Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2020.01.27.
Kicsit érzelmes és álmos lehet a hangulat a munkahelyeden. Szíved szerint jól megráznád a többieket, hogy ébredjenek fel végre. Okosabb ötlet visszavonulót fújni, és kihasználni a nyugalmat, a csendet. Az energiákat fektesd a munkádba, nagyon sokat haladhatsz ma előre.

Heti horoszkóp

2020.01.27.
Lassan búcsúzik a január. Nem vagy a legfényesebb formában. Se a munkád, se a közérzeted nincs topon. Küzdesz, és minden reggel fel kell tunningolni magad. Ez egyre nehezebben megy. Sokat segíthetsz magadon, ha bevetsz apró trükköket: hallgass vidám zenéket, egyél több nyers ételt, salátát csírával, és igyál frissen facsart gyümölcslevet! A hétvégéd végre békésnek ígérkezik. Ez arra is jó, hogy pihenj, töltődj, és arra is, hogy átgondold, megtervezd ezt az évedet. Ehhez most lesz kellő türelmed.

Havi horoszkóp

2020.01.01.
A házasságokban, régi együttélésekben feszült helyzet alakulhat ki. Még az is lehet, a társad olyan dologba kívánja vágni a fejszéjét, amely egyelőre csak viszi a pénzt. A munkahelyeden új helyzet jöhet létre, Előfordulhat, hogy a felettesed olyan dologról beszélhet, amivel talán nem értesz egyet. De most nincs itt az ideje az ellenkezésnek. Tedd azt, amit mondanak. Ha szülő vagy, gyermekedre ne kényszerítsd az akaratodat.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.24.
Értékeld, hogy a párkapcsolatod végre harmonikus! A bolygók szerint ez a hétvége kimondottan vidámnak ígérkezik. Persze sok múlik rajtad, és a játékosságodon. Dobd be magad! Hozd azt a formádat, amibe anno beleszeretett a párod, mert folyton nevettetek.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top