Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2023.11.30.
Ma, rád nem jellemző módon, előfordulhat, hogy egyedül szeretnél lenni és még a hozzád közelállókkal sem szívesen beszélsz, vagy találkozol. Nincs ezzel semmi gond, kellenek ilyen visszavonulós napok is.

Heti horoszkóp

2023.11.27.
A hétfői telihold feszültsége ellenére ez a hét lehet a te időd, energiádat és erőidet csúcsra járathatod. Ugyanakkor vedd könnyedén és főleg vidáman a dolgokat. Amit csak lehet, végezz el otthon még most, hogy az ünnepek előtti hetekre minél kevesebb teendőd maradjon.

Havi horoszkóp

2023.11.01.
Megtapasztalhatod, hogy valóban a ruha teszi az embert. Nagyon fontos a megjelenés, mert ez alapján hozhat(nak) valaki(k) fontos döntést, amely a te jövőddel áll kapcsolatban. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükség. Így kerülheted el, hogy olyan helyzet jöjjön létre az anyagiak miatt, amikor a szorongás érzése járja át minden porcikádat. Váratlanul alakulhat ki egészségi probléma: ne otthon kezelgesd magad, hanem fordulj orvoshoz. Ha szülő vagy, gyermeked miatt hol aggódhatsz, hol olvadozhatsz a boldogságtól.

Hétvégi horoszkóp

2023.11.25.
Találd meg a középutas megoldást, ha pároddal konfliktusba keverednétek. Megfontoltan és türelmesen képviseld álláspontodat, így tudod őt is jobb belátásra téríteni, a veszekedés csak felszítaná és elmérgesítené a helyzetet.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Mérleg csillagjegy jellemzői

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Mérleg csillagjegy jellemzői

Címlap

top