Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2023.12.01.
Nagyon nagy stressz van benned, hiszen rengeteg feladatod lesz ebben a hónapban. De hidd el, folyamatos idegeskedéssel nem fogsz előre jutni. Próbáld beosztani a feladatokat.

Heti horoszkóp

2023.11.27.
Jó lesz a héten tisztázni kapcsolataidat. Ne pusztán a másikkal, hanem magaddal is légy őszinte. Engedd szabadjára kreativitásodat, ennek erejével most a legnehezebb helyzetből is kivághatod magad. De vedd komolyan, ne linkeskedj el semmilyen helyzetet. Különösen a vállalt feladataidra feküdj rá!

Havi horoszkóp

2023.12.01.
Ha szülő vagy, akkor ebben a hónapban nem leszel irigylésre méltó helyzetben. Megeshet, hogy hiába akarsz jót a gyermekednek, ő nem fogadhat szót. Sőt, talán úgy gondolhatja, hogy rátelepszel. Viszont a munkában, megélhetésben a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Rokonnal olyan dolgokat is meg tudtok beszélni, aminek hatására nagyobb lehet az összhang közöttetek. Ha pénzről van szó, akkor most nem lesz okod panaszra. Talán elismerhetik a munkádat, és mindezt pénzben fejezhetik ki.

Hétvégi horoszkóp

2023.11.25.
Csak nyugalom, ne húzd fel magad! Próbálj lelassulni partnered tempójához, csak így lesz lehetőségetek összekapcsolódni és egymásra hangolódni. Lehet, hogy újdonságra és izgalomra vágysz, pedig a megszokott jó dolgokban is érdemes elmerülni és megmártózni.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Oroszlán csillagjegy jellemzői

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Oroszlán csillagjegy jellemzői

Címlap

top