Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek sosem adják fel

Ezek a csillagjegyek a legszívósabbak, a legkitartóbbak. Ők sosem adják fel a céljaikat. A horoszkóp szerint meg is valósítják, el is érik, amit akarnak. Te is köztük vagy?

Vannak, akik szinte akkor kezdenek el élni, ha körülöttük minden a feje tetejére állt. Kitartóak, hajthatatlanok, nem adják fel, nem törődnek mások véleményével, sohasem kérdőjelezik meg, hogy a kitűzött cél reális-e… Lássuk, melyik az a 6 csillagjegy, amelyik úgy gondolja: ha valóban akar valamit, azt el is éri, mindenáron meg is valósítja.

1. A Bika

A Bika csökönyössége, makacssága jól ismert, így nem meglepő, ha ő is azok közé tartozik, akik soha nem adják fel. A „lelépés” nem az ő műfaja, sohasem a könnyű utat választja. Minél nagyobb a kihívás, annál jobban hajt a céljai elérése felé. Szívósságával olykor bosszanthatja a környezetét, ám egyáltalán nem törődik ezzel, s az eredmény sem várat magára.

2. A Bak

Az eltökéltség a Bak sajátossága. Ha úgy tűnik, a kitűzött cél elérhetetlen, ő mégis bizonyítja, hogy kisebb, megvalósítható lépésekre lebontva a folyamatot semmi sem lehetetlen. Türelmes, átlátja, hogy bizonyos dolgok megvalósítása időigényes, éppen ezért nem esik kétségbe, ha valami nem a tervek szerint alakul. Nem adja fel, tovább folytatja, ha kell két lépést is visszalép, a lényeg, hogy a célt elérje, nem fontos, mennyi időbe telik.

Ezek a csillagjegyek sosem adják fel a céljaikat (iStock)

3. A Skorpió

A Skorpió elég intelligens ahhoz, hogy elfogadja, a kudarcok éppúgy hozzátartoznak az előrelépéshez, hiszen ez mutatja meg, mi elengedhetetlen még ahhoz, hogy teljesítse a célkitűzését. Ha mélyebb ismeretekre van még szükség, megteszi. Nem ragaszkodik a hagyományos úthoz, sőt olyan megoldásokban gondolkodik, amelyeket korábban senki nem próbált. Tervez, elemez, kísérletezik, s ha valami nem jön össze, addig nem nyugszik, amíg meg nem találja a megoldást.

4. Az Oroszlán

Az Oroszlán hihetetlenül célorientált csillagjegy. Nem ugrik fejest a falnak, ha kell, egy időre félreteszi a projektet, változtat a nézőpontján, másra fókuszál, s majd új ismeretekkel felvértezve visszatér az eredeti feladathoz. A lényeg, hogy megoldást találjon a problémára, hiszen önbizalmát semmi sem növeli jobban, mint a siker. Optimista, kiváló érzéke van ahhoz, hogy mikor kell valamit „parkolópályára” tenni, aztán pedig újra visszatérni hozzá.

5. A Vízöntő

Ahelyett, hogy feladná, a Vízöntőt az a kérdés vezérli, hogy „Miért csinálom ezt?”. Ha jó indoka van rá, hogy folytassa a projektet – s ez nem csupán az önbizalma –, akkor megteszi, ám ha nem találja kellően megalapozottnak a dolgot, nem restell szünetet tartani, s arra fókuszálni, ami sokkal fontosabb a számára. Pontosan ezzel a fókuszáltsággal éri el a céljait.

6. A Szűz

Minél kilátástalanabb a helyzet, a Szűz annál többet elemzi a dolgokat, s igyekszik választ találni a problémákra. Ő biztosan nem a feladás híve. A kihívást lehetőségként éli meg, s nem panaszkodik a nehézségek miatt. Problémamegoldó képessége kiváló, ha kell, változtat az eredeti tervén, és motiváltsága akkor sem csorbul, ha épp mások tanácsát kell kérnie a megoldáshoz.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top