Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2021.06.20.
Kitűnően kommunikálsz. A nyár sok új ismerőst, vidám társasági összejöveteleket jelent. Amennyiben otthoni munkád van, nem árt előbb gondolkodni, tervet készíteni, és csak utána cselekedni. A feldobott hangulat megtéveszthet, és jól elúszol a határidőkkel. Párkapcsolatban nagyobb szabadságot igényelsz, amivel nincs is semmi gond, hiszen a pandémia miatti bezártság megviselhette a kapcsolatotokat. Találkozz többet a barátaiddal, akár már ma, vasárnap is.

Heti horoszkóp

2021.06.14.
Cseppet sem lesz könnyű dolgod ezen a héten. Igencsak próbára lesz téve a rugalmasságod és a türelmed. A kommunikáció terén látszanak a legnehezebb kihívások: körültekintően kell fogalmaznod és/vagy jobb, ha meg sem szólalsz. Amennyiben nem tudod eldönteni, mit tegyél, hallgass, és várj! Idővel egyértelművé válik a legbölcsebb viselkedés. Péntektől enyhülnek a nyomasztó konstellációk, és egyre jobban leszel. Hétvégén mozdulj ki a négy fal közül, és menj ki a természetbe, vagy legalább a kertbe!

Havi horoszkóp

2021.06.01.
A házasságokban, régi együttélésekben felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege, és ha nem tudtok tisztázó beszélgetést folytatni, akkor megeshet, hogy az útjaitok szét is válhatnak. A kapcsolataidnak talán soha nem vetted még olyan jó hasznát, mint ebben a hónapban. Ennek köszönhetően olyan szerencséd lehet, hogy hirtelen a környezetedben az irigyeid száma megduplázódhat. Ha külföldre utazol, összességében a dolgok jól alakulhatnak.

Hétvégi horoszkóp

2021.06.19.
Szeretnéd végre az otthonodat és/vagy a kertedet rendbe rakni. Ha valóban akarod, jut időd ilyesmire. Ettől kisimulsz, és sokkal kedvesebb leszel a kedveseddel is. Szóval megéri, hogy kicsit takaríts, pakolj, gazolj, stb…

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top