Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2019.09.19.
Csütörtökön mindent a legnagyobb biztonságban tudhatsz az életedben. Úgy érzed, olyan szilárd a lábad alatt a talaj, mint már nagyon régen. Hihetetlenül optimistán tekintesz magadra és a lehetőségeidre is. Ha állásajánlatot kapnál, érdemes a tárgyalást mára időzítened. Ma egyszerűen mindenben és mindenhol sikert arathatsz.

Heti horoszkóp

2019.09.16.
Akkora jövés-menés lesz az égen, hogy csak kapkodod a fejed. A hét elején őrületes tempóval kezdesz. A hét közepén jó híreket kapsz a pénzzel kapcsolatosan. Már-már hihetetlen, hogy milyen kitűnően alakul az anyagi helyzeted. Ezt egy kitűnő bolygóháromszög mutatja: Bika Hold – Szűz Mars, Nap – Bak Szaturnusz, Plútó. Majd jön a hétvége, és pont ez „romlik el”. Persze csak akkor, ha nem ismersz mértéket. Egy bolygókereszt próbára tesz: Ikrek Hold - Szűz Nap, Mars - Nyilas Jupiter - Halak Neptunusz.

Havi horoszkóp

2019.09.01.
Érdekes módon, amíg a kollégákkal, rangban alattad állókról van szó, akkor velük sikeres lehetsz. Ám ha felettesedről, vagy a rangban feletted állókról van szó, akkor viszont őrjítő helyzet jöhet létre. Anyagi ügyeid változatos képet mutathatnak, mert az elkerülhetetlen kiadások mellett olyan bevétel is ütheti a markodat, amelyre nem számítasz. Ha szülő vagy, akkor a gyermekednek nagy szüksége van a támogatásodra.

Hétvégi horoszkóp

2019.09.19.
Az a kellemetlen bolygókereszt, ami ezen a hétvégén nehezíti az emberek életét, téged és a kedvesedet sem érinti közvetlenül. De kellemetlen hatással lehet a kapcsolatotokra a sok ingerült, türelmetlen, konfliktust kereső ember. Őket ki kéne zárnotok a magánéletetekből.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top