Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2020.01.27.
Kedvedre való ez a hétfő. Egyáltalán nem is érted, a többieknek mi a problémája vele. Valójában most nagyon örülnének egy kis érzelmi támogatásnak, amiben te kiváló vagy. Szóval, te lehetsz, aki erőt, energiát tölt a többiekbe. Persze azon se lepőd meg, ha néhányan a te vállalod sírják ki magukat.

Heti horoszkóp

2020.01.27.
Január utolsó napjaiban valami frusztrálni fog. Hol a munkahelyeden zajló rivalizálás, hol a párkapcsolat, vagy annak hiánya. Biztosan ismersz olyan embereket, akik folyton nyafognak, paráznak, panaszkodnak. Őket nagy ívben elkerülik a többiek. Vigyázz, hogy te ne váljál ilyenné! Mindig voltak, vannak, és lesznek nehéz helyzetek, emberek. Miattuk felesleges aggódnod. Hétvégén olyan programra vágysz, ami hasznos és hatékony. Lehet, hogy szeretnél rendet rakni otthon, vagy megtervezni a nyaralást.

Havi horoszkóp

2020.01.01.
A munkahelyeden idegesítő helyzet alakulhat ki. De az is lehet, hogy kolléga miatt duplán kell fáradnod. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor össze kell szedni magad, mert kevesebb kedvet érezhetsz a munkához, amit el kell végezned. A barátaid között van olyan, akivel tökéletesen megérthetitek egymást, és van olyan, akinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Megeshet, hogy több időt tölthetsz el orvosi várószobában.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.24.
Lehet, hogy a párodat veszteség érte a héten. Elveszthetett valamit, vagy valakit, vagy bosszantó kiadása volt, vagy csalódás érte. Ilyen gyászos hangulatban nincs könnyű dolgod. Meg kéne vigasztalnod, de nem biztos, hogy hagyja magát. Jól kell ismerned ahhoz, hogy felderítsd a kedvét.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top