Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2019.11.12.
Könnyen lehet, nagyon kecsegtető ajánlatot kapsz kedden. Semmi esetre se fogadd el, mert több csapdát, akadályt rejt, mint sejtenéd. Minden eddig elért pénzügyi eredményed, sikered romba dőlhet. Bármilyen jó ajánlatnak tűnhet is, engedd el a lehetőséget. Ez a legtöbb és a legjobb, amit ma tehetsz.

Heti horoszkóp

2019.11.11.
A hét tartogat feladatokat számodra. Kedden dupla bolygószembenállás lesz az égen (Hold-Merkúr, Nap-Hold), ami érzékenyen érinti a pénzügyeidet. Meg kell gondolnod minden kiadást. Máskülönben fénysebességgel mínuszba mész. A másik heti feladatodat csütörtökön: Hold-Vénusz, és pénteken: Hold-Jupiter szembenállások jelzik, amik nézőpontbeli szembenállást mutatnak. Jobb lenne, ha most nem feszegetnéd a témát. A hétvégéd ehhez képest ajándék lesz. Anyagilag kedvezőbben alakulnak a dolgaid, ami örömhír.

Havi horoszkóp

2019.11.01.
Még az is lehet, hogy ebben a hónapban a kisujjadat sem kell mozdítani, és a pénz csak áramlik hozzád. Ha párkapcsolatról van szó, akkor sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. Még az is megeshet, hogy életed párja nyomást kíván rád gyakorolni, és ha nem azt teszed, amit ő mond, akkor vitára kerülhet sor. Sőt, talán még a szakítás gondolata is megfordulhat a fejecskédben. Kollégával is összerúghatod a port…

Hétvégi horoszkóp

2019.11.08.
Kivételesen ezen a hétvégén nem te, hanem a szerelmed lesz sértődékeny. Legyél vele elnéző! Nem baj, ha kiakad valamin. Ebből csak akkor lesz vita, ha te ingerülten reagálsz. Elejét veheted a konfliktusnak, ha kedvesen válaszolsz. Mindkettőtöknek fontos a béke.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top