Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2024.05.19.
Érdemes a barátokkal vagy a családdal töltened a napot. Ma minden feszültség elszáll belőled és visszatér a jó hangulatod. Rád fért, hiszen nagyon nehéz heted volt!

Heti horoszkóp

2024.05.13.
A hét elején szánj időt arra, hogy részletesen kidolgozod terveidet. Ne keseredj el, ha egy hirtelen változás esetleg ezt módosítja, mert így legalább átlátod, hogy hogyan lehetne a dolgokat visszaterelni eredeti céljaid felé.

Havi horoszkóp

2024.05.01.
Ha egy mód van rá, ne politizálj. Ha ez elkerülhetetlen, akkor igyekezz diplomatikusan fogalmazni, különben olyan valakivel rúghatod össze a port, akivel nagyon nem kellene. Pénzügyeid összességében pompásan alakulhatnak. Az életnek ezen a területén olyan változás történhet, amely jó hatást gyakorolhat még a biztonságérzetedre is. Még azokban a párkapcsolatokban is béke és nyugalom várható, amelyben eddig nem volt minden fenékig tejföl. Valakinek az irigysége előtt döbbenten állhatsz.

Hétvégi horoszkóp

2024.05.18.
Optimizmust és friss erőt tudsz önteni kapcsolatodba, tedd ragyogóvá ezt a hétvégét. Ha nyitott vagy, a csodák ideje jöhet el. Párodat is elvarázsolhatod, de most óvakodnod kell a túlköltekezéstől. Gondold végig, hogy hogyan tudnád kimutatni szeretetedet anyagi javak nélkül.

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Kos csillagjegy jellemzői

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Kos csillagjegy jellemzői

Címlap

top