Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2023.11.30.
Ma szárnyakat kaphatsz, még annál is jobban, mint, amennyire ez egyébként jellemző rád. Mindent könnyedén megvalósítasz és megoldasz. És, ami a legfontosabb örömödet is leled az egész folyamatban.

Heti horoszkóp

2023.11.27.
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy ki is szeretnél lenni valójában év végére. Még semmi nem késő, ne add fel. Vedd sorra az odavezető lépéseket és a héten lépd meg azokat, melyeket erre az időszakra vállaltál. Áttörést érhetsz el kiemelkedő projektjeidben, csak koncentrálj!

Havi horoszkóp

2023.11.01.
Rokon miatt olyan váratlan helyzet jöhet létre, amelyet nehezebben tudsz kezelni. De az is lehet, hogy ingatlan miatt aggodalmaskodhatsz. Most nem ajánlott ingatlanügyletbe bonyolódni, mert a dolgok egészen másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezted. Találkozhatsz olyan személlyel, akivel régebben jó kapcsolatot ápoltál, de egy ideje már eltűntetek egymás szeme elől. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt tele lehet a lelked szeretettel teli féltéssel. Gyermekednek szüksége lehet az elismerő szavaidra, és hogy többet foglalkozz vele.

Hétvégi horoszkóp

2023.11.25.
Engedd el negatív hullámaidat és hangolódj inkább kedvesedre. Most helyreállíthatjátok közös harmóniátokat, de kell hozzá idő és energia mindkettőtök részéről. Hozd le a földre vágyálmaidat, mutasd meg kézzelfoghatóan szerelmedet.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Vízöntő csillagjegy jellemzői

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Vízöntő csillagjegy jellemzői

Címlap

top