Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2020.10.20.
Könnyen lehet, valamilyen anyagiakkal kapcsolatos téma kerül ismét napirendre. Talán a párod olyasmit szeretne megvenni, amivel nem értesz egyet, netán te lennél az, aki többet költ, mint amennyit a lehetőségek megengednek. Mindenképpen érdemes ezt a kérdést újra átbeszélnetek...

Heti horoszkóp

2020.10.19.
Búcsúzik a Mérleg hava. Pénteken hajnalban a Nap kilép a Mérlegből. Ettől lehet kissé gyászos a kedved már hét elején. Amikor elszomorodnál, tedd fel a kérdést magadban: „Mit, vagy kit sajnálok valójában?”! És legyél őszinte! Lehet, hogy az bánt, hogy egyesek nem köszöntöttek fel a szülinapodon? Holott ez a „félig teli pohár” effektus: azt számold össze, hogy hányan köszöntöttek fel! Nekik örülj! És annak is örülhetsz, hogy hosszú hétvége lesz, és vasárnap kezdődik a téli időszámítás, és 1 órával többet alhatsz…

Havi horoszkóp

2020.10.01.
Olyan összeg ütheti a markodat, amelyre nem számítasz, vagy amelyből akár dugipénzt is képezhetsz. A titkok most amúgy is nagy szerepet játszhatnak az életedben, amelyekre nagyon kellene vigyázni, mert minden esély meg van rá, hogy napvilágra kerüljenek. A házasságokban, régi együttélésekben a társad feszültebb, és egyik pillanatról a másikra alakulhat ki veszekedés.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.16.
Lehet, hogy egy olyan vita okozta sebeket nyalogatsz, ami napokkal korábban történt, és lehet, hogy nem is a kedvesed okozta. Mikor veszed észre, hogy igazságtalanul bántod őt? Bújj hozzá, és súgd a fülébe, hogy szereted! Ebből sosem elég. Nem lehet megunni a szerelmi vallomást.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top