Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2024.05.28.
Ma rád törhet valamilyen teljesen abszurd félelem, ami beárnyékolja a napod, pedig egyáltalán nincs is alapja. Érdemes emlékeztetned magad arra, hogy a gondolataink nem egyenlőek a valósággal!

Heti horoszkóp

2024.05.27.
Nehézséget jelenthet, hogy olyan új időszak kezdődhetett el, melyben nagyobb hangsúlyt kap a kaland, a változás, a váratlan események. Ez olyasfajta kiszámíthatatlanságot hozhat, mely másnak esetleg fel sem tűnik, de a te jól szervezett világodat fenekestül felforgathatja. Csak nyugalom, bízz magadban!

Havi horoszkóp

2024.05.01.
A szerelmi kapcsolatokban akkor lesz béke és nyugalom, ha meggondolod, mit ejtesz ki a szádon. Mivel a kommunikáció nem tartozik most az erősségeid közé, ezért el kellene számolnod hétig, mielőtt megszólalsz. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyeknek, most kellene költözést is bonyolítani. Fortuna támogatására számíthatsz, ezért ne hagyd ki a nyereményjátékokat, mert valahol tiéd lehet a fődíj. Az életmóddal megszerezhető betegség kialakulására van esély, ezért meg kell teremteni az arany középutat munka és pihenés között.

Hétvégi horoszkóp

2024.05.25.
Erősítsd pozitív gondolataidat. Szombaton engedd meg magadnak, hogy lelazulsz, elengeded magad, legalább kedvesed társaságában. Hagyd vasárnapra a tervezést, a kötöttebb programokat! Ezekben sem kell egyedül helytállnod, működj együtt pároddal, vond be őt a teendőkbe.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Bak csillagjegy jellemzői

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Bak csillagjegy jellemzői

Címlap

top