Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2019.11.12.
A telihold komoly összeütközéseket jelez a munkahelyeden és az otthonodban is. Már reggel vértezd fel magadat, hogy ellen tudj állni a kísértésnek. Ne akard az igazadat hangoztatni, egyszerűen csak hagyd rá mindenkire, gondoljon, amit gondolni akar. Csak ezzel a hozzáállással nőhetsz mindenkinek a szemében nagyot ma.

Heti horoszkóp

2019.11.11.
A hét legkritikusabb napja a te szempontodból a kedd a telihold miatt. Vértezd fel magad munkahelyi és családi összezördülés ellen! Elkerülhető a viszály, de csak abban az esetben, ha nem veszed személyes sértésnek azt, amit a másik mond, vagy tesz. Tudj róla, hogy másnapra ennek nyoma sem lesz! Pénteken egy remek diskurzusba csöppenhetsz, ami nagy jelentőségű információt hozhat neked, ha nyitott vagy. A hétvégédet egy meglepetés színesíti, ami érzelmileg megérint, és akár könnyeket fakaszt.

Havi horoszkóp

2019.11.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak anyagi problémái adódhatnak. De az is lehet, ha valakivel közös ügyletbe kezdtél, most derülhet ki, hogy a dolgok egészen másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezted. Rokonnal a kapcsolatodat rendezheted, és egy régóta húzódó problémának a végére is pontot tehetsz. Ha szülő vagy, gyermekedet miatt többet aggodalmaskodhatsz. Kommunikáció zavarok jöhetnek vele kapcsolatban létre.

Hétvégi horoszkóp

2019.11.08.
Kirobbanóan jó formában leszel a hétvégén. Csomó dolgot akarsz elintézni. Kérdés, hogy a szerelmed is hasonlóan aktív akar lenni. Ha nem, akkor borítékolható a konfliktus. Jobb lenne, ha nem készítenél túl zsúfolt menetrendet. Jobb lenne, ha jutna időtök egymásra is.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top