Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2024.04.18.
Ma mindent egyedül akarsz megoldani, talán azért, hogy bizonyíts saját magadnak vagy másoknak. Túlzó most ez a vágy benned, inkább meg kéne tanulnod felismerni, hogy melyik az egy- és a többszemélyes feladat.

Heti horoszkóp

2024.04.15.
Lehet, hogy a napokban jobban megszólít majd a múlt valamilyen formában. Ne engedd, hogy az ennek kapcsán felkelt negatív érzések beárnyékolják hangulatodat, inkább vidd tovább mindazt, amit tanultál. Határozd el, hogy mi lesz a héten a prioritás számodra és koncentrálj arra.

Havi horoszkóp

2024.04.01.
A kommunikáció most nem tartozik az erősségeid közé, ezért oda kell figyelned arra, hogy kinek, mit és hogyan mondasz. Mert megeshet, hogy a figyelmetlenség hatására a mondandóddal önmagad alatt vághatod a fát. Előfordulhat, hogy a sors olyan helyzetet teremthet, amikor valamiről le kell mondanod, ami nem esik a nehezedre. Külföldi utazás során kellemetlenség ütheti fel a fejét, amelyet azonban jól tudsz kezelni. A munkában, megélhetésben olyan változás következhet be, amely miatt kiegyensúlyozottság lehet rád a jellemző.

Hétvégi horoszkóp

2024.04.13.
Vessétek bele magatokat a hétvége forgatagába, szombatra jöhetnek a pörgős programok, most igazán elemedben érezheted magad, öntsd nyakon vidámságoddal kedvesedet! Ha valamit alaposan át kell beszélnetek, ez is férjen bele a szombatba, vasárnapra pedig csendesebb, meghittebb napot álmodjatok magatoknak.

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Ikrek csillagjegy jellemzői

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Ikrek csillagjegy jellemzői

Címlap

top