Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2020.01.23.
Nem viseled jól, hogy valaki, avagy valami folyton felborítja a napirendedet csütörtökön. Ma fölösleges bármihez is ragaszkodnod, egyszerűen csak fogadd el, az élet tele van változásokkal. Neked persze épp ez jelenti a legnagyobb kihívást. S ez most egy kihívásokkal teli nap lesz...

Heti horoszkóp

2020.01.20.
Számodra most indul igazán az újév. Jogos, hiszen a pénteki újhold a kínai újév, ill. a holdújév, ami keleten már szombatra esik. Ez azért is nagyhorderejű, mert a Föld népességének negyedét érinti. Neked eljött az új jövő kitűzése és megtervezése. Ahogy az útvonaltervezésben: ez az újratervezés esélye. Azonban jobb, ha nem erőltetsz semmit, mert az erőlködés nem hoz kellő inspirációt. Hétvégén is folyamatosan ez fog foglalkoztatni, de ne engedd, hogy nyomasszon a jövő, mert megbetegíthet téged!

Havi horoszkóp

2020.01.01.
Ugyan a nyugalom és a higgadtság jellemző rád, ám ebben a hónapban valaki miatt egyik pillanatról a másikra kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert különben olyat mondhatsz, olyat tehetsz, amit megbánthatsz. Illetve amivel saját magad alatt vághatod a fát. Valakinek a segítsége miatt hálát érezhetsz. De az is lehet, hogy egy régi ismeretség új kerékvágásban folytatódhat.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.17.
Ez a hétvége a szerelem jegyében telik. A párodról szól minden. Ezt ő értékelni fogja. Végre megbizonyosodhat arról, hogy tényleg fontos a számodra. Ennek örömére olyan programot találj ki, ami mindkettőtöknek kedvére való! Mehetnétek korcsolyázni, vagy szaunázni.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top