Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2021.06.20.
Ne hidd el rögtön, bármilyen ékesszólóan, csábítóan beszél is hozzád valaki. A próbatételekért felelős Szaturnusz és a ködösítő Neptunusz kapcsolatra lépett, sok fejtörést okoznak neked ma. Szerencsére az otthonodban, családi körben biztonságra lelsz. Egy közös program, utazás egészen feltölt. Lehetőséged lesz felelős döntéseket hozni és olyan elképzeléseket megvalósítani, amelyekhez kitartás és leleményesség szükséges.

Heti horoszkóp

2021.06.14.
Szíved szerint szabadságra mennél ezen a héten. Nem érzel se türelmet, se motivációt, se együttérzést. Így nehéz lesz eljátszani a munkahelyeden, hogy mennyire jó kolléga vagy. Ne is próbálkozz! Inkább vegyél ki szabadságot! Ha ez nem lehetséges, akkor kerüld a beszélgetést! Hivatkozhatsz fejfájásra, gyomorrontásra, alváshiányra, stb.! Remek hír, hogy péntektől helyreáll a rend, és remek konstellációk megnyugtatóan hatnak rád. Ez a hétvégét is jobbá varázsolja. Így élvezheted a nyár tombolását.

Havi horoszkóp

2021.06.01.
Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad igyekezhet a kedvedben járni. Ő az, aki mindent megtehet azért, hogy a viszonyotok kiegyensúlyozott legyen. Ám te sajnos most erre nem vagy nyitott. Sőt, olykor megfordulhat a fejecskédben, hogy talán a távozás hímes mezejére kellene lépned. Roppant balesetveszélyes ez a hónap, ezért légy sokkal óvatosabb. Előfordulhat, hogy a pénz miatt kényszerhelyzetbe kerülhetsz, és nem teheted azt, amit igazán szeretnél.

Hétvégi horoszkóp

2021.06.19.
Keményen megdolgozol azért a pénzért, amiből élvezetessé tehetsz egy ilyen csodás hétvégét. Nem kell vagyonokat költened ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. Pár új vidám pohár, szalvéta, jégkocka, szörp, habzóbor, és indulhat a koktélozás…

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top