Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy felhőtlen boldogságra számíthat az Ikrek havában

Ezeknek a csillagjegyeknek kétségtelenül nagyot fordul az élete az Ikrek havában. Beköszönt a boldogság, az öröm, a valódi harmónia. Nekik mostantól nem lesz okuk panaszra. Vajon te köztük vagy? A horoszkópból máris megtudhatod.

Május 20-án a Nap az Ikrek jelébe lépett, amellyel együtt megkezdődött a június 20-ig tartó Ikrek hava. Az elkövetkező hetekben is számos fordulatra, érezhető változásra kell számítani, ezek a csillagjegyek mégis nagyon sok örömre, boldogságra, és különleges lehetőségre számíthatnak. A bolygók őket támogatják ezúttal a leginkább.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint új fejezet kezdődik az életedben. Érdemes élni a különleges lehetőségekkel.

Az Ikrek négy hétig ünnepelhet

Kedves Ikrek! Számodra kétségtelenül ez a mostani az év legfontosabb időszaka. Most ünnepelheted a születésnapodat, nem mellesleg számtalan új lehetőséget kínál fel az élet. Gondold végig már most, miben változtatnál, miben újítanál, s mit tennél másként a jövőben. A Nap mellett uralkodó bolygód, a Merkúr és a Vénusz bolygó is téged támogat. Utóbbi meglepően hosszú ideig, szóval, ha szerelemre vágysz, minden kívánságod teljesülhet. Ha bármilyen lezáratlan ügyed lenne, érdemes arra is pontot tenned. Most mindent könnyedén és nagyon tisztán rendezhetsz. Munkádban kihívások várnak rád, amellyel nem biztos, hogy elsőre könnyen boldogulsz, de végül beérnek a gyümölcsök, s a kedved szerint alakulhat minden…

Ezek a csillagjegyek nagyon sok boldogságra számíthatnak az Ikrek havában

Ezek a csillagjegyek nagyon sok boldogságra számíthatnak az Ikrek havában (fotó: Getty)

A Mérleg önbizalma megerősödik az Ikrek havában

Kedves Mérleg! Itt az ideje, hogy végre el kezdj magadban hinni. Az Ikrekben járó Nap és uralkodó bolygód, a Vénusz támogatnak a törekvéseidben. Egyre inkább elhiszed, hogy képes vagy megvalósítani, amit szeretnél, s végre az önbizalmad is a helyére kerül. Az elkövetkező hetekben érdemes átgondolnod a jövődet, mit és hogyan tennél másként, miben változtatnál a legszívesebben? Ha kedved tartja, írj bakancslistát, s persze, kezdd el megvalósítani a vágyaidat. S bár a hangulatod egyre jobb lesz, s egyre erősebbnek is érzed magadat, a bolygók az egészséged fontosságára is figyelmeztetnek téged. Szóval, törődj magaddal. Hidd el, most te vagy a legfontosabb!

A Vízöntő nagyon sok örömre számíthat az Ikrek havában

Kedves Vízöntő! Alapvetően is a vidámságot, az örömet keresed az életedben, de az Ikrek havában most valóban megtapasztalhatod a boldogságot. Ismét felébred benned a szenvedély, a lelkesedés, nem mellesleg a szerelmi életedben is fordulatokra, és igazán boldog pillanatokra számíthatsz. Nagyon sok új inspirációt, élményt gyűjthetsz az elkövetkező hetekben, amelyeket később is hasznosíthatsz. Könnyen lehet, valaki újra előkerül a múltból, de azért gondold át, érdemes-e újabb esélyt adnod annak, amit egyszer már lezártál. Az önértékelésed, az önbizalmad a helyére kerül, s tudni fogod, mi a legjobb, leghelyesebb döntés az adott helyzetben. Szóval, csupa jóra, kihívásokkal teli időszakra számíthatsz…

 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top