Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2020.10.20.
Igazság szerint kimaradhatsz a nehézségekből kedden. De vajon tényleg ki tudsz-e maradni belőle? Úgy érezheted, mindenképpen segítened, támogatnod kell a többieket. Tényleg jó ötleteid vannak, de most nem lesznek nyitottak a javaslataidra. A legokosabb döntés, ha nem avatkozol be, csupán a háttérből figyeled őket.

Heti horoszkóp

2020.10.19.
Nem fog zavarni, hogy rövid munkahét kezdődik. Ha mélyen magadba nézel, akkor tisztában vagy vele, hogy mindennel időben tudsz végezni. Ez sokat segíthet, és nem érzel se sürgetést, se kapkodást. Jó neked: 7 nap alatt 5 napon lesz szuper fényszög, amiben 6 bolygó (Hold, Vénusz, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Plútó) vesz részt. Ettől helyreáll a magabiztosságod, ami nem jelent dölyfösséget. A hosszú hétvégén hajlamos leszel a pénzt számolni. Ezzel semmi baj nincs addig, amíg nem viszed túlzásba…

Havi horoszkóp

2020.10.01.
Ha képes leszel elfogadóbban viselkedni, akkor nem lesz okod panaszra, mert az élet több területén érhetsz el így sikereket. Azokban a kapcsolatokban, amelyben nem volt minden fenékig tejföl, most úgy érezheted, hogy nincs értelme tovább folytatni. Mielőtt búcsút intenél, érdemes lenne őszintén beszélgetni, amiből sokat tanulhatsz. Baráttól jó tanácsot kaphatsz.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.16.
A hétvégétek hangulata azon áll vagy bukik, hogy ködösítés, felesleges udvariaskodás helyett tudtok-e, mertek-e őszintén beszélni. Ez nem jelent nyers, bántó stílust. Kezdheted te. Mutass példát, hogyan kell konkrétan és diplomatikusan fogalmazni kényes témában!

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top