Ezo

Hogyan szeressen ismét beléd egy Bak férfi?

A Bak típusú férfi józan, komoly, merev, dogmatikus, hûvös, tárgyilagos, régimódi, aszketikus, uralkodó, hûséges és kitartó.





Csak olyan dolgokat értékel, ami áttekinthető, rendezett, tiszta, komoly. Kemény, szigorú és kritikus önmagával és a környezetével is. Nem tűri a szétszórtságot, a felelőtlenséget és a butaságot. Épp ezért előre kell tájékozódnunk, mielőtt bármit javaslunk neki. Csak előkészített, jól átgondolt programötlettel álljunk elő.
Kedvenc időtöltései a múzeumlátogatás, a kamarazenei koncert, az ásványok gyűjtése és rendszerezése, a hegymászás, a munka és a rendrakás.
Jelleméből kiindulva sejthető, hogy ő tette sportággá a maratoni futást. Kedveli még a sífutást, a 3000 méteres akadályfutást és a biatlont. Ezeket előszeretettel űzi, de szívesen nézi is.
A művészetek közül közel áll hozzá a szobrászat, a fametszés, az ikebana, a zen művészet, a kalligráfia, az iparművészet. El is sajátíthatja ezeket, mert az ilyen elfoglaltságok segíthetnek kikapcsolódnia és töltődnie is. Márpedig ez nem könnyű számára. Jó ötlet vele együtt tanulni ezeket!
Szereti a keresztrejtvényeket, a pasziánszt és a sakkot.
Nyaralni nem szeret, mert úgy érzi, az időpocsékolás, pénzszórás. Jobb, ha rövidebb kirándulást szervezünk a tudtával. Ugyanis nem kedveli a meglepetéseket!
Ajándékba csak hasznos tárgyat vagy könyvet érdemes venni.
Ő képes a legkitartóbban böjtölni. Ebből is látszik, hogy az étkezés nem fontos számára. Ezért nehéz a kedvében járni. Mégis amit a legjobban kedvel: marhafartő, leveshús, sült kolbász, szalonna, füstölt hús, lencseételek, fekete kenyér, szárított gyümölcsök, dió, mogyoró. Italok közül a „tiszta és józan” italokat kedveli: ásványvíz, fekete tea, gyógyteák: boróka, ebszőlő, repkény, szakállas zuzmó, erdei pajzsika.
A zenék közül a szigorú klasszikus zenét értékeli, mint például a fúga. A táncok közül a klasszikus balettet. A festészeti stílusok közül a litográfiát, a kalligráfiát, az ikonfestészetet, a freskókat és a gótikus stílust.


További érdekességek a Bak jegyről:
A Bak férfi »
Bakok angyala »
Munkahoroszkóp »
A Bak érzelemi és gondolkodásmódja »
Éves horoszkóp »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top