Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2020.10.20.
Nagyon lelkesen állsz mindenhez ma. Mégis a legfontosabb, hogy ne hamarkodj el semmilyen döntést. Egyrészről siettetnéd az időt, máris a tettek mezejére lépnél, másrészt pedig valahol mélyen belül te is érzed, ez még nem a legalkalmasabb idő ehhez. A megérzéseidet kövesd most a logikus érvek helyett...

Heti horoszkóp

2020.10.19.
A keddi nap egy szokatlanul ellentmondásos napnak ígérkezik a te szempontodból. Egyszerre lesz az égen 2 ambivalens fényszög. Az egyik frusztrál, a másik inspirál. Tőled függ, hogy melyiket hagyod érvényesülni. A rövid munkahét a bolygók szerint nem jelent kevés munkát. Emiatt nem szabad ellazsálnod az időt. Szerencsédre a föld dominancia józanságot hoz magával. A hosszú hétvégén mindenképpen mozdulj ki a 4 fal közül! A Vízöntő Hold eddig ismeretlen helyekre, kalandokra hív. Mondj igent!

Havi horoszkóp

2020.10.01.
A szerelmi kapcsolatok egén villámok cikázhatnak. Még az is lehet, hogy régi téma kerülhet ismét terítékre, amelyben még mindig nem tudtok dűlőre jutni. A munkában olyan váratlan helyzet jöhet létre, amelyhez hirtelen nem tudsz alkalmazkodni. Viszont pénzügyek terén olyan bevételi lehetőség adódhat, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.16.
Két tűz között fogod érezni magad a hétvégén. Szívesen meghallgatod a szerelmed panaszáradatát, de valaki másnak is szüksége van rád. Bajban vagy, mert nem tudod, hogyan szólj a szerelmednek, mert nem akarod, hogy megbántódjon és/vagy féltékennyé váljon…

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top