Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2019.11.12.
Jól tennéd, ha ma otthon hagynád a pénztárcádat, mert akkor esélyed sem lehet a vásárlásra. Nagyon erős kényszert érezhetsz ugyanis a telihold hatására, hogy mindenfélét összevásárolj ma. Nagyon nem kéne. Egyrészt, mert könnyen kiürülhet a kereted, másrészt lesznek még sokkal jobb alkalmak a vásárlásra idén.

Heti horoszkóp

2019.11.11.
Veszély leselkedik rád, ill. a pénztárcádra. Ugyanis a keddi telihold léket üthet rajta. Aznap dupla bolygó szembenállás lesz. Tehát tényleg komolyan vissza kell fognod a költekezést. A hét második fele alkalmas arra, hogy tárgyalj, egyeztess, beszélj. Különösen a péntek nagyszerű, ha kommunikálni akarsz. Vagy, ha nem akarsz, de már nem halogathatod tovább, vegyél egy nagy levegőt, és mondd ki, kérdezd meg! A hétvégéd meghittnek és szeretetteljesnek ígérkezik. Főleg, ha a családoddal töltöd.

Havi horoszkóp

2019.11.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak kevesebb a türelme, ezért alakulhat ki egyik pillanatról a másikra őrjítőnek bátran nevezhető helyzet. De az is lehet, hogy a közvetlen környezetedben vannak olyanok, akik úgy gondolhatják, miattad emelkedhet a vérnyomásuk az egekbe. Ebben a hónapban érdemes fürkészni a jelent és a jövőt. Olyan információ birtokába juthatsz, amelynek nagy segítségét veheted.

Hétvégi horoszkóp

2019.11.08.
Nem bírsz a fenekeden maradni ezen a hétvégén. A párod kezdi megszokni, hogy folyton mehetnéked van. De most szeretné, ha megkérdeznéd, ő mit szeretne csinálni. Ha ezt elmulasztod, garantáltan összekaptok. Kézen fekvő a megelőzés: tedd fel azt a bizonyos kérdést!

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top