Horoszkóp

Ezek a mantrák bámulatosan hatnak a csillagjegyekre

A mantrák erejében nagyon sokan hisznek. A horoszkópból megtudhatod, melyik az a pozitív megerősítés, amelyik tökéletesen illik a csillagjegyedhez. S ez most igazán jól jön…

A mantrák csodálatos pozitív megerősítések, amelyeket érdemes minél többször ismételgetni. Azzal is nagyon sokat teszel a siker érdekében, ha papírra írod, s jól látható helyre tűzöd a szobádban. Érdemes kipróbálni, s bízni a mantrák különleges erejében. A horoszkóp szerint minden csillagjegynek saját mantrája van, amely támogatja őt a boldogságban, a céljai megvalósításában. Íme.

A Kos mantrája

Fogadd el, ami van, engedd el, ami volt, és legyen hited abban, ami lesz.
Kos jegyűként hajlamos lehetsz a múlt sérelmeit a szívedre venni. Épp ezért folyamatosan emlékeztetned kéne magad a mantrádra, hogy a jelenre figyelj, engedd el a múltat, s lépj tovább. Nagyon sok erő van benned, ezért hidd el, mindig ott vagy, ahol épp lenned kell.

A Bika mantrája

Ami igazán fontos, azért sokat kell és érdemes tenned.
Bika jegyűként nagyon szorgalmasan és kitartóan teszel a céljaidért, néha mégis hajlamos lehetsz elveszni a teendőid tengerében. Ha valaki te tudod a legjobban, hogy az igazán fontos dolgokért érdemes küzdeni. Ezért is tűzz magad elé egyetlen célt.

Az Ikrek mantrája

Csak azt tedd, ami jól esik, és csak azt mondd, amit igaznak érzel.
Ikrek jegyűként különösen fontosnak érzed, hogy megfelelj a környezeted elvárásainak. Pedig valójában csak azt kéne tenned, ami neked esik jól, s nem a többiek várják el tőled. Hidd el, lehetetlen mindenkinek megfelelni, s valójában nem is kell.

A Rák mantrája

Az érzelmek fontosak, s született intelligenciáddal kezelni tudod őket.
Rák jegyűként hajlamos lehetsz a kiszámíthatatlan és kicsit szélsőséges érzelmi reakciókra. Figyelned kell rá, hogy ne az érzéseid határozzák meg a tetteidet. Amikor az intelligenciádat használod, az érzelmi hullámzást is mederben tudod tartani.

Az Oroszlán mantrája

Fontos vagy, de mások is azok.
Oroszlán jegyűként nagyon domináns típus vagy. Szeretnéd, ha a világ körülötted forogna, de ezt sajnos nem érheted el. Próbáld elfogadni és megérteni, hogy nemcsak te vagy fontos, hanem mindenki más is a környezetedben. Szóval, a mantrád segítségével néha engedd őket is a színpadra.

A Szűz mantrája

Elég a legjobb is, nem kell tökéletesnek lenni.
Szűz jegyűként sokkal boldogabb leszel, amint rájössz a mantrában rejlő igazságra. Hajlamos lehetsz ugyanis túlzottan sokat foglalkozni mások véleményével. Emlékeztesd magad, a többiek megerősítése nélkül is okos és sikeres vagy. S ebből meríthetsz magadnak önbizalmat.

Ezek a mantrák most bámulatosan hatnak a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Ezek a mantrák most bámulatosan hatnak a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

A Mérleg mantrája

Szívvel és ésszel hozz döntéseket.
Mérleg jegyűként a megérzéseid nagyon jól működnek. De nem biztos, hogy mindig a szíved hangjára kellene hallgatnod. Folyamatosan az egyensúlyra törekszel. Tedd ezt a döntéseidben is: hallgass a szívedre és az ész érveire egyaránt.

A Skorpió mantrája

Kedvességgel ölelj, mosollyal békíts.
Skorpió jegyűként hajlamos vagy elveszíteni fejed, s ilyenkor olyasmit tehetsz, amit később megbánsz. Mantrád segítségével bármit elérhetsz a többieknél, hiszen kedvességednek, mosolyodnak senki sem képes ellenállni…

A Nyilas mantrája

Hallgasd meg a többieket. Okos dolgokat mondanak.
Nyilas jegyűként nagyon intelligens típus vagy, jól érvelsz, sok mindenhez fűzöl saját véleményt. Érdemes ugyanakkor a többieket is nyitott füllel és szívvel hallgatnod, hiszen nagyon sokat tanulhatsz másoktól, ahogyan tőled is tanulnak a többiek.

A Bak mantrája

Csak a nyugalom hoz eredményt.
Bak jegyűként hajlamos lehetsz túlzottan is sokat aggódni. Pedig a félelem gátol a céljaid elérésében. Amikor pozitívan tekintesz a lehetőségekre, előbb és könnyebben érsz célba. A nyugalom, a béke a szívedben mindig eredményt hoz.

A Vízöntő mantrája

Nyisd meg az elméd, nyisd meg a szíved.
Vízöntő jegyűként sokan gondolják rólad, hogy túlzottan is óvatos és visszahúzódó típus vagy. Néha érdemes a szívedet, a lelkedet megnyitni a többieknek, hidd el, ez egyáltalán nem olyan félelmetes, mint amilyennek gondolod. Sőt, csak ez vezet hosszú távon célra…

A Halak mantrája

Ne gondold túl, engedd el.
Halak jegyűként érzékeny típus vagy, s hajlamos lehetsz picit mindent túlérezni, túlgondolni. Amikor elöntenek a félelmek, gondolj csak a mantrádra, s emlékeztesd magad, hogy csak annyit gondolj az eseményekbe, amennyi azokban ténylegesen benne van. A többit meg engedd el.

Ez is érdekelhet Megnézem

(via Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top