Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2020.01.28.
Figyelj ma mindenképpen a tested jelezéseire. Könnyen lehet, máris lappang benned valamilyen betegség. Ne hagyd figyelmen kívül az első jeleket, inkább máris kezeld magad, fordulj orvoshoz, tegyél meg mindent, hogy a lehető legrövidebb idő alatt felgyógyulhass belőle.

Heti horoszkóp

2020.01.27.
Rendkívül óvatosan kell fogalmaznod ezen a héten. Könnyen félreérthető lesz, az, amit mondasz, vagy írsz. És ebből felesleges vita pattanhat ki. Könnyen megelőzheted ezt azzal, ha a tényekre szorítkozol. A hétvége előtt a párod, vagy valaki, aki fontos a számodra küzd valamivel. Nem segítesz neki, ha helyette parázol. Inkább drukkolj neki, és higgy benne, hogy meg tudja csinálni! Hétvégén muszáj lenne valamivel megjutalmaznod magadat. Nyugodtan vehetsz magadnak valamit. Nem kell drágának lennie.

Havi horoszkóp

2020.01.01.
Nagyon fontos a higgadt kommunikáció. Különösen igaz ez a munkahelyeden, ahol kolléga úgy érezheti, hogy nyomást kívánsz gyakorolni rá. Illetve ha nem fejezed ki magad világosan, és nem fogalmazol diplomatikusan, akkor olyan valakit haragíthatsz magadra, akit nem kellene. Ha nem osztod meg a magánéletedet még a legjobb baráttal sem, akkor biztos lehetsz benne, hogy a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.24.
Farsangi időszak van. Tombol benned a jókedv. Bulizzatok, menjetek vidám emberek közé! De otthon is beöltözhettek. Egészen vicces és/vagy erotikus helyzet alakulhat ki ebből. Valószínűleg jót fog tenni a kapcsolatotoknak egy kis izgalom, pezsgés, intimitás…

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top