Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legszenvedélyesebb

Ezek a csillagjegyek nemcsak a szerelemben elképesztően szenvedélyesek, de valójában az élet minden területét hihetetlen magas hőfokon élik. Te is köztük vagy? Kiderül a horoszkópból.

A szenvedélyességet nem lehet tanítani, de nagyon sokat számít abban, hogy a csillagjegyek hogyan állnak a magánélethez, a munkához, a karrierhez, a hobbijukhoz, és hogy aztán hogyan boldogulnak az életben. Az alábbi csillagjegyek jellemzően rendkívül szenvedélyes típusok, ám odaadásuk az élet más és más területére irányul. Mutatjuk.

Kos

A Kos uralkodó bolygója a harcias Mars, ez már önmagáért beszél, és körvonalazza azt a nyakas eltökéltséget, amely a csillagjegyre olyannyira jellemző. Belső tüze kiolthatatlan: legyen szó félelmet nem ismerő bátorságáról vagy világmegváltó terveiről, a szenvedélye folyamatosan űzi, hajtja őt előre.

Rák

Uralkodó bolygója, a változékony Hold miatt a Rák érzelmei nemcsak ezerszínűek, de az árapály mozgásához hasonlóan elsöprő erejűek is. Emellett kiválóak a megérzései, megélt érzelmeit pedig bármikor képes újra és újra felidézni. Szenvedélye kétségtelenül elsöprő a párkapcsolatában.

Ezek a csillagjegyek elképesztően szenvedélyesek (iStock)

Skorpió

Szintén nem véletlen, hogy a Skorpió is a Mars bolygó uralma alá tartozik. Természetesen, másik bolygója, a Plútó is erősen hat a személyiségére, de a Mars tombolva lángoló szenvedélyével együtt. Egy bázisugró adrenalinjának megfelelő érzelmi energia hajtja, így valóban semmi és senki sem állhat a vágyai útjába – még ő maga sem.

Bak

A Bak nem ismeri a feladás, a kudarc fogalmát. A Rákhoz és a Koshoz hasonlóan kardinális jegy, így fontos számára, hogy tetteinek hosszú távú eredményei legyenek. Kemény munkája és legendás önuralma pontosan ebből az eltökéltségből ered, és uralkodó bolygója, a Szaturnusz mindenkor segít neki céljai elérésében.

(Elite Daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top