nlc.hu
Horoszkóp

Kezdj az idei küldetésedbe, ha Kos, Oroszlán vagy Nyilas vagy

A tűz jegyűek is lehetnek bizonytalanok: ez vár rájuk 2022-ben

A tavasz kezdete kiváló alkalom lehet mindenki számára, hogy megújult energiával vesse bele magát a változásba. Az útmutatás pedig a tűz csillagjegyeknek is jól jöhet.

A határozott, energikus, tűzrőlpattant tüzes csillagjegyek mindig olyannak tűnhetnek a szemedben, akik pontosan tudják, mit akarnak, és hogyan érhetik el. De az élet számukra sem mindig ennyire egyszerű. A kívülálló nem látja a belső vívódásaikat, és nekik is sokszor egyszerűbb másoknak tanácsot adni, vagy ösztönözni őket, mint a maguk életében dűlőre jutni. Az útmutatás nekik is jól jöhet, ha nincs rá szükségük, akkor megerősítésként.

nő tábortűznél szívet rajzol

Szeresd magad annyira, hogy elkezdődjön benned a változás! / Fotó: Unsplash

Kos – a nagy szerencse éve jön

Mindig tudtad, hogyan haladj előre, és hogyan húzz magaddal másokat, akik kevésbé törtetőek, mint te vagy. De míg csak az erős vezetőt látják benned, el sem képzelik, hogy neked is vannak félelmeid. Vannak titkos vágyaid, amik felé nem indultál még el, úgy érezted, kevés vagy hozzá. Idén a Jupiter hatalmas adag szerencsét nyújt neked tálcán, és azt is tudja, hogy nem élsz vissza vele: keményen dolgozol tovább.
A küldetésed: hozd felszínre a legmélyebb vágyaidat, de engedd el azt, ami eddig ebben hátráltatott! Lehet, hogy teljesen ismeretlen vizekre kell evezned, de félj tőle, a szorongás csak hátráltat, és te képes vagy legyűrni.

Oroszlán – ismeretlen ismerős érkezik

Itt az idő megismerkedni valakivel, aki már egy ideje várakozik erre: saját magadat! Sokszor választottad inkább a kifelé fordulást, a felszínes életet, csak ne kelljen a lelkeddel foglalkozni. Most nem hanyagolhatod el ezt. Próbálj ki egy apró lépést! Nem leszel kevésbé erős, sőt, még jobban tisztelnek majd, ha kiderül, mennyire együttérző vagy gyengéd vagy. Amint megkapod az első elismerést, hidd el, elkap a hév az önismeret útján.
A küldetésed: figyelj magadra, és adj alább a külsőségekből. Esetleg vállalj önkéntesi munkát, jótékonykodj, és látni fogod, ahogy az értékrended és a megítélésed pozitívan változik.

Nyilas – újra önmagad lehetsz

Az elmúlt évek elszívták az energiádat, nem találtad a helyed. Emberek tűntek el a közeledből, és úgy érezted, nem vagy önmagad. Most kezdd az új időszakot egy kis önismereti munkával, tölts egyedül néhány napot. Érezni fogod, hogy feltöltődsz, és tisztul feletted az ég. Ismét látni fogod a lehetőségeket, találd meg köztük, ami neked szól!
A küldetésed: fogadd el az árnyékos oldalad, nem lehetsz te sem folyton feldobott és pozitív. Tanulj meg választani az ösztöneid alapján a kínálkozó lehetőségek közül, élj velük, tegyél érte, hogy az életed ismét derűs legyen.

(via Awareness Act

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top