Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2019.09.19.
Ha fokozni lehet a szerdát, akkor ez csütörtökre mindenképpen érvényes. Te hajlamos lehetsz borúsabban látni az életedet, mint amilyen valójában. De ma olyan felhőtlen a hangulatod, és olyan optimista vagy, hogy a többiek is alig ismernek rád. Gyakrabban kéne ezt a pozitív oldaladat megmutatnod.

Heti horoszkóp

2019.09.16.
A hét, sőt a hónap legjobb híre, hogy szerdán bolygód, a Szaturnusz 4 hónapnyi retrográd mozgás után direktbe fordul. Ez azt jelenti, hogy vége az egy helyben toporgásnak, és végre beindulsz te és a dolgaid. Van még jó hír: hét közepén egy tökéletes bolygóháromszöget alkotnak föld jegyekben járó bolygók: Bika Hold – Szűz Mars, Nap – Bak Szaturnusz, Plútó. Ettől helyre áll az optimizmusod, és visszatér a bizakodásod. Őrizd meg ezt a magas rezgést, mert így soha semmi nem fog lehetetlennek tűnni!

Havi horoszkóp

2019.09.01.
Kedvez az idő utazásnak, de az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amely miatt az életed másfajta mederbe terelődhet. A környezetedben van olyan személy, aki áskálódhat, és megpróbál ellehetetleníteni téged. Ezt nem hagyhatod! Állj ki magadért, mert senki sem fogja ezt megtenni helyetted. Kedvez az idő szerződés kötésének, amihez a nevedet adod, abban fantasztikus sikereket érhetsz el.

Hétvégi horoszkóp

2019.09.19.
Komolyan felbosszanthat egy olyan megjegyzés, amit a párod meggondolatlanul bök ki. Egy különösen súlyos fényszög kommunikációból eredő nézeteltérést szimbolizál. Lehet, hogy te megfontoltabb és mértéktartóbb vagy, de a párod nem mindig ilyen.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top