Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2020.08.09.
A vasárnap talán még a szombatnál is nagyszerűbben alakul. Visszanyered az életörömedet, a jelent és a jövőt egyaránt nagyon boldognak látod. S amikor ennyire optimista vagy, mindenkire pozitívan hatsz. Jó látni, hogy mosolyogsz és vidám vagy. Szinte táncolnál örömödben. De miért is ne tehetnéd meg?

Heti horoszkóp

2020.08.03.
A hétfői telihold zűrt okozhat a közlekedésben. Legyél nagyon óvatos! Egy másik bolygó szembenállás még aznap anyagi gondokat is mutat. Vagyis elég döcögősen indul a heted. Jó hír, hogy szerdán Merkúr jegyet vált, és kitűnő ötleteket hoz neked. Lelkesedésed nem ismer határokat. Őrizd meg ezt az aktivitást, mert generátorként működsz, és egyre több energiád lesz. Ragyogó hétvége vár rád: 2 nap alatt 3 ragyogó fényszög lesz az égen. Ettől mindent sokkal jobb fényben látsz: a jelent és a jövőt is…

Havi horoszkóp

2020.08.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal most sokkal nehezebb a kommunikáció, mint korábban bármikor. De az is lehet, hogy a párod olyan dologgal állhat elő, amely miatt minden hajszálad az égnek állhat. Minden esély meg lehet most arra, hogy olyan személlyel hozzon össze a sors, aki rendkívül erős személyiség, és akihez neked kell majd alkalmazkodnod. Pénzedre jobban vigyázz.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
Annyi ötleted van erre a hétvégére, hogy képtelenség 2 nap alatt mindet lezongorázni. Vagyis válogatnotok kell. Nem szabad erőszakosnak lenned, mert a kedvesed azt érzi, hogy nincs beleszólása semmibe. Holott a közös életetek közös programjai közös hétvégén közös döntés kell, hogy legyen.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top