Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2021.06.20.
Kitűnően kommunikálsz. A nyár sok új ismerőst, vidám társasági összejöveteleket jelent. Amennyiben otthoni munkád van, nem árt előbb gondolkodni, tervet készíteni, és csak utána cselekedni. A feldobott hangulat megtéveszthet, és jól elúszol a határidőkkel. Párkapcsolatban nagyobb szabadságot igényelsz, amivel nincs is semmi gond, hiszen a pandémia miatti bezártság megviselhette a kapcsolatotokat. Találkozz többet a barátaiddal, akár már ma, vasárnap is.

Heti horoszkóp

2021.06.14.
Hétfőn, szerdán és csütörtökön rossz lehet a kedved nehéz fényszögek szerint. Úgy érezheted, hogy mindenki ellened van. Senki sem ért meg, sőt direkt bosszant, provokál. Köztük olyan emberek, akik közel állnak a szívedhez, akikben megbízol. Megbolondult az egész világ? Teheted fel a kérdést. A válasz igen, vagy legalábbis részben igen. Szinte nincs olyan ember, aki ne küzdene óriási gondokkal. Még jó, hogy mindez hétvégére véget ér, és olyan csodás napok jönnek, amik visszaadják a hitedet…

Havi horoszkóp

2021.06.01.
Talán zűrös-zavaros helyzetbe kerülhetsz. Megeshet, hogy a felettesed viselkedése előtt állhatsz meglepetten. De az is, hogy felmerül benned a változtatás lehetősége, amelyre azért kellene még várni egy kicsit, mert rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben most vagy. Közben a sors nem hagy magadra ebben a furcsa helyzetben. Ha pénzről van szó, előnyös helyzetet is élvezhetsz. Ha párkapcsolatban élsz, a társadnak anyagi problémája adódhat.

Hétvégi horoszkóp

2021.06.19.
Tagadhatatlanul ez a te hétvégéd. Szerencsére a szerelmed általad élvezheti a fellélegzést. Mind a két napon topon leszel. Használd ezt arra, hogy játékos módon átragasztod rá a derűdet! Vidd el tollasozni, pingpongozni, stb.!

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top