Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. június 17–23.: Rázósan indul a hét, aztán jön a nyári napforduló

Június harmadik hete meglehetősen feszülten indul, köszönhetően a hétfői teliholdnak. A horoszkóp és a csillagok állása szerint sajnos ezúttal pontosan úgy is végződik, ahogy indult. Közben nyári napforduló is lesz, az odafigyelés, a türelem azonban most mindennél fontosabb...

Heti horoszkóp: KOS

Teliholddal indul a hét, ami neked a közlekedésben mutat veszélyt. Szerdán és csütörtökön olyan bolygószembenállások lesznek az égen (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó), amelyek konfliktust gerjeszthetnek. Ezek egy ideje már nyomasztanak téged. Jó lenne, ha nem betegednél bele. Pénteken a Nap belép a Rákba, ami a nyári napforduló ünnepe, innentől a családodé a prioritás. Hétvégén a vasárnapi bolygószembenállás (Vénusz–Jupiter) a hétfőhöz hasonló óvatosságra int az utakon.

Heti horoszkóp: BIKA

Egész héten vigyáznod kell valamire: hétfőn, telihold napján a pénzedre, szerdán és csütörtökön a kommunikációra és a közlekedésre. Ezek a durva bolygószembenállások minden korábbinál nagyobb óvatosságot követelnek tőled. Pénteken a Rákba lépő Nap a nyaralást, az utazást teszi aktuálissá. Ha teheted, csomagolj, és indulj! Ha még nem veheted ki a szabadságot, legalább tervezd meg. Vasárnap ismét a bevétel-kiadás egyensúlyának megtalálása és megtartása a kihívás számodra..

Heti horoszkóp: IKREK

Fura módon a hétfői telihold nem téged, hanem a párodat, a másik felet érinti rosszízűen. Ennek volt már előzménye, de csak most csúcsosodik ki. Elnézőnek kell lenned, ha nem akarsz viszályt. Szerdán és csütörtökön a pénzedre kell vigyáznod, sajnos adódhat váratlan kiadás, ami rosszul érint téged. Nem szabad kapkodnod, mert az rossz döntést eredményez. A hétvégédet megmérgezheti a vasárnapi bolygószembenállás (Ikrek Vénusz – Nyilas Jupiter), ami a hétfői teliholdas feszültség ismétlése.

Teliholddal indul a hét… (iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

A te szempontodból nem a hétfői telihold, hanem a szerda-csütörtöki bolygószembenállások (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó) okozhatnak konfliktust. Többször lesz az az érzésed, hogy mindenki összefogott ellened, téged kritizál, kioktat. Szóval bőven lenne okod sértődésre, mégse tedd! Pénteken a Nap belép a Rákba, és indul a te hónapod, közeledik a születésnapod. Lesz mit ünnepelni, pezsgőt bontani a hétvégi Halak Hold és a szombati szuper Nap–Hold fényszög szerint…

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

Ne áruld el senkinek, de tudj róla, téged nem érint sem a hétfői telihold, sem a szerda-csütörtöki bolygószembenállások (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó). Attól, hogy megúszod ezeket, még nem szabad a többieket lenézned. Számíts rá, sok embert viselnek meg most ezek a rázós konstellációk. Pénteken a Nap belép a Rákba, mely a nyári napforduló ideje, amikor a leghosszabb a nappal az északi féltekén. A hétvégéd szerelmes hangulatban indul, és szentimentálisan folytatódik…

Heti horoszkóp: SZŰZ

Nem lesz a kedvenced a hétfő a telihold miatt, ami csak akkor fog megviselni téged, ha panaszkodsz a munkád és/vagy a családod miatt. Ne tedd! A folytatás nem neked, hanem a gyerekeknek és/vagy gyerekes felnőtteknek lesz kritikus a szerda-csütörtöki bolygószembenállások (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó) szerint. A pénteki nyári napfordulón régi ember bukkanhat fel a múltadból. Igyekezz megfejteni, miért épp most. A hétvége szólhat a párkapcsolatról vagy annak hiányáról.

Aztán a Rák jelébe lép a Nap, vagyis nyári napforduló lesz (iStock)

Heti horoszkóp: MÉRLEG

Hétfőn legyél nagyon éber, mert a délelőtti telihold veszélyt jelez a számodra az utakon. Ha óvatosan közlekedsz, kivédheted a legrosszabbat, a balesetet. Később a szerda-csütörtöki bolygószembenállások megviselhetik az idegeidet és az egészségedet. Nem szabadna stresszelned sem a munkahelyi, sem az otthoni ügyek miatt. Próbálj most higgadt maradni, hiszen a hétvége közeledtével egyre jobban leszel. A Vízöntő Hold visszahozza az életkedvedet, majd a Halakba átlépve az egészséged fontosságára világít rá.

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

Nem kicsi a tétje, hogy ezen a héten mennyire tudsz éber maradni. Hétfőn, telihold napján a pénzed fogja bánni, ha nem vagy elég körültekintő, majd szerdán és csütörtökön puskaporos hangulatban bármelyik pillanatban összetűzés robbanhat ki. Neked kifejezetten jó égi hír, hogy pénteken a Nap belép a Rákba, és elindul egy sokkal barátságosabb időszak. Ezt erősíti meg a szombati szuper fényszög (Rák Nap – Halak Hold), amitől szuperül fogod érezni magad. Ez a környezetednek is jó hír…

Heti horoszkóp: NYILAS

Szokatlanul érzékenyen érint a hétfői Nyilas telihold, mégse hibáztass másokat a rossz közérzeted miatt. Tudd, a telihold csak a hétfő első felét érinti, vagyis gyorsan túl leszel rajta. Szerdán és csütörtökön is elővigyázatosnak kell lenned, ekkor a pénztárcádon üthet léket egy bolygószembenállás-sorozat (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó). Hétvégén a Hold a családod, a magánéleted és a szüleid személyének fontosságára világít rá. Igyekezz minél több időt velük tölteni. Nagyon várnak.

A hétvégét a Nyilas és a Vénusz szembenállása „piszkítja be” (iStock)

Heti horoszkóp: BAK

Szinte mindenki a hétfői teliholddal lesz elfoglalva. Értetlenül állsz ez előtt, mert téged más nyomaszt: szerdán és csütörtökön súlyos bolygószembenállások (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó) súlyos nézeteltérést mutatnak. Még jó, hogy te józan ember vagy, aki tisztában van vele, hogy mindig voltak, vannak és lesznek nehézségek. Ez a jó hozzáállás. Pénteken a Rákba lépő Nap új szerelem kezdetének esélyét mutatja egy hónapon belül. Természetesen csak akkor, ha szabad vagy…

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

Ezen a héten szinte minden napra jut konfliktus. Örülj neki, hogy te kimaradsz belőle. Már csak azért is, mert kívülállóként, a pártatlanságodat megőrizve hatékonyabban tudsz segíteni. Természetesen csak akkor, ha erre megkérnek. Pénteken elemedben leszel egy Hold–Vénusz-fényszög szerint. Lehet, hogy hirtelen megvilágosodsz, és megoldást találsz egy régóta húzódó ügyre. Hétvégén a pénz egyensúlya foglalkoztat, készíts mérleget. Ülj le, írd össze a várható bevételeidet és kiadásaidat.

Heti horoszkóp: HALAK

Azt hiszed, csak neked kihívás egyszerre otthon és a munkában is helytállni? A hétfői teliholdtól úgy érezheted, nem bírod tovább. Ebbe bele is lehet betegedni, pedig nem kéne. Szerencsére a hét közepén dúló bolygóharcokból kimaradsz. Pénteken, a nyári napforduló napján a Rákba lép a Nap, és inspirálóan hat rád. Innentől a közérzeted is klasszisokkal jobb lesz. Ezt támogatja a szombati remek konstelláció. Csak vasárnap érezheted magad fáradtnak egy Vénusz–Jupiter-szembenállás szerint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top