Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2021.07.26.
Rendkívül felelősségteljes dologra vállalkozol ma, és nem biztos, hogy egyedül meg is tudsz vele birkózni. Úgy tűnik, ez túl nagy falatnak bizonyul, nem láttad ugyanis, hogy mekkora erőfeszítést és tudást kíván a feladat. Ne ess kétségbe, keress valakit a környezetedben, aki nálad több tapasztalattal rendelkezik, s ne szégyellj segítséget kérni. Ha már a határaidat feszegeted, tedd úgy, hogy annak legyen kézzelfogható produktuma is. Nincs ezzel semmi baj, ha tudsz tanulni és tapasztalatot szerezni belőle!

Heti horoszkóp

2021.07.26.
Ezen a héten minden körülmények között neked kell a bölcsebbnek lenned. Hétfőn, csütörtökön és vasárnap olyan bolygó szembenállások lesznek az égen, amelyekben mindig te vagy az erősebb. Nem szabad kihasználnod az előnyödet. Legyél mindenkivel nagyvonalú, elnéző és megértő! Megteheted, mert szerencsére Jupiter, a Nagy szerencse bolygója szerdán visszalép a Vízöntőbe. Ez egy csodás „kártérítés”: minden jó cselekedeted megsokszorozva visszatér hozzád. Majd hétvégén találkozz a szüleiddel! Nagyon várnak téged.

Havi horoszkóp

2021.07.01.
Megeshet, hogy a magánéletedben, a családi életedben alakulhat ki olyan helyzet, amelyre talán nem tudsz hatást gyakorolni. Előfordulhat, hogy a békebíró szerepét is magadra veheted, de nem érheted el azt, amit szeretnél. Pénzügyeid jól alakulhatnak, kollégával nagyon jól kijöhetsz, és olyan munkát végezhetsz, amely elégedetté tehet. Ha egy mód van rá, ne politizálj, mert olyan helyzetbe kerülhetsz, amiben nagyon nem szeretnél lenni.

Hétvégi horoszkóp

2021.07.24.
A szombat hajnali telihold érzékenyen érint. Szinte bármin képes vagy megsértődni. Lehet, hogy igazad van, de tedd fel magadnak a kérdést, mire jó ez! Eléred azt, amit akarsz? Ha igen, milyen áron? Ha nem, akkor pláne minek…

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top