Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2020.10.20.
Nagy hatással lesz rád valaki ma, aki energikus, életvidám, kezdeményező és bátor típus. Lelkesedése téged is lelkesedéssel tölt el. Nem biztos, hogy szerelmi kapcsolatot hoz ez a találkozás, de az bizonyos, hogy sok energiát, optimizmust meríthetsz belőle. Erre pedig most nagy szükséged is lesz...

Heti horoszkóp

2020.10.19.
Föld jegyben járó bolygók (Hold, Vénusz, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Plútó) dominanciája miatt elnehezültnek érezheted magadat és azokat a folyamatokat, amelyek közvetlenül érintenek téged. Közben rád telepedhet az ősz, az elmúlás, a búcsú. Ezek aktuálisak, bármennyire sajnálod. Hiszen pénteken nem csak a hosszú hétvége kezdődik, hanem a Skorpió hava is. És vasárnap kezdődik a téli időszámítás, mikor az órákat át kell állítani hajnali 3-kor 2-re. Mindez nem szegheti kedvedet. Rajtad múlik…

Havi horoszkóp

2020.10.01.
A dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt korábban eltervezted. Megeshet, hogy rád kényszeríthetnek valamit, és ez miatt borúsabb lehet a hangulatod. Ám semmi sem tart örökké, ennek a szituációnak is vége lesz egyszer. A munkában, megélhetésben viszont jó eredményeket érhetsz el. Ha eddig nem volt munkád, akkor most olyan változás történik, ami feldobottá tehet.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.16.
A munka, a kötelességek olyan szinten nyomasztanak, hogy nem vagy túl fényes társaság. Pedig a kedvesed előtt nem kell megjátszanod magad. Úgyis átlát rajtad. Valld be, panaszold el, hogy mi bánt! Utána menjetek sétálni vagy biciklizni! Szellőztessétek ki a fejeteket!

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top