Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2020.10.20.
A közlekedésben legyél körültekintő ma. Váratlan, előre kiszámíthatatlan helyzeteket teremthet a sors. Vigyázz magadra mindenképpen az utakon. A munkádban viszont új és merőben más lehetőségek elé nézhetsz. Legyél kezdeményező, s találj ki valami egészen újat. Miért is ne újíthatnál, nem igaz?

Heti horoszkóp

2020.10.19.
A bolygók szerint ezen a héten a te szempontodból egyetlen kritikus konstelláció lesz az égen: hétfőn hajnalban egy Mars-Jupiter nehéz fényszög. Remélhetőleg átalszod ezt, és mire felébredsz, már nyoma sem lesz. Maximum annyi, hogy a nap során kissé lelassultnak érzed magad. A rövid munkahét és a hosszú hétvége tudata felvillanyoz. Pénteken hajnalban a Skorpióba lépő Nap jó hatással lesz rád. A hosszú hétvégén a kiadásaidat kell megreguláznod. Akkor is, ha csodás karácsonyi cuccokat találsz. Ésszel költekezz!

Havi horoszkóp

2020.10.01.
A szerelmi kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezheted a közös jövőt. A munkában viszont a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan vártad. Megeshet, hogy rengeteg feladat szakadhat a nyakadba, amelyet nem biztos, hogy meg is fizetnek. Ingatlanügyletet halaszd későbbre.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.16.
Játszottatok már olyat a szerelmeddel, hogy „virágnyelven” beszéltek? Most kipróbálhatnátok. A bolygók a kreativitásnak és bolondozásnak kedveznek. Ez csak akkor működhet, ha mindketten benne vagytok. Mint az Activity vagy Tabu játékban: nem szabad kimondanotok azt a konkrét szót.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top