Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2020.08.09.
Bármilyen fura, de most vasárnap nyílik különleges lehetőséget, hogy a jövőd érdekében tegyél fontos lépéséket. Talán összetalálkozol valakivel, aki visszautasíthatatlan ajánlatot tesz neked. Bárhogyan alakuljon, mindenképpen élj vele. Ez most a lehető legjobbkor jön...

Heti horoszkóp

2020.08.03.
Ne sértődj meg hétfőn! Egy Merkúr-Szaturnusz szembenállás szerint valaki rád mordulhat, és beléd fojthatja a szót. Ezt te jogosan sérelmezed. Ám ez a bolygóállás nem ígér túl sok jót. Vagyis most nem jöhetsz ki győztesen ebből. Szóval egyelőre maradj csendben! Valami kedvező közeleg: pénteken Vénusz, a szépség, a szeretet és a Kis szerencse bolygója belép a Rákba. Innentől szebbnek, szerethetőbbnek és kicsit szerencsésebbnek fogod érezni magad. Ne csodálkozz, ha sokkal több bókot kapsz!

Havi horoszkóp

2020.08.01.
Még az is lehet, hogy a felettesed nehéz helyzetbe kerül, ez miatt válhat zabossá. Ezért főnököddel most sokkal kedvesebbnek, figyelmesebbnek kellene lenned. Különösen akkor, ha el szeretnél nála érni valamit. A házasságokban, régi párkapcsolatokban életed párja vitába bonyolódhat olyan személyekkel, akik a rokonságához tartoznak. Ez miatt válhat feszültebbé. Támogasd őt mindenben.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
Ismered már annyira a párodat, hogy ne várj el olyasmit tőle, amire képtelen. Minden vita abból pattan ki, hogy te provokálod őt, mert valamilyen reakciót akarsz elérni. Ez a hétvége akkor lesz harmonikus, ha nem nyaggatod semmivel. Nézd, hallgasd őt anélkül, hogy bármit várnál tőle!

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top