Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2019.07.16.
Figyelj ma a többiek elképzeléseire, véleményére. Kedden ugyanis olyan információk birtokába juthatsz, amit máskor elengednél a füled mellett. Bármilyen nézeteltérésbe is keverednél, nagyon fontos, hogy ne foglalj állást, ne ítélkezz, egyszerűen csak raktározd el a hallottakat. Ma jobb, ha megtartod magadnak a gondolataidat.

Heti horoszkóp

2019.07.15.
Kardinális kérdést csinálhatnál abból, hogy mi a fontosabb: a hivatás, vagy a család. A kedd éjjeli telihold „szétfeszít” téged. Az lenne a jó, ha nem hagynád magad. Nem kell választanod, mert jól megfér egymás mellett a hivatás és a karrier. Bár olykor kibillen a mérleg hol egyik, hol másik irányba. De ez természetes. A hét második felében zseniális ötlet pattan ki a fejedből. A megvalósítással ne sokat várj! Hétvégén az egészséged megőrzése érdekében figyelj oda, mennyit eszel, és iszol!

Havi horoszkóp

2019.07.01.
A munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. De az is lehet, hogy a munkahelyi ügyeket hazaviszed, és a kollégáidat pedig a magánéleteddel traktálhatod. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad most jobban ragaszkodhat hozzád, mint korábban bármikor. Váratlanul alakulhat ki egészségi probléma, amivel nyomban keresd fel az orvost. Bírságveszélyes a hónap, tartsd be a szabályokat.

Hétvégi horoszkóp

2019.07.13.
Igazad van abban, hogy fontos meg- és kibeszélni a dolgokat. De abban tévedsz, hogy ez egyformán működik mindkét félnél. Lehet, hogy a szerelmednek több idő kell, hogy átgondolja, megfogalmazza. És az is lehet, hogy neked kell több idő…

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top