Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2023.11.28.
Ma több dolog is arra utalhat, hogy nem haladsz elég gyorsabb a céljaid felé. Ez felerősítheti az amúgy is aktív beszorultság érzetedet és még frusztráltabbá tehet. Gondolkozz el, mit tehetnél ez ellen. Ne másokra, hanem magadra hallgass.

Heti horoszkóp

2023.11.27.
Tégy meg mindent, hogy egyszerűsítsd a napirendedet, különösen hétfőn. Utána már könnyebb lesz, de azért legyen időd megállni, feltöltődni, venni egy nagy lélegzetet, mielőtt új lendületet veszel. Csak arra kell ügyelned, hogy a kis megállás tényleg kicsi legyen, ne menjen át valamilyen időrabló tevékenységbe.

Havi horoszkóp

2023.11.01.
Rólad elmondható, hogy nem szereted a változásokat. Még akkor is ragaszkodhatsz a régi dolgokhoz, ha te is érzed, hogy váltani kellene, mert amiben benne vagy, annak lejárt az ideje. Így lesz ebben a hónapban, amikor a sors olyan helyzetbe hozhat, amikor a változás elkerülhetetlen. Aztán később, amikor megnyugodtál, beláthatod, hogy minden rendben van. Mivel a kommunikáció most az erősségeid közé tartozik, ezért van olyan a környezetedben, akit meg tudsz győzni, aki majd teszi, amit te szeretnél, amit jónak tartasz.

Hétvégi horoszkóp

2023.11.25.
A te időd jöhet el hétvégén, tenyereden hordozhatod párodat és mindenféle módon kényeztetheted őt. Azért a túlzást el kéne kerülni, nehogy a túl falánk ember sorsára jussunk, aki rosszullétig falja a finomságokat. Csak egy kis mérték és átgondoltság kell…

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Bika csillagjegy jellemzői

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Bika csillagjegy jellemzői

Címlap

top