Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2019.11.12.
Annak ellenére, hogy közvetlenül nem érint téged a keddi telihold, mégis nagyon erősen érezheted a feszültséget a többieken keresztül. A legjobb és a legtöbb, amit tehetsz, hogy nem veszed át a negatív rezgéseket. Lépj hátra, és mondd el mindenkinek, nagyon szívesen beszélgetsz, amikor meglesznek hozzá a nyugodt körülmények. Ne terheld magadat fölöslegesen.

Heti horoszkóp

2019.11.11.
Tedd meg önmagadért, ill. a lelki békéd megőrzése érdekében, hogy nem veszed át mások idegességét! Kedden, csütörtökön és pénteken is lesznek olyan bolygó szembenállások, amik rád nem hatnak. Csak, és kizárólag akkor, ha bevonódsz a többiek rohangálós, kapkodós problémáiba. Semmiképp se tedd! Segíthetsz, ha kérik. De csak akkor. Ha mindezt ügyesen abszolváltad, jön a várva várt hétvége, ami egy szívmelengető bolygóháromszögnek (Rák Hold – Skorpió Merkúr – Halak Neptunusz) köszönhetően ragyogó lesz.

Havi horoszkóp

2019.11.01.
A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. Ha már párkapcsolatban élsz, olyan esemény történhet, amely jó hatást gyakorolhat kettőtök viszonyára. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezgetheted a közös jövőt. A munkahelyeden azonban olyan változásra van kilátás, amely valószínűleg nem nyeri el a tetszésedet. Megeshet, hogy kollégával áshatjátok ki a csatabárdot, és ez miatt válhatsz feszültté.

Hétvégi horoszkóp

2019.11.08.
Nagyon szeretnéd tervezgetni, és megbeszélni az előttetek álló időszakot. Tele vagy kérdésekkel és/vagy kétségekkel. Emiatt szükséged van a párod józanságára. Neki mindig minden sokkal egyszerűbb és egyértelműbb. De meg kell várnod a megfelelő pillanatot. Ne nyaggasd egész hétvégén!

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top