Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. május 25-31.: Fordulatokat jeleznek a bolygók

Érezhető változást, és sok érzelmet jeleznek erre a hétre a vizes jegyekben járó bolygók. Könnyen lehet, az időjárás szempontjából csapadékos, változékony napok jönnek. Mindenesetre néhány csillagjegynek nagyon megnyugtató és örömteli eseményeket ígér a horoszkóp.

Május utolsó hetében is változások várnak a csillagjegyekre. A Nap és a Vénusz az Ikrek jelében jár, a Merkúr bolygó pedig ebből a jegyből lép tovább a Rák jelébe. A kommunikáció sokkal inkább az érzelmekre hat innentől kezdve. S a vizes jegyekben járó bolygók az esős időjárás lehetőségét is jelzik…

A heti horoszkópból megtudhatod, a te életedben milyen érezhető és fontos változásokat jeleznek a bolygók. Ezúttal is érdemes a javaslatokat megfogadni és követni.

KOS – heti horoszkóp

Vizesnek ígérkezik május utolsó hete. Ez a természetnek nagyon jót tesz, hiszen a mondás szerint májusi eső aranyat ér. Neked a vizes jegyekben járó bolygók és fényszögek érzelmes napokat jeleznek. Könnyebben elsírhatod magad, amit szeretnél eltitkolni, de nem nagyon sikerül. Szerencsére hétfőn és kedden kedvező fényszögek lesznek az égen. A hét második felében halld meg, amit édesanyád, vagy egyik női rokonod mond, magyaráz, vagy kérdez! A hosszú hétvégén törekedj a praktikus megoldásra!

BIKA – heti horoszkóp

Ez a hét hihetetlen sikereket hoz neked tanulásban, vizsgázásban, kommunikációban és kapcsolatépítésben. Hétfőn és kedden szuper fényszögek szuper eseményeket szimbolizálnak. Ragadj meg minden alkalmat a beszélgetésre, mert előre nem tudhatod, melyikből lesz nagyszerű eredmény! A hét közepén ne engedd, hogy az információk túl sok érzelemmel társuljanak, mert torzíthatják a lényeget! A háromnapos hosszú hétvége eleje kedvedre valónak látszik, mert a föld dominancia tiszta, egyszerű helyzetet teremt.

IKREK – heti horoszkóp

Nem lesz könnyű a munkádra koncentrálnod május utolsó hetében. Hol az önértékelési bizonytalanság, hol az érzelmek, hol családi ügyek szólnak közbe. Ez a hét tele van vizes konstellációkkal, amelyek felfokozzák az érzelmeket. Hét elején csupa előnyös fényszög lesz az égen, ami még nem akadályoz semmiben, de a hét közepén nehezebb dolgod lesz. Csütörtökön este bolygód, a Merkúr átlép a Rákba, s innentől az emóciók egyre jobban átitatják a beszédedet. A pünkösdi hétvége kezdete is ennek jegyében indul…

Érzelmes napokat jeleznek a bolygók május utolsó hetében

Érzelmes napokat jeleznek a bolygók május utolsó hetében (fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

El sem hiszed, hogy ilyen szerencséd lehet. Hétfőn és kedden is lesznek szuper fényszögek, azonban kedden este és szerdán reggel olyan bolygó szembenállás rajzolódik ki az égen, amely kitűnő ürügyet jelez a sértődésre. Amennyiben sikerül elengedned a füled mellett a provokációt, nem lesz baj. Csütörtökön este Merkúr belép a Rákba, és ezzel visszakapod a hangodat. Pontosabban mostantól könnyebben mondod ki, amit érzel, gondolsz, akarsz. A pünkösdi hétvégéd azzal kezdődik, hogy kirándulnál, utaznál. Mozdulj ki bátran!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Kevés kedvet és motivációt érzel a hét legelején. Gondolatban már a hosszú hétvégét szervezed, és élvezed. Szerdától leszel energikusabb, de ekkor egy Hold-Szaturnusz szembenállás nézeteltérést mutat. Most kivételesen ne menj bele a vitába, mert olyan erős lesz az ellenfeled, akivel szemben nem sok esélyed nyílik megvédeni magad. Majd később visszatérhetsz még erre. Mindez csak akkor sikerülhet, ha a büszkeségedet félre tudod tenni. A háromnapos hosszú hétvége elején vásárlási láz tör rád. Fontold meg, mit vásárolsz össze!

SZŰZ – heti horoszkóp

Minden higgadtságodra szükséged lesz, hogy kiszűrd a sok információból a lényeget a hét elején. Szerinted túl sok az érzelem, ami elviszi a fókuszt, és megnehezíti az értelmes kommunikációt. Bizonyára igazad van, de jobb, ha megértő maradsz. A víz dominancia miatt jön az érzelmi árvíz. Szerencsére mindez véget ér, mire megkezdődik a hosszú hétvége, ami tele lesz szuper fényszögekkel, és persze némi kihívással is. Utóbbi párkapcsolati téren mutatkozik meg. Ha nem akarsz vitát, legyél gyengéd!

Jegyet vált a héten a Merkúr, és az érzelmes Rákban folytatja útját

Jegyet vált a héten a Merkúr, és az érzelmes Rákban folytatja útját (fotó: Getty)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Amennyire gördülékenyen megy a hét elején a kommunikáció és a tanulás, annyira elakadhat a hét második felében. Érdemes a fontosabb témákat csütörtökig bedobnod, persze akkor sincs baj, ha később kerül rá sor. Csupán azzal kell számolnod, hogy onnantól az érzelmek átitatják a mondanivalót. Mindez a karrieredet, a jövődet érinti érzékenyen. De aggódnod nem kell! A pünkösdi hétvégén a bolygók szerint nem kéne nyüzsögnöd, és zsúfolt programokat bevállalnod. Inkább lazíts, lustálkodj, töltődj!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Mesésen búcsúzik a május. A te szempontodból a legelőnyösebb konstellációk lesznek az égen, amelyek végre megnyugtatják a lelkedet. Sőt mindezt visszaigazolásnak éled meg. Csütörtökön a Merkúr belép a Rákba, ami neked kedvez, ha vizsgázol, tanulsz, utazol, tárgyalsz. Közben a bolygók szerint nemcsak az eszedre, az intuíciódra is hallgatnod kell. Meglepően klasszul kiegészítik majd egymást. A pünkösdi hosszú hétvégédet előre meg kell tervezned, hogy ne legyen kapkodás. Mindenkinek jó, ha konkrétan fogalmazol.

NYILAS – heti horoszkóp

A pünkösd előtti hét kezdetekor nyisd ki a szemedet és a füledet! Több fontos hírt hallasz, és látsz. Egyelőre ne szűrd meg, mert nem tudhatod, később melyik válik aktuálissá! Csütörtökön a Merkúr jegyet vált, és innentől már nem kell aggódnod, hogy lemaradsz valamiről. Előtte, szerdán lesz egy csúnya bolygó szembenállás, ami balesetveszélyre hívja fel a figyelmedet. Pünkösdkor meg kéne találnod a helyes mértéket a saját igényeid, és mások elvárásai között. Maradj józan, és menni fog!

Csapadékot hozhatnak a vizes jelekben járó bolygók

Csapadékot hozhatnak a vizes jelekben járó bolygók (fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

Rögtön a hét elején valaki eldicsekszik a sikereivel, vagy a felismeréseivel. Irigykedhetnél, kicsinek érezhetnéd magadat mellette, de mégse tedd! Inkább örülj vele, és engedd, hogy átragadjon rád a lelkesedése! Csütörtökön este Merkúr, a hírvivő jegyet vált, és neked fontos híreket hoz. Az nehezítheti a dolgodat, hogy olyan ember mondja el, akinek kellemetlen, rikácsoló hangja van. A hétvégéd kiváló hangulatban kezdődik, és folytatódik. Megérdemelten éred el, hogy béke legyen benned és körülötted is…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Jó hangulatban kezded a pünkösdi hosszú hétvége előtti hetet. Jól alakulnak a pénzügyeid is, amelynek köszönhetően bizakodóan nézel a jövőbe. Csupán a szerda ígérkezik feszültnek, egy Hold-Szaturnusz szembenállás vitát, szakítást szimbolizál. A bolygók szerint meg tudod akadályozni a legrosszabbat, persze csak akkor, ha felülemelkedsz a kicsinyes provokációkon. A hét második felében lassítanod kellene. Ha továbbhajszolod magad, biztosan lebetegszel. Kár lenne legyengülve belemenni a hosszú hétvégébe…

HALAK – heti horoszkóp

Ez a te heted lesz. Fantasztikus fényszögekkel indul május utolsó hete, és fantasztikusan is folytatódik. Minden a kedved, a szándékaid szerint alakul. Ugye, tudod, hogy ez nem véletlen? Megdolgoztál érte, most beértek a gyümölcsök, és szüretelhetsz. Csütörtökön este Merkúr belép a Rákba, s ez neked kreativitást és életigenlést hoz. Remek dolog ilyen remek hangulattal belemenni a hosszú hétvégébe, ami szerelmes eseményeket tartogat. Ha van párod, akkor vele, ha még nincs, új emberrel…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top