Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2021.07.26.
Túl régóta harcolsz reménytelenül egy számodra nagyon fontos ügyért, ami ma végre megoldódni látszik. Rendkívül boldoggá tesz a tudat, hogy megérte a sok fáradságot, az időt és az energiát, hisz mindez most megfizetődik. Büszkeséggel tölt el, hogy kitartottál, s te magad sem gondoltad volna, hogy valaha sikerül elérni azt, amit szerettél volna. A hosszú út után végre lazíthatsz kicsit. Gyűjts energiát a következő kihívásra, mostantól pedig csak az lebegjen a szemed előtt, hogy kellő önbizalommal és akaraterővel bármi sikerülhet!

Heti horoszkóp

2021.07.26.
A hét elején nem leszel igazán energikus. Vagy vegyél ki szabadságot, vagy kizárólag a rutin dolgokat intézd! Ne vállalj be semmi extrát! Szerdán hajnalban a Merkúr belép az Oroszlánba, délután a Jupiter a Vízöntőbe, és te felélénkülsz. A másnapi Merkúr-Jupiter szembenállás olyan vita veszélyét mutatja, ami elvi eltérésekből adódik. Okosabb lenne kitérni ez elől. A hét második fele nyugodtabbnak ígérkezik. Kivéve a vasárnapot, amikor előbújik belőled a csintalan gyerek. Engedd, és élvezd ki!

Havi horoszkóp

2021.07.01.
A megérzéseid tökéletesen működnek, ezért hallgatnod kellene arra, amit az ösztöneid súgnak. Ennek hatására akár nehéz helyzetet kerülhetsz el, vagy éppen olyan sikert érhetsz el, amelyre talán nem számítottál. Ha szerelemről van szó, akkor olyan váratlan szituáció jöhet létre, hogy akár elválhatnak az útjaitok. Ha szülő vagy, gyermeked viselkedése miatt válhatsz feszültté. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

Hétvégi horoszkóp

2021.07.24.
Képtelenség megfelelni a család és a barátok elvárásainak is úgy, hogy emellett jusson időtök magatokra is. Az elvárásoktól egyre feszültebbé válhatsz, amit semmiképp se a párodon vezess le! Inkább kérd meg, hogy segítsen!

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top