Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2021.06.20.
Elmondhatod, hogy megérte. Bármibe kezdtél mostanában, az ma hozza meg a gyümölcsét. Elismerésben részesülhetsz, esetenként szélesebb nyilvánosság is megismeri az értékeidet. A Nap, Hold, Mars, Uránusz kvartett az emberi kapcsolataidat segíti, fényezi a karrieredet. Ne legyél türelmetlen, ha időnként túl sok feladat hárul rád. Mások bíznak benned, te pedig élvezed ezt a helyzetet.

Heti horoszkóp

2021.06.14.
Egyetlen konfliktusba se hagyd magad bevonni! Ennek a hétnek ez a legfőbb kihívása, ill. tanítása. Hétfőtől csütörtökig minden napra jut nehéz fényszög, de egyik se érint téged közvetlenül. Szóval nem lesz semmi bajod, ha bölcsen kívül maradsz mások nézeteltéréséből. Tényleg bírd ki! Nem neked kell megoldanod, hiszen nem vagy te békebíró. Ezek után a hétvégéd fantasztikusnak ígérkezik. Szárnyalni fogsz. Felszabadultnak és szerencsésnek érzed magad. Vedd észre, hogy valójában ilyen vagy mindig!

Havi horoszkóp

2021.06.01.
Fontos, hogy ne vidd haza a munkahelyi gondokat, és az otthoni problémákkal sem terhelnéd a munkatársaidat vagy a felettesedet. A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek, megeshet, hogy az útjaitok elválnak egymástól. A munkahelyeden nagyobb változások következhetnek be, amelyek miatt azért ne aggódj, mert a későbbiekben a dolgok kedved szerint alakulhatnak. A felettesedre nagy hatást gyakorolhatsz, főnököd akár a tenyeredből is ehet.

Hétvégi horoszkóp

2021.06.19.
Álmaid hétvégéje a mostani. Egy nagyszerű bolygóháromszög áll össze az égen, ami neked kedvez. Szárnyalni fogsz a boldogságtól. De ne várd el, hogy a szerelmed is ennyire fel legyen dobva! Majd szép lassan átveszi a lelkesedésedet…

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top