Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2021.06.20.
Egyre jobban élvezed, hogy nálad időzik a szerencsebolygó. Optimistán, kitűnő hangulatban telnek a napjaid, ma sincs ez másképp. A legjobb tulajdonságaid kerülnek előtérbe. Együttérző vagy ma a rászorulókkal, de a családodnak is bőven juttatsz szeretet, elismerést. Érzelmileg gazdag nap vár. Egy-két elképzelésedet azonban nem ártana felülvizsgálni.

Heti horoszkóp

2021.06.14.
Téged csak a hétfői és a keddi nyomasztó fényszögek érintenek. A következő napok feszültségében nem leszel közvetlenül benne. Ám a hét elején uralkodnod kell magadon, mert szíved szerint pár embernek beolvasnál. Jobb, ha nem teszed. Vagy ne most! Az a Szaturnusz – Uránusz kvadrát, ami kedden hajnalban áll össze, nem ígér túl sok jót. Rugalmasság, éberség és józanság a siker kulcsai. Ebben fejlődj! A hétvégét imádni fogod. Csodás fényszögek lesznek az égen, amitől csodásan fogod érezni magad…

Havi horoszkóp

2021.06.01.
Még az is lehet, hogy a politika beleszólhat az életedbe. De megeshet, hogy annyi feladat és annyi változás szakadhat a nyakadba, hogy alig bírod az iramot. Előfordulhat, hogy orvosi vizsgálatra kerülhet sor. De az is megeshet, hogy nem a saját egészséged miatt kell aggodalmaskodnod, hanem közeli ismerősé miatt. Nem lesz könnyű beismerni, hogy korábban tévedtél, és változtatni kellene, hogy a nagyobb problémák elkerülhetővé váljanak. Valaki rád bízhatja a titkát.

Hétvégi horoszkóp

2021.06.19.
Muszáj kimozdulnotok ezen a ragyogó nyári hétvégén. Mindkettőtöknek szüksége van teljes kikapcsolódásra, nevetésre, élményekre. Mehettek csónakázni, papírsárkányt eregetni, bobozni, stb. Együtt válasszátok ki, hogy melyik tetszik!

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top