Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2019.11.19.
Egyre nyitottabbá válasz a spirituális, misztikus tanok iránt. Már ma is érdemes lenne ilyen témákat böngészned a neten. Persze, ha ezt a horoszkópot olvasod, máris a legjobb úton jársz. Érdemes lenne ma meditálnod. Nem biztos, hogy könnyű lesz kikapcsolni az elmédet, de néhány perces próbát tehetnél. Aztán minden egy picit hosszabban lazíts.

Heti horoszkóp

2019.11.18.
Lesz okod az ünneplésre ezen a héten. Közeleg a születésnapod. Ettől egyre izgatottabb és türelmetlenebb lehetsz. Ne sürgesd az időt! Minden nap tartogat szépséget, ha észre veszed. Pénteken a Nap belép a Nyilasba, és ezzel elindul a te hónapod. De az igazi égi ajándékot vasárnap kapod meg: együtt fog állni Vénusz, a kis szerencse és Jupiter, a nagy szerencse bolygója a Nyilasban. Ettől szó szerint és átvitt értelemben egyaránt szerencsésnek fogod érezni magad. Az a kérdés, hogy mire fordítod ezt…

Havi horoszkóp

2019.11.01.
A kapcsolataid között lesz olyan, amelyik megmérettetik, és bizony könnyűnek találtatik. Ne sírd vissza ezt a régi kapcsolatot, amelynek lejárt az ideje. Már nem tudtok egymásnak semmi olyasmit adni, amivel fejleszthetnétek egymást. Előfordulhat, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. A pénzből, ha lassan is, de egyre több lesz, és nem okoz gondot az esetleges hitelek törlesztése.

Hétvégi horoszkóp

2019.11.15.
Lehet, hogy több gyengédségre vágynál. Lehet, hogy a párod azt hiszi, megkapod tőle azt, amit szeretnél. Ha nem szólsz, nem fog ráébredni, hogy deficitbe kerültél. Minél előbb jelzed az igényedet, annál előbb tudja megállítani ezt a rossz irányba tartó tendenciát.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top