Horoszkóp

Különleges évre számíthat az Ikrek 2020-ban

Az Ikrek különleges évre számíthat 2020-ban. Idén igazán kecsegtető lehetőségeket jeleznek számára a bolygók. A horoszkópból természetesen minden igazán fontos részletre fény derül. Érdemes máris felkészülni az újdonságokra, a rá váró változásokra.

Bámulatos hónapokra számíthat az Ikrek 2020-ban. A Vénusz bolygók meglepően hosszú időt tölt az Ikrek jelében, ami számára különleges időszakot sejtet. A kis szerencse, a szerelem, a szépség, a harmónia bolygójának köszönhetően idén mindebben része lehet. A horoszkópból kiderül, mi mindenre számíthat még.

Az Ikrek megvalósíthatja a vágyait 2020-ban

Ikrek jegyűként a legjelentősebb időszakra 2020-ban április 3. és augusztus 7. között számíthatsz. Szóval, a tavasz és a nyár is pompás lehetőségeket tartogat neked. A Vénusz bolygó ugyanis ilyen hosszú ideig jár majd a jegyedben, hol előre haladva, hol pedig retrográd mozgást végezve. Ezekben a hónapokban végre felfedezheted, mennyi csodálatra méltó érték rejlik benned, a önelfogadás, a szeretet útján is nagyot léphetsz előre. Szépségre, harmóniára, lelki békére találhatsz, nem mellesleg a szíved vágyát követheted, és persze el is érheted, amit igazán szeretnél.

Május 12. és június 24. között hajlamos lehetsz a pesszimista gondolkodásra, amikor túlreagálhatod a dolgokat, és nem arra figyelsz, amit a szíved súgna neked. Fontos, hogy észrevedd, amikor túlzottan is sokat agyalsz, és próbáld elengedni ezeket a negatív gondolatokat. Ez a másfél hónap az emlékezésről is szól majd, át kell értékelned a kapcsolataidat, s talán nem az elképzeléseid szerint alakul az életed. Ez egy lehetőség, hogy újragondolhass mindent, de semmi esetre se ragadj bele a gondolatokba, az önsajnálatba. Ha így teszel, minden a lehető legjobban és érted történik majd.

A Vénusz bolygó szerencsés lehetőségeket hoz az Ikreknek 2020-ban

Az Ikrek önismerete sokat fejlődik 2020-ban

A Vénusz mellett uralkodó bolygód, a Merkúr is hosszabb időt tölt majd a Rák jelében, mint általában. Ikrek jegyűként pedig mindez mély önismeretre sarkall majd téged. Egészen biztosan többet foglalkozol a lelkeddel, felébred az intuíciód, a megérzéseid sokat segítenek majd neked. Nem biztos, hogy mindig érteni fogod, mi zajlik épp benned, és miért is leszel annyira érzékeny. De az érzéseket nem megérteni kell, hanem megélni. Mutasd meg, mondd el, mit érzel, s magad is meglepődsz majd, mennyire felszabadító tud lenni, amikor beszélsz magadról és az érzelmeidről. Párod biztosan boldog lesz, ha kimondod, mennyire fontos az életedben.

Változásokat hoz az ősz az Ikreknek

A nagyszerű tavasz és nyár után ősszel kicsit kimerültnek érezheted majd magadat. Fontos, hogy engedd meg magadnak majd a pihenést, a lazítást. Annak ellenére, hogy sok munka, teendő vár rád, magadra is kell időt szánnod. Érdemes előre felkészülnöd majd az őszre, főként novemberre, és kicsit tartalékolnod erre a hónapra az energiákból. Talán néhány tervedet át kell majd értékelned, és biztosan nemet is kell mondanod egy-két dologra, amit fölösleges sajnálnod, hiszen érted, a boldogságodért történik minden. Engedd el könnyű szívvel, amire nincs szükséged, hiszen sokkal jobbat kapsz majd helyette.

Összességében izgalmas és változatos év vár rád. A Vénusz szerelmet, párkapcsolatot hoz neked, a Merkúr támogatásával pedig fontos felismeréseket tehetsz. Emlékezetes évnek ígérkezik 2020, persze ehhez rád is szükség lesz. Élj a lehetőségekkel, hogy igazán boldog új évet teremthess magadnak!

(via astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top