Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2020.01.28.
Nagyon izgalmas munkát kaphatsz. Lehet, ez egészen új feladat, mint amivel korábban foglalkoztál, de új munkakör is. Bármilyen lehetőséget is csillant fel előtted az élet, érdemes alaposan körüljárnod és átgondolni a döntésedet. Kérdezz minél többet, mert nem biztos, hogy mindenről pontos információt kapsz elsőre.

Heti horoszkóp

2020.01.27.
Jó okod lenne arra, hogy folyton másokkal foglalkozz, és az ő problémáikat oldd meg. Mégse tedd! Hét elején több nehéz fényszög arra világít rá, hogy magaddal kell törődnöd. A jövőd a tét. A hét közepén barátok társaságát élvezheted. Ők vidámságot hoznak az életedbe. És te az ő életükbe. Hétvége előtt óvatosan, helyes mértékkel bánj a pénzeddel! Hétvégén nem baj, ha kicsit begubózol. Úgy tűnik, hogy szükséged van egy kis csendre. De ha feltöltődtél, kimozdulhatsz. Persze csak, ha jól esik.

Havi horoszkóp

2020.01.01.
Összességében több dolog alakulhat jól, és ez miatt időnként úgy érezheted, mintha Isten a tenyerén hordozna. Ám ez nem mondható el a párkapcsolatodról, mert a társad hajlamossá válhat a türelmetlenségre. Ezért neked kell engedni, ha feszült helyzet alakulna ki. Megeshet, hogy a munka végzése során olyan helyzet alakulhat ki, hogy el sem mered hinni, mindez veled esik meg. Titok a tudomásodra juthat, amit ne kürtölj világgá.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.24.
Elemedben leszel január utolsó hétvégéjén. Felszabadultnak és derűsnek érzed magad. Kérdés, hogy a szerelmed is ilyen remek passzban lesz-e. Ha igen, akkor egymást inspiráljátok. De ha nem, akkor lehúz téged, és vita pattanhat ki. Használd a jó kedvedet arra, hogy megbékítsd őt!

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top