Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. július 29-augusztus 4.: Lázadó, ellentmondást nem tűrő telihold lesz

A telihold ugyancsak hétfőn lesz, de már előtte is érezheted a feszítő hatását. Ellentmondásokra, lázongásra számíthatsz most a holdhoroszkóp szerint. Ne feledd, te is ingerlékenyebb lehetsz, nemcsak a környezeted...

Július lassan búcsút int, hogy átadja helyét augusztusnak. A Hold óramű pontossággal járja az útját: amikor nő, akkor növeszt, amikor tele van, akkor telít, hogy utána fogyjon, és fogyasszon. Pont ez tapasztalhatod meg a napokban…

SZERDA július 29.: Szerdán a Nyilasba lépő Hold még nő, ami mindent növeszt. Például a süteményeket. Ennek örömére érdemes kenyeret, piskótát, péksüteményt sütnöd. Garantáltan jól fog sikerülni bármelyiket próbálod. Persze csak akkor, ha van türelmed és időd a sütéshez, ugyanis a Nyilas Holdtól nem könnyű egy helyben maradni.

CSÜTÖRTÖK július 30.: Csütörtökön egész nap a Nyilasban jár a Hold. Ma is aktuális mindaz, amit tegnapra jelzett a holdhoroszkóp. Persze ez nem jelenti, hogy ma is sütnöd kell. Csinálhatsz aktív programot! A nyár szabadtéri sportoknak kedvez, mehetsz futni, biciklizni, görkorizni, bármit, amihez kedvet érzel. De semmi nem kötelező, csak, ha jól esik…

PÉNTEK – július 31.: Július utolsó napján a Bakba lépő Hold óriási változást hoz magával: a Bak Hold egészen más energiákat szimbolizál, és egészen más tevékenységeknek kedvez. Fegyelmezettebbé válsz, ami a növő Hold hízásra való hajlama miatt kimondottan előnyös. Nem kell böjtölnöd, de érdemes visszafogottabban enned, innod egész nap.

Feszült és nehéz napokat sejtet a közelgő telihold

Feszült és nehéz napokat sejtet a közelgő telihold (fotó: Getty)

SZOMBAT augusztus 1.: Augusztus első napján a Hold nem vált jegyet, ezért mára is érvényes és kedvező fegyelem, a visszafogott evés, ivás. Közben az új hónap és a Bak Hold együtt a tervezésről is szól. Kellő türelmed lesz hozzá, hogy összeírd, milyen bevételek és kiadások várhatóak az előtted álló hetekben. De akár az év végéig is előre nézhetsz ma…

VASÁRNAP – augusztus 2.: Telihold előtti napon még mindig nő a Hold, és még mindig a Bakban jár. Nem az érzelmeké, hanem a racionalitásé a mai nap: a Bak Hold szerint prioritást kap a józanság, a karrier, a céltudatosság és a realitás. De ne feledd, hogy a nyár hamar véget ér! Ki kell élvezned, amíg még tart.

HÉTFŐaugusztus 3.: Telihold napján a feszültség egyáltalán nem meglepő. Persze nem kötelező mindenkivel összeveszni. Elkerülhető a konfliktus, ha az egyik fél higgadt marad. Telihold napján jól teszed, ha szakítasz időt a böjtre, hogy kicsit tehermentesítsd az emésztőrendszeredet. Ne feledd, hétfőn fodrászati tilalom van érvényben. A teliholdról a táblázat alá görgetve részletesen olvashatsz.

KEDDaugusztus 4.: Még kedden is érzékelheted a tegnapi telihold feszítő hatását. Ettől fáradékonnyá és ingerlékennyé válhatsz. Mivel a Vízöntő Hold ún. levegős jegy, tanácsos sokat szellőztetned. Vagy még jobb, ha egész nap nyitva hagyod az ablakot. Mehetsz gyalog autó, vagy busz helyett. Így a fejedet is kiszellőztetheted.

Ezekben a jegyekben jár a Hold az augusztusi telihold hetében

Ezekben a jegyekben jár a Hold az augusztusi telihold hetében

Erre figyelmeztet az augusztusi telihold (nlc)

Ellentmondást nem tűrő telihold

Augusztus 3-án (17:59-kor) a Hold a Vízöntőben, a Nap az Oroszlánban áll. Szembe kerülnek egymással, amit teliholdnak nevezünk. Azért érezhetsz feszültséget telihold idején, mert ellentétes törekvések, stílusok feszülnek egymásnak. Most a Vízöntő és az Oroszlán, ami többek között arra utal, hogy

  • az önállóság és a hatalom,
  • a demokratikus és az ellentmondást nem tűrő vezetőszellem

„harcol” benned és körülötted.

Ugye tudod, hogy ezek nem zárják ki egymást, ha akarod? Családon belül, szerelemben, barátságban, munkában találhatsz olyan kompromisszumot, hogy mindkettő érvényesülni tudjon.
Sajnos teliholdkor az emberek többsége ingerlékeny, türelmetlen, és úgy érzi, hogy mások szemben állnak vele, megtámadják. Neked nem kell közéjük tartozni. Természetesen a közlekedésben is fokozottan óvatosnak kell lenned. Teliholdkor mindig a szembe jövő emberek, járművek jelentik a veszélyt. Az óvatosságnak, és nem az erőfitogtatásnak van itt az ideje. Ezzel elkerülheted a legrosszabbat, a balesetet. A telihold hétfő késő délután lesz, de rányomja a bélyegét a keddre is, sőt már picit előző nap is érezheted a növekvő feszültséget. Amennyiben az Oroszlán, vagy a Vízöntő jegyében születtél, különösen vigyázz magadra és a párodra! De Bikaként és Skorpióként sem árt az elővigyázatosság ezekben a napokban. Az is bizonyos, hogy bármelyik jegyben születtél, rosszul érinthet a telihold.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top