Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2019.09.19.
Csütörtökön is tartsd meg az optimizmusodat. Szükséged lesz erre a pluszra hamarosan. A mai pozitív energiákból érdemes minél többet merítened, hogy egyszerűbben átvészelhesd a hétvégén látszódó nehézségeket. A munka most amúgy is erőt és energiát ad neked. Végezd szívvel, lélekkel.

Heti horoszkóp

2019.09.16.
Napok, sőt talán hetek óta érzel valami feszültséget, amit nehéz definiálni. Nem tudod pontosan, hogy kívülről, vagy belülről jön. Elméletileg a hét közepén egy kitűnő bolygóháromszög biztató folyamatokat hoz. De az egész hetedre rányomja a bélyegét a hétvégi bolygókereszt, ami közvetlenül és sajnos rosszul érint téged. Már csak azért is, mert az Ikrekben járó Hold érzékenységet jelent. A többi bolygó is kellemetlen reakciókat vált ki belőled: Szűz Nap, Mars, Nyilas Jupiter, Halak Neptunusz.

Havi horoszkóp

2019.09.01.
A párkapcsolatokban nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. A szerelmi viszonyokban, ha alkalmazkodni tudsz a kedvesedhez, akkor nem lesz olyan probléma, amelyet ne tudnátok megbeszélni és megoldani. A házasságokban, régi együttélésekben a társad anyagi ügyeinek alakulása miatt alakulhat ki olyan helyzet, amely jó hatást gyakorolhat még a te biztonságérzetedre is. Ha egészségi problémád van, ne izgulj, a dolgok jól alakulhatnak.

Hétvégi horoszkóp

2019.09.19.
Rázós hétvége elé nézel. Egy rázós bolygókereszt lesz az égen, ami szerint úgy fogod érezni, hogy összefogott ellened a világ. Ez megmérgezheti a párkapcsolatodat is. Pedig nem szabadna. Szólj előre a párodnak, hogy segítsen elűzni a rossz kedvet!

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top