Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. augusztus 3-9.: Nagyon parásan indul a hét, aztán jönnek a pozitív fordulatok

Augusztus első hete finoman szólva sem kezdődik könnyen. Sőt, a lehető legkeményebb forgatókönyvre számíthatsz hétfőn. A heti horoszkóp szerint aztán megérkeznek a pozitív változások is...

Augusztus első hetében a Nap továbbra is az Oroszlán jelében jár. Szerdán és pénteken érezhető változásokat jeleznek a bolygók, hiszen előbbi napon a Merkúr, utóbbin a Vénusz vált jegyet. Nagyon nehezen és feszülten indul a hét, de aztán egyre pozitívabban alakul minden…

A heti horoszkópból ezúttal is megtudhatod a legfontosabb a részleteket, és a várható eseményeket. Érdemes előre felkészülni a legérezhetőbb és legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Teliholddal indul augusztus első hete, ami szerencsére téged nem érint. Egy másik hétfői bolygó szembenállás (Merkúr-Szaturnusz) már annál inkább. Valakivel veszekedned kell, hogy levezesd a benned felgyülemlett feszültséget. Kérdés, vajon tényleg ez az egyetlen mód? Szerdán Merkúr az Oroszlánba, pénteken Hold a Kosba lép, ami kedvez a derűlátásodnak. Közben Vénusz, a szeretet bolygója kedves személy érkezését jelzi. Betoppan hozzád, ami zavarba hozhat. A hétvégéd dupla szuper fényszögnek köszönhetően szupernek látszik.

BIKA – heti horoszkóp

A hétfői telihold miatt fejfájásod lehet. Semmiképp se hozzál nagy horderejű döntést ezen a napon! Várj vele kicsit! A hét közepén a bolygók azt javasolják, hogy beszélj egy barátoddal, bizalmasoddal! Nem jó, ha egyedül gyötrődsz. Sokat segíthet egy olyan nézőpont, ami pártatlan, mégis támogató. Pénteken bolygód, a Vénusz a Rákba lép, és érzelgősebb, szentimentálisabb hangulatot hoz. Hétvégén a Kos Hold szerint aktív kikapcsolódást kell választanod, hogy félre tedd a heti gondokat.

IKREK – heti horoszkóp

Legyél körültekintő, mert a hétfői telihold konfliktust szimbolizál az utakon és a kommunikációban egyaránt! Hidd el, nem elkerülhetetlen az összetűzés. Szerdán bolygód, a Merkúr belép az Oroszlánba, nagyobb önbizalmat hoz neked, és felélénkíti a társasági életedet. Érdemes minél több meghívást elfogadnod. Kitűnő élmények várnak rád. Pénteken Vénusz, a Kis szerencse bolygója kis szerencsét jelez a bevételi oldalon. Értékeld az aprót is! A hétvége pontosan ennek jegyében zajlik majd. Szuper lesz, meglátod…

Feszülten és ellentétekkel indul augusztus első hete

Feszülten és ellentétekkel indul augusztus első hete (fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

Ne sértődj meg hétfőn! Egy Merkúr-Szaturnusz szembenállás szerint valaki rád mordulhat, és beléd fojthatja a szót, amit jogosan sérelmezed. Ám ez a bolygóállás nem ígér túl sok jót, vagyis most nem jöhetsz ki győztesen a vitákból. Szóval egyelőre maradj csendben! Valami kedvező közeleg: pénteken Vénusz, a szépség, a szeretet és a Kis szerencse bolygója belép a Rákba. Innentől szebbnek, szerethetőbbnek és kicsit szerencsésebbnek fogod érezni magad. Ne csodálkozz, ha sokkal több bókot kapsz!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

A hétfői telihold szinte garancia a nézeteltérésre. Most úgy tűnik, nem te, hanem a másik fél sérülhet és sértődhet meg. Jobb, ha mindenkivel türelmes, elnéző és megértő leszel. Így talán elkerülheted a vitát és/vagy a szakítást. Szerdán Merkúr belép az Oroszlánba, ami visszaadja a hangodat. Innentől gördülékenyebben ki tudod mondani azt, ami nyomaszt. A hétvégéd talán a nyár legjobb hétvégéjének ígérkezik, hiszen két nap alatt három szuper fényszög lesz az égen, ami visszahozza az optimizmusodat.

SZŰZ – heti horoszkóp

Tapasztalod, hogy idén nyáron mindenki a szokottnál ingerültebb, türelmetlenebb és enyhén szólva bunkóbb. Ezen a héten több kellemetlen konstelláció lesz az égen, ami több kellemetlen embert jelez. Bölcsen tennéd, ha egyikre sem reagálnál. Olyan ez, mint a pingpong: ha nem ütöd vissza a labdát, nem lesz belőle játszma. A szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Bolygód, a Merkúr szerdán az Oroszlánba lép, és könnyebb lesz elviselni a „bunkókat”. Csodás lesz a hétvégéd, ha a nyár örömeit választod…

A kezdeti nehézséget követően jönnek a pozitív változások

A kezdeti nehézséget követően jönnek a pozitív változások (fotó: Getty)

MÉRLEG – heti horoszkóp

A hétfői telihold miatt kialvatlanság gyötörhet, amitől egész nap nyűgös leszel. Pedig most kedvesnek kellene lenned, mert valaki figyelmedet akarja, és nem túl kifinomult módszerrel. Hét közepén beszélned kell egy barátoddal, kollégáddal vagy csoporttársaddal, aki nagyzolós, de egyébként jófej. Kölcsönösen segíthetnétek egymásnak, ha el tudsz tekinteni a beképzelt stílusától. A hétvége egyértelműen és kizárólag a szerelemről szól. Ha van párod, legyetek kettesben! Ha nincs még, nyisd ki a szemedet!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Fáradékonnyá és ingerlékennyé tehet a hétfői telihold. Igyál citromfű teát, mert az megnyugtat, és kisimítja az idegeidet. Szerdán az Oroszlánba lépő Merkúr híreket hoz neked a munkáddal kapcsolatosan. De vigyázz, mert ezek egy része pletyka, vagy még csak terv! Idő kell, hogy letisztuljanak az információk. Szóval ne kapkodd el a reagálást! A hétvégéd akkor lesz igazán kellemes, ha olyan programot keresel, ami kalandos. Itt a nyár, számtalan lehetőség közül választhatsz. Kérj tanácsot, ha nem megy!

NYILAS – heti horoszkóp

A hétfői telihold zűrt okozhat a közlekedésben. Legyél nagyon óvatos! Egy másik bolygó-szembenállás még aznap anyagi gondokat is mutat, vagyis elég döcögősen indul a heted. Jó hír, hogy szerdán Merkúr jegyet vált, és kitűnő ötleteket hoz neked. Lelkesedésed nem ismer határokat. Őrizd meg ezt az aktivitást, mert generátorként működsz, és egyre több energiád lesz. Ragyogó hétvége vár rád, két nap alatt ugyanis három ragyogó fényszög lesz az égen. Ettől mindent sokkal jobb fényben látsz: a jelent és a jövőt is…

Jegyet vált a Merkúr és a Vénusz is a héten

Jegyet vált a Merkúr és a Vénusz is a héten (fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

Nem a hétfői telihold, hanem egy Merkúr-Szaturnusz szembenállás mutat konfliktust. Próbáld meg kerülni, megelőzni a vitát! Akkor is, ha a másik hangja, stílusa irritál! Nem lesz könnyű. Ez cseppet sem könnyű bolygóállás. A hét közepén Merkúr jegyváltása is azt erősíti meg, hogy jobb, ha mostanában csendben maradsz. Pénteken Vénusz szép, vonzó, sőt ellenállhatatlan emberrel való találkozást ígér. Vigyázz, mert könnyen beleszerethetsz! Kérdés, hogy független vagy-e. Ha igen, akkor hajrá!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Csöppet sem érint jól a hétfői telihold. Úgy érezheted, mintha mindenki téged kritizálna, provokálna, bántana. Hidd el, gyorsan véget ér ez az egész! Szerdán Merkúr jegyet vált, és olyan emberrel találkozol, akinek a hangja elbűvöl. Könnyen beleszerethetsz a beszédstílusába. Ezek után nem érdekel, hogy mit mond, vagy ki ő. Vigyázz, mert morbid szituáció adódhat ebből. A hétvége alkalmas utazásra, kirándulásra. Itt a nyár, most van minden ilyesminek a szezonja. Nézd ki az úti célt, csomagolj, és indulj minél előbb!

HALAK – heti horoszkóp

Szerencsére a hét első felének nehéz fényszögei nem érintenek téged. Persze a közeledben több ideges ember lesz. Fontos, hogy ne vedd át a türelmetlenségüket! A hét közepén elvarázsol egy álom. Megálmodhatsz valami olyasmit, ami új célt mutat. Vizsgáld meg, milyen erőforrásra van szükséged! Pénteken a Rákba lépő Vénusz vidámságot és gyermeki felhőtlenséget hoz neked. A nyár közepén millió lehetőséged van a szórakozásra és a kalandokra. Hétvégén már inkább a pénz foglalkoztat, számolsz, kalkulálsz, tervezel… Ne vidd túlzásba!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top