nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az önismeret

4 csillagjegy, akik nem teljesen ismerik önmagukat

Megkérdőjelezik, vajon eléggé ismeri-e önmagukat.

Ikrek

Mivel megszámlálhatatlan dolog érdekli, az Ikrek sokszor érzi úgy, nem is tudja, ki ő valójában. Egyik pillanatban az írásban találja meg önmagát, másikban a rajzolásban. Pedig nem is kéne magára erőltetnie a választást, egyszerűen csak fogadja el, milyen sokszínű a személyisége. Ha valamiből, ebből érdemes előnyt kovácsolni!

Csillagjegyek és az önismeret

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Szűz

A Szűz csillagjegyet az bizonytalaníthatja el, hogy annyira hajlamos elveszni a részletekben, hogy végül már nem látja a nagy egészet. Sokkal jobban tenné, ha csak elfogadná, hogy az élete, mint mindenki másé, néha rendetlen. Ettől a természetes apró káosztól még korántsem válik elveszetté.

Mérleg

A Mérleg az egyik legtársaságkedvelőbb típus. Sőt olyannyira vágyik a társas kapcsolatokra, hogy képes összefolyni a partnere személyiségével. Ezek után nem csoda, ha nem találja önmagát. Tudatosan kell törekednie arra, hogy a saját igényeivel foglalkozzon ahelyett, hogy mindig mások kívánságait lesné. 

Skorpió

A Skorpió az újjászületés, a halál, az átváltozás csillagjegye – vagyis a folyamatos átalakulásé. Emiatt ő meglehetősen gyakran érezheti, hogy nem tudja, hová tartozik, vagy merre tart az élete. Az érzelmeinek kiszolgáltatva él, pedig azok sokszor túl komplikáltak, és még csak nem is valós képet mutatják. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top