Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2019.07.16.
Kedden olyan feladatot kaphatsz, amit talán még sosem csináltál, ezért könnyen eluralkodhat rajtad a pánik. Semmi esetre se ess kétségbe, igenis bízz magadban, hogy képes vagy rá, ezt is meg tudod csinálni. Gondold végig alaposan, ha kell, hallgasd meg a többieket is. Amit ma tilos tenned, hogy ellentmondasz.

Heti horoszkóp

2019.07.15.
Az év legrázósabb hete elé nézel. Ennek csúcspontja, ill. mélypontja a keddi nap lehet, amikor éjjel olyan telihold lesz, ami részleges holdfogyatkozással jár együtt. Mivel a Hold részben Föld árnyékba kerül. Ez se az egészségedre, se a szerelmi életedre nem hat túl kedvezően. Vigyázz magadra, és ne engedd, hogy bármi, vagy bárki felzaklasson! Kedden nem úszod meg a kihívások sorát: vasárnap még egy Vénusz-Plútó szembenállás próbára tesz téged, a kapcsolatodat és a kapcsolat toleranciáját.

Havi horoszkóp

2019.07.01.
Még az is lehet, ebben a hónapban körülötted forog az egész világ. Ez lehet a tervezgetésnek az ideje is, amikor olyan dolgok fordulhatnak meg a fejecskédben, amelyek nagy részének a kivitelezésére később kerülhet sor. Ha pénzről van szó, nem lesz okod panaszra, de azért oda kell figyelni, hogy ne adj ki olyanra, ami nem éri meg az árát, vagy selejtes. Kollégát bármennyire utálod, ne mutasd ki.

Hétvégi horoszkóp

2019.07.13.
Sokszor van mostanában az az érzésed, hogy a kedvesed nincs veled megelégedve. Egyre jobban félsz, hogy már nem szeret, mert kritizál. Mi lenne, ha megkérdeznéd, konkrétan min szeretne változtatni? Így elejét veheted a találgatásnak.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top