Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2020.10.28.
Szerdától egyre pozitívabban tekintesz az életedre. S ez az optimista hangulat igazán jót tesz neked. Rájöhetsz, hogy sokkal jobbak a lehetőségeid, a kilátások, mint ahogyan eddig gondoltad. Felcsillan előtted a remény és a szerencse is. Rajtad múlik, hogy sáfárkodsz vele.

Heti horoszkóp

2020.10.26.
A múlt és a jövő egyszerre akarja, hogy foglalkozz vele. Szerdán Merkúr vissza-, és Vénusz belép a Mérlegbe. Ez ritka jelenség. Az asztrológiában minél ritkább valami, annál nagyobb fajsúlya van. Ez nálad a jövővel kapcsolatos tervek újragondolását hozza. A „sűrített levegő” effektus nem engedi, hogy halogass. Legyél tudatos, sőt céltudatos! De tartalékolj erőt a szombati napra, amikor a telihold és egy Nap-Uránusz szembenállás családi feszültséget szimbolizál. Neked kell békítően fellépned…

Havi horoszkóp

2020.10.01.
Nagyon fontos, hogy az otthoni problémákat ne vidd be a munkahelyedre, illetve a munkahelyi gondokkal ne terheld a családodat. Amennyiben titkos szerelmi viszonyt folytatsz, és nem szeretnél lebukni, most nagyon oda kell figyelni, mert a társad megsejthet valamit, és akár ellenőrizhet is. Roppant balesetveszélyes ez a hónap, légy sokkal óvatosabb.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.23.
Rázós fényszögek miatt péntek este és szombat reggel sértődékennyé válhatsz. Ha ezt megússzátok vita nélkül, akkor sima ügy lesz a hosszú hétvége. Kalkuláljátok be, hogy mindenki számtalan dolgot szeretne. A hosszú hétvége mindössze 3 nap. Ezzel kell okosan gazdálkodnotok.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top