Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2023.12.01.
Ma nyitott vagy mindenki felé, de azért ne ess túlzásba, mert nem biztos, hogy a megfelelő személlyel hoz össze a sors. Még vitás helyzetet is produkálhat a nap. Ettől függetlenül igyekszel pozitívan hozzáállni a naphoz.

Heti horoszkóp

2023.11.27.
Minden erőd kiteljesedhet a héten, ugyanakkor megvan a veszélye annak, hogy túlpörgeted magad. Meg kéne találni a helyes egyensúlyt, ami néha úgy tűnhet, hogy pengeélen kell táncolnod. Szabj határokat magadnak és szükség szerint másoknak is.

Havi horoszkóp

2023.12.01.
Olyan esemény történhet, amellyel szemben teljesen tehetetlennek érezheted magad, amikor ennek hatására nem látod a jövődet sem. Mindezt lehet, hogy titokban tarthatod egy olyan személy előtt, akit egyébként szeretsz. Ha elmondanád neki, akkor azzal fájdalmat okozhatsz. Pénzügyeid olyan pompásan alakulhatnak, hogy ajánlott még a legjobb barát előtt is titkolni, mert akarva-akaratlanul irigységet válthatsz ki benne. Feletteseddel tökéletes lehet közöttetek az összhang. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

Hétvégi horoszkóp

2023.11.25.
Tégy meg mindent, hogy lebontsd a köztetek lévő falat. Szavazz bizalmat kedvesednek és te is nyílj meg előtte. Egy kis romantika és összebújás jót tenne nektek, oldódj fel az együttlétben, adj időt mindennek és érezzétek minél otthonosabban magatokat.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Nyilas csillagjegy jellemzői

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Nyilas csillagjegy jellemzői

Címlap

top