Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2023.09.23.
Előfordulhat, hogy két számodra fontos dolog között kell majd választanod. Ne siesd el a döntést, mérlegelned kell, hogy a szívedre vagy az eszedre hallgass inkább. A hétvége remek lehetőség arra, hogy okosan végiggondold a döntésed.

Heti horoszkóp

2023.09.18.
Vesd össze mindazt, amit már ismersz, azokkal a dolgokkal, melyek még az ismeretlenség ködébe burkolóznak. A mindentudás még odébb van, de enélkül is képes vagy elérni olyan belső egyensúlyi állapotot, melyből indulva minden nehéz helyzetre találsz megoldást. Vedd elő gyakorlatias énedet!

Havi horoszkóp

2023.09.01.
Amennyiben a szerelmi életedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor most meglepődve tapasztalhatod ennek az ellenkezőjét. De az is lehet, hogy a meglévő kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Olyan hír juthat el hozzád, amelynek hatására hálát adhatsz a sorsnak, hogy mindez nem veled esett meg. Kedvez az idő mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának. Ha egészségi problémád van, akkor a regenerációs készséged talán soha nem volt annyira erős, mint most.

Hétvégi horoszkóp

2023.09.23.
Ne vigyétek tovább a múltbéli sérelmeket. Te is tedd túl magad a megbántottságon. Így tudtok tiszta lapot adni egymásnak pároddal. Vesd be racionális és érzelmes énedet is kapcsolatodban, ezzel könnyebben megtalálhatod a közös hangot.

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Ikrek csillagjegy jellemzői

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Ikrek csillagjegy jellemzői

Címlap

top