Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2022.12.04.
Pozitív gondolkodásodnak köszönhetően ma olyan emberekkel kerülhetsz közelebbi kapcsolatba, akikről azelőtt el sem merted volna képzelni. Érdemes nyitnod feléjük, mert ebből még akár komolyabb barátság is kialakulhat, esetleg akad majd valaki közöttük, akitől ennél többet is remélhetsz. Légy óvatos azonban, mert nagyon szuper, hogy ennyien legyeskednek körülötted, de ne dőlj be elsőre, ha valaki kicsit csábosabban tekint rád.

Heti horoszkóp

2022.11.28.
Ügyelj rá, nehogy éket verj magad és szeretteid közé. Ehhez sok türelemre lehet szükséged, illetve arra, hogy elfogulatlanul hallgass meg másokat. Ne mondj semmi olyat, ami a többiek lelkébe tapos! A nehéz helyzetekben gondold át, hogy minek mi lehet a következménye, lehet, hogy ez segít a döntésben. Vedd észre a rendelkezésedre álló energiákat, erre támaszkodva alkothatsz valamit.

Havi horoszkóp

2022.12.01.
Rendkívüli energiával rendelkezhetsz, de ha ezt nem tudod levezetni, akkor akár meg is betegíthet. Ajánlott fizikai munkát végezni, sportolni, mert ezekkel helyes mederbe terelheted azt a nagy erőt, ami most jellemez téged. Érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Ha párkapcsolatban élsz, a társadnak minden gondolata a pénz körül foroghat, amelyből most neki több lehet, és emiatt a hangulata optimistává válhat. Bírságveszélyes az idő, tartsd be a szabályokat!

Hétvégi horoszkóp

2022.12.03.
Segíthet egy kényes helyzeten, ha őszinte vagy és nem rejted véka alá igazi érzelmeidet. Ehhez persze elsősorban az kell, hogy magaddal is az legyél… Nézd meg, hogy hogyan tudnád kapcsolatodat minél átláthatóbbá tenni, hogy kialakítsátok és aztán hosszan meg tudjátok őrizni a bizalom légkörét.

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top