tud romlani, az el is fog. Eszedbe juthat a múlt, és talán könny csilloghat a szemedben.

Hétvégi horoszkóp

2022.12.03.
Ha bele is merülsz szerelmed örvényeibe, azért magadat ne veszítsd el. Ha összevesztetek mostanában vagy akár csak egy kis árnyék vetült kapcsolatotokra, hétvégén ezt mind tisztáznotok kéne és új lendülettel belevetni magatokat közös életetek terveibe. A romantika segít, hogy közös hangot találjatok.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top