Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2019.06.17.
Úgy érzed, beláthatatlan mennyiségű munka szakad a nyakadba hétfőn. Még, ha nyaralsz is, most a munka jár az eszedben, és kénytelen vagy a munkádon gondolkodni. Érdemes lenne munkahelyi kérdésekben a legegyszerűbb, és legkönnyebb megoldásokat választanod hétfőn.

Heti horoszkóp

2019.06.17.
A te szempontodból nem a hétfői telihold, hanem a szerda-csütörtöki bolygószembenállások (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó) okozhatnak konfliktust. Többször lesz az az érzésed, hogy mindenki összefogott ellened, és téged kritizál, ill. kioktat. Szóval bőven lenne okod sértődésre. Mégse tedd! Pénteken a Nap belép a Rákba, és indul a te hónapod, közeledik a születésnapod. Lesz mit ünnepelni, és pezsgőt bontani a hétvégi Halak Hold és a szombati szuper Nap-Hold fényszög szerint…

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Még az is lehet, önmagad alatt vághatod a fát. Megeshet, hogy olyan dologra mondasz igent, és olyanra nemet, amely miatt anyagilag nehéz helyzetbe kerülhetsz. Lehet, ez most még nem látszik, de később mégis megtapasztalhatod. Megeshet, hogy egy kapcsolat a munka miatt szakad meg. Kedvez az idő utazásnak, külföldön eltöltött idő fantasztikus lesz.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.15.
Szükséged lesz az őszinteségedre a hétvégén. Talán egyszerűbb lenne néhány apró füllentéssel megúszni ezt a hétvégét, de most ezt mégsem teheted meg. A szerelmed az igazat akarja hallani, és csak rajtad múlik, hogy hogyan fogalmazod meg neki ezt. Az igazság, ha szeretettel fogalmazod meg, felemeli a kapcsolatotokat.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top