Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2024.02.28.
Abszurd gondolatok keríthetnek ma a hatalmukba, például olyan célokat akarsz elérni, amiket lehetetlen lenne egy lépésben. Vagy épp a másik végletbe esel, a már elért dolgaidat kicsinyled le. Ne legyél végletes, maradj középen!

Heti horoszkóp

2024.02.26.
Engedd szabadon áramolni érzelmeidet. Ha úgy érzed, megrekedtél egy helyzetben, próbáld más nézőpontból átlátni, így észreveheted a kiskaput, ami a szabadság felé vihet. Merj kicsiben új életet kezdeni. Ebbe akár egy új mozgásforma is beleférhet…

Havi horoszkóp

2024.02.01.
Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Olyan valakit sodorhat utadba az élet, akivel olyan szenvedélyt élhetsz át, amelyet eddig talán még sohasem. Olyan pletyka juthat el hozzád, amely miatt meglepetésedben leeshet az állad. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. De az is megeshet, hogy olyan dolog történhet veled, amely miatt boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Nem szabad sajnálni a pénzt arra, amivel megőrizheted az egészségedet, vagy a gyógyulás útjára léphetsz.

Hétvégi horoszkóp

2024.02.24.
Bármilyen feszültséget is érzel, ne bújj el páncélod mögé. Fantáziavilágodba is menekülhetnél, de ez nem adna hosszú távon feloldást. Nem kell túlvariálnod, ha összefejelnétek pároddal, egyszerűen hallgass szerető szívedre, és azzal reagálj.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Rák csillagjegy jellemzői

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Rák csillagjegy jellemzői

Címlap

top