Horoszkóp

Ezzel a csillagjeggyel sosem tudhatod, hányadán állsz

Amilyen izgalmas, vidám és szerethető típus ez a csillagjegy, legalább annyira kiszámíthatatlan, kiismerhetetlen is. Nála valójában sosem tudhatod, hányadán állsz... A horoszkóp fellebbenti a fátylat a legfontosabb részletekről...

Nagyon sok mindent megígér, amit aztán elfelejt betartani. Nem szándékosan teszi, tényleg megfeledkezik az ígéretekről. Megbízhatatlan csillagjegy, de mégsem lehet rá haragudni. Igazság szerint sosem tudhatod, hányadán állsz vele. Nagyon barátságos, vidám és megnyerő típus. Ne lepődj meg, ha pillanatok alatt levesz a lábadról.

Az Ikrek imádni való

Kétségtelenül vonzó és valóban szeretetre méltó az Ikrek. Nagyon könnyen ismerkedik és szívesen beszélget valójában bármiről. S ugyanilyen könnyen bólint rá mindenre, de aztán ezek az ígéretek, könnyen lehet, csak szavak maradnak. Eszébe sem jutna becsapni téged, amit kimond, mindig komolyan is gondolja, csak közben valami sokkal izgalmasabb lehetőségre bukkan. Számára minden nap új kihívásokat, új lehetőséget tartogat, s éppen ezért sosem tudhatod, hogyan és mivel ébred másnap.

Ezzel a csillagjeggyel sosem mehetsz biztosra

Ezzel a csillagjeggyel sosem mehetsz biztosra (fotó: Getty)

Az Ikreknek kell a változatosság

Nagyon gyorsan gondolkodik, az elméje rendkívül éles, s nagyon intenzíven éli az életét. A semmittevés, a láblógatás rá csöppet sem jellemző. Mennie és csinálnia kell valamit folyamatosan. Gyűjti az inspirációt, az információkat, s épp ezért, ha valamit rosszul tűr, az az unalom, a bezártság. Igazság szerint nem mindig könnyű vele az élet, mert nehéz őt követni. Nagyon szórakoztató, optimista és életvidám, de gyakran egyik feladatból kapkod a másikba, ahelyett, hogy befejezné az előzőt. Gyorsan felad mindent, amit unalmasnak, vagy túlzottan is monotonnak talál. S inkább felszínes, felületes lehet, ő ugyanis csak ritkán mélyül el valamilyen témában igazán. 

Az Ikrek könnyen lesz szerelmes

Viszont ugyanilyen könnyen el is múlhatnak az érzelmei. Persze, ő is képes a tartós és hosszú párkapcsolatra. Sőt, a lelke mélyén erre vágyik a legjobban. Furcsa módon, amihez hozzászokik, azon egyáltalán nem akar változtatni. S ha valami jól működik az életében, akkor a legapróbb változástól is kikészülhet. Könnyed típus, akit a szellemén keresztül foghatsz meg. Az izgalmas és inspiráló beszélgetések nála mindennél többet jelentenek. Kell neki a vibrálás, az izgalom, a sok újdonság, hogy ne unja el magát. Persze, mellette sem lehet unatkozni, mindig talál programot, s biztosan kimozdít a négy fal közül.

Ez is érdekelhet Megnézem

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top