Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2020.01.20.
Délután a jeledbe lép a Nap, amellyel együtt elkezdődik a Vízöntő hava. Üdvözítő változás ez számodra, s nem csupán azért, mert közeleg a születésnapod. Könnyedebben, vidámabbnak érzed magadat, már ma is. S ez még csak a kezdet... Izgalmas hónap kezdődik ezzel a hétfővel.

Heti horoszkóp

2020.01.20.
Ünneplésre lesz okod egész héten: hétfőn délután a Nap belép a Vízöntőbe. Ez azt jelenti, hogy eljött a te időd, és közeleg a születésnapod. A péntek esti újhold ugyancsak kitűnő hír a számodra, mert ez az év legfontosabb újholdja neked. Ekkor a legjobbak az esélyeid az újításra, megújulásra. Sajnos közben kellemetlen fényszögek olyan kellemetlenséget mutatnak, amit a családod generál. Nem tudod figyelmen kívül hagyni őket. Nem is kell. De ráérsz hétvégén törődni velük. Szólj nekik erről előre!

Havi horoszkóp

2020.01.01.
Sajnos, ha pénzről van szó, akkor most nem állsz a helyzet magaslatán. Még az is lehet, hogy olyan dologra adhatsz ki, amely nem éri meg az árát. Különösen fontos, hogy sem baráttal, sem jó ismerőssel ne közösködj, mert biztos lehetsz benne, hogy be fognak csapni, vagy a dogok másként alakulhatnak, mint ahogyan most látszik. Olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondani.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.17.
Közeleg a születésnapod. Azon töprengsz, hogy vajon a szerelmed mivel fog meglepni. A hétvégén adhatsz neki apró ötleteket. De csak úgy, hogy ne vegye észre, hogy célozgatsz! Viccesen, mellékesen megemlíthetsz olyasmit, aminek örülnél a születésnapodtól függetlenül.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top