Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2021.10.19.
A saját fejlődésed érdekében időnként változtatnod kell bizonyos dolgokon ahhoz, hogy előbbre tudj lépni. Ne ragaszkodj görcsösen azokhoz a tényezőkhöz, amik csak hátráltatnak vagy visszahúznak! Merj új dolgokat kipróbálni, új dolgokba belevágni, meglátod, rengeteg új élményt tartogatnak számodra! Csak be kell zárnod azokat az ajtókat, amelyek mögött már számodra nincs semmi érdekes.

Heti horoszkóp

2021.10.18.
A hét első felére a változás szele frissítően hat, amit te élvezni fogsz. Tele leszel ötletekkel. Ezek mind megvalósításra várnak. Ügyelj arra, hogy a szél ne fújhasson ki olyan ötleteket, amelyek összetettségük miatt nagy falatnak tűnnek! Tőled függ, hogy minek adsz teret. Szerencsére hétfőn Jupiter és Merkúr is elindul előre, ami megadja a kezdő lökést. A hét második felében kerüld a szemellenzős embereket! A hétvégén elemedben leszel. Főleg, ha kimozdulsz, és a hideg ellenére elmész kirándulni.

Havi horoszkóp

2021.10.01.
A szerelmi kapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Az is lehet, hogy valami miatt összeveszhettek, és a kibékülés talán sohasem volt annyira édes, mint most. Viszont az életnek van olyan területe, ahol nem látsz tisztán, ezért nem szabad fontos döntést hozni. Különösen, amely az egzisztenciáddal, a megélhetéseddel van kapcsolatban. Ha szülő vagy, gyermekednek nagy szüksége lehet a támogatásodra.

Hétvégi horoszkóp

2021.10.16.
A jövőn való agyalás megmérgezheti a jelen csodáját. Ezt jól tudod. Mégis hajlamos vagy elfelejteni. Erőnek erejével rángasd vissza magad a jelenbe ezen a hétvégén! Simogasd meg szerelmed arcát, haját! És rögtön itt leszel…

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top