Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2019.07.16.
Gyorsaságodat, az ügyességedet sok helyen kamatoztathatod. Kedden ugyanakkor vigyázz, ne kapkodj, mert így könnyebben is hibázhatsz. Ma pedig semmilyen hibát nem néznek el a többiek. Bármilyen unalmasnak is tűnik, ellenőrizd többször is a kezedből kiadott munkát. Hidd el, később nagyon hálás leszel érte.

Heti horoszkóp

2019.07.15.
Minden korábbinál fegyelmezettebben kell kezelned a pénzügyeidet, ha nem akarsz hónap közepén mínuszba menni. Erre legintenzívebben a kedd éjjeli részleges holdfogyatkozással együtt járó telihold figyelmeztet. Okosan tennéd, ha otthon felejtenéd a pénztárcádat. Így nem eshetsz kísértésbe. Hét közepén ne beszélj meggondolatlanul, mert belefuthatsz egy merev elveket valló emberbe, aki szeretne vitatkozni! Hétvégén szánj kis időt a tervezésre! Készíthetsz pénzügyi és/vagy timeline kalkulációt is.

Havi horoszkóp

2019.07.01.
Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, mert a sors lehetőséget kínál, hogy olyan bevételre tegyél szert, amely miatt irigyeid száma hirtelen annyi lehet, mint égen a csillag. Ha megélhetésről van szó, furcsa kettősség lehet most a jellemző. Amikor van, amit meg tudsz beszélni, és van, ami előtt értetlenül állhatsz. A párkapcsolatokban a társaddal most jobban ki tudsz jönni, mint korábban bármikor.

Hétvégi horoszkóp

2019.07.13.
Miért merengsz a múlton? Megmérgezed a jelen pillanatot, ha túl sokat gondolsz a múltra. Nehogy azt hidd, hogy a párod nem veszi észre, hogy nosztalgiázol. Jobb, ha nem a múlttal, hanem vele randizol. Hívd meg egy klassz helyre fagyizni!

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top