Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2019.07.18.
Mozgékonyságod, fiatalos lendületed csütörtökön sem hagy cserben. Sőt, ma különösen nagy szükséged lesz a rugalmasságodra. Valaki könnyen beléd köthet, és olyasmiről akar meggyőzni, amivel nem értesz egyet. Fontos, hogy ne vágj vissza, és ne akard bizonyítani az igazadat. Hagyd rá, gondoljon rólad, amit akar. Ez különben sem rólad szól, hanem leginkább róla. Akkor meg minek vitatkozni, nem igaz?

Heti horoszkóp

2019.07.15.
Minden korábbinál fegyelmezettebben kell kezelned a pénzügyeidet, ha nem akarsz hónap közepén mínuszba menni. Erre legintenzívebben a kedd éjjeli részleges holdfogyatkozással együtt járó telihold figyelmeztet. Okosan tennéd, ha otthon felejtenéd a pénztárcádat. Így nem eshetsz kísértésbe. Hét közepén ne beszélj meggondolatlanul, mert belefuthatsz egy merev elveket valló emberbe, aki szeretne vitatkozni! Hétvégén szánj kis időt a tervezésre! Készíthetsz pénzügyi és/vagy timeline kalkulációt is.

Havi horoszkóp

2019.07.01.
Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, mert a sors lehetőséget kínál, hogy olyan bevételre tegyél szert, amely miatt irigyeid száma hirtelen annyi lehet, mint égen a csillag. Ha megélhetésről van szó, furcsa kettősség lehet most a jellemző. Amikor van, amit meg tudsz beszélni, és van, ami előtt értetlenül állhatsz. A párkapcsolatokban a társaddal most jobban ki tudsz jönni, mint korábban bármikor.

Hétvégi horoszkóp

2019.07.13.
Miért merengsz a múlton? Megmérgezed a jelen pillanatot, ha túl sokat gondolsz a múltra. Nehogy azt hidd, hogy a párod nem veszi észre, hogy nosztalgiázol. Jobb, ha nem a múlttal, hanem vele randizol. Hívd meg egy klassz helyre fagyizni!

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top