Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2021.10.19.
Mindenáron segíteni szeretnél valakin, nem tudod azonban, hogy pontosan mi az, amire jelen helyzetében a legnagyobb szüksége van. Kérdezd meg, miben állhatsz a szolgálatára, hogyan tehetsz érte bármit is. Légy azonban óvatos! Csakis addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér, szóval a határaidat ne lépd át egyetlen centiméterrel sem! Az illető így is értékelni fogja az érte folytatott heroikus küzdelmedet.

Heti horoszkóp

2021.10.18.
Nem kell megkeményedned. Csak meg kell találnod a helyes mértéket, hogy ne bánthassanak meg se a kollégáid, se a rokonaid. A szerdai telihold hatását már hétfő déltől érezni fogod. Szerdán dupla bolygószembenállás teszi feszültté a hangulatot a munkában és otthon is. Nem betegedhetsz bele ilyesmibe. Semmiképp se vedd a szívedre! Az emberek gyarlók: irigyek, kicsinyesek, stb. Ez nem új: mindig így volt. Hétvégén sokkal jobb passzban leszel a Skorpióba lépő Napnak és levegős fényszögeknek köszönhetően.

Havi horoszkóp

2021.10.01.
Még az is lehet, hogy a munkában olyan változások következhetnek be, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Kollégával nagyon jól kijöhetsz, és ha egészségi problémád van, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. A házasságokban, régi együttélésekben elsősorban a társad miatt jöhet létre nehezebben kezelhető helyzet. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely előtt döbbenten állhatsz. Értéktárgyaidra ügyelj, mert meglophatnak, becsaphatnak.

Hétvégi horoszkóp

2021.10.16.
Mindegy, hogy mióta vagytok együtt, elengedhetetlen, hogy naponta kifejezzétek az egymás iránt érzett kötődést. Ezt tehetitek szóban, írásban, érintéssel, ajándékkal, stb. Te ismered a kedvesed szeretet nyelvét? Nézz utána, hogy mi ez!

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top