Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2022.12.04.
Távoli rokonaid vették a fejükbe, hogy belekontárkodnak a dolgaidba, és mindenáron meg akarják mondani, hogy az ő elvárásuk szerint mit és hogyan kellene csinálnod. Emiatt egyáltalán nem érzed magad jól, s ez az egész hangulatodra rányomja a bélyegét. Nem kell azonban tűrnöd, hogy mások határozzák meg, miként teszed azt, amit egyébként is tökéletesen tudsz. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nőnének, világosan hozd az értésükre, hogy egymagad is jól elboldogulsz, ők pedig törődjenek saját magukkal.

Heti horoszkóp

2022.11.28.
Érdemes szabadságot adnod magadnak és másoknak is abban, hogy nyíltan kifejezhessék gondolataikat. Ahogy változik az ember, és egyre több tapasztalata gyűlik össze, módosulhat a véleménye is. Kompromisszumot lehet kötni súlyos áldozatok nélkül is, ez akkor fog sikerülni, ha mindegyik fél hajlik a megállapodásra és fontos neki a közös álláspont.

Havi horoszkóp

2022.12.01.
Minden figyelmed a családodra irányulhat. A szeretteiddel együtt töltött idő, a beszélgetések és a szeretet érzésének szóban való kifejezése miatt boldog időszakot élhetsz. Van olyan kapcsolatod, amelyben neked kellene felhívnod az illetőt, és boldog ünnepet kívánni. Persze csak akkor, ha nem akarod megszakítani vele az ismeretségedet. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ezért ha az utazást nem lehet elhalasztani, akkor közlekedj óvatosabban, vigyél magaddal láz- és fájdalomcsillapítót.

Hétvégi horoszkóp

2022.12.03.
Számíthatsz rá, hogy egyre tisztábban látsz szerelmi életedben, különösen ha őszinte vagy magaddal ebben a kérdésben. Kommunikálj egyértelműen párod felé, különben nem fogja megérteni, mit is szeretnél igazán. Célravezető lehet, ha a romantika egyetemes nyelvét használod, ami félreérthetetlenné teszi szándékaidat.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top