Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2020.08.09.
Remélhetően az egész hétvégét, így a vasárnapot is a pároddal töltöd. Olyan forró élményekben lehet részed, mint amilyen az időjárás most. A szenvedély lángja lobog közöttetek, add át magad a szerelem érzésének. S ez akkor is igaz rád, ha még csak keresed a másik feledet...

Heti horoszkóp

2020.08.03.
A hétfői telihold miatt kialvatlanság gyötörhet. Ettől nyűgössé válhatsz. Pedig most kedvesnek kellene lenned, mert valaki figyelmedet akarja, és nem túl kifinomult módszerrel. Hét közepén beszélned kell egy barátoddal, kollégáddal, vagy csoporttársaddal, aki nagyzolós, de egyébként jófej. Kölcsönösen segíthetnétek egymásnak, ha el tudsz tekinteni a beképzelt stílusától. A hétvége egyértelműen és kizárólag a szerelemről szól. Ha van párod, akkor legyetek kettesben! Ha nincs még, akkor nyisd ki a szemedet!

Havi horoszkóp

2020.08.01.
Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint a kezedben tarthatod a sorsod. Így lehet ez ebben a hónapban, amikor könnyebben elérheted mindazt, amit célul tűztél ki magad elé. Ám a házasságokban, régi együttélésekben a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy szeretnéd. Ennek fő oka a partnered, aki nem csak idegesebb lehet, hanem talán ki is kacsingathat a kapcsolatotokból.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
A kapcsolatotok olyan, mint egy szenvedélyes tangó: csak akkor vagytok összhangban, ha hagyod magad vezetni. Nem fogtok egymás lábára lépni, amennyiben ezen a hétvégén a szerelmed lehet a domináns. Ez meglehetősen erotikusan hangzik. Ugye?

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top