Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2020.08.09.
Valaki nagyon megérinti a lelkedet. Talán az első pillantástól kezdve szó szerint is megdobogtatja a szívedet. Pedig óvatosnak kéne lenned, mert könnyen elvarázsolhat és beleszerethetsz. Persze, ha független vagy, miért is ne engedhetnél a nyári szerelemnek?

Heti horoszkóp

2020.08.03.
Nem a hétfői telihold, hanem egy Merkúr-Szaturnusz szembenállás mutat konfliktust. Próbáld meg kerülni, ill. megelőzni a vitát! Akkor is, ha a másik hangja, stílusa irritál! Nem lesz könnyű. Ez cseppet sem könnyű bolygóállás. A hét közepén Merkúr jegyváltása is azt erősíti meg, hogy jobb, ha mostanában csendben maradsz. Pénteken Vénusz szép, vonzó, sőt ellenállhatatlan emberrel való találkozást ígér. Vigyázz, mert könnyen beleszerethetsz! Kérdés, hogy független vagy-e. Ha igen, akkor hajrá!

Havi horoszkóp

2020.08.01.
Nem könnyű veled az élet. Azért, mert kevésbé vagy elfogadó, rendkívül makacs vagy, amivel nem csak mások életét teheted nehezebbé, hanem a sajátodat is. Megeshet, hogy orvosi vizsgálatra kerülhet sor, amely miatt ne izgulj, mert jó kezekbe kerülhetsz. A szerelem egén hol viharfelhők tornyosulhatnak, hol villámok cikázhatnak.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
Legyél megértő a pároddal, ha mesél a problémáiról! Lehet, hogy neked ezek nem problémák, hanem megoldandó feladatok. De ne nézd le őt, mert tuti, hogy megsértődik. Ez a hétvége csak akkor lesz szép, ha gyengéden átöleled, és biztosítod arról, hogy vele vagy.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top