Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2021.10.19.
Nagyon igyekszel a maximumot kihozni magadból, mindenben a tökéletesre törekszel. Ne engedd azonban, hogy a maximalizmusod a saját életed és kapcsolataid rovására menjen. Néha engedni kell a huszonegyből és hagyni, hogy az élet alakítson bizonyos helyzeteket. Bármennyire is igyekszel, nem fogod tudni befolyásolni a történéseket. Tegyél meg minden tőled telhetőt és nyugtasd meg a lelkiismeretedet, hogy rajtad mostantól semmi sem múlik.

Heti horoszkóp

2021.10.18.
Inspirálóan és motiválóan hat rád egy beszélgetés a hét elején. Komoly esély van arra, hogy új megvilágításba kerüljön több téma. Nem lesz könnyű a tanácsadót és a tanácsot szétválasztanod. Vagyis ne azt nézd, hogy ki mondja, hanem azt, hogy mit mond! Neked nem a szerdai telihold, hanem a csütörtöki és pénteki nehéz konstellációk fognak fejtörést okozni. Emiatt is várod majd a hétvégét. Ne feledd, hogy szombaton minden zárva lesz a nemzeti ünnep miatt! Ez arra jó, hogy te is kitedd a „zárva” táblát.

Havi horoszkóp

2021.10.01.
Ha párkapcsolatról van szó, az állatövben most te lehetsz a legszerencsésebb. Akivel most hoz össze a sors, azzal össze is kötheted az életedet. A meglévő viszonyok még szorosabbá válhatnak. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene vigyázni. Ha gyógyszert szedsz, abban is változásra van kilátás. A munkában olyan átalakulás jöhet, amelyben megeshet, hogy kényszer hatására kell cselekedned, vagy olyan szituáció állhat elő, amelyben nem maradhatsz.

Hétvégi horoszkóp

2021.10.16.
A párod, vagy te, vagy mindketten hiper érzékenyek lesztek ezen a hétvégén. Bármin bármikor meg tudtok sértődni. Holott felesleges lenne ilyesmivel elrontani a hangulatot. Inkább csináljatok forró teát, forró csokit, vagy forralt bort!

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top