Horoszkóp

Ez a mantra csodával hat a horoszkóp szerint

A mantrák nagyon erős jelentéssel és energiával bíró szavak vagy mondatok. A keleti kultúrákban nem véletlenül ismétlik ezeket oly gyakran és oly sokszor. Rendkívüli és számos esetben csodával határos a hatásuk. A kéréseid, a vágyaid sokszoros erővel teljesülhetnek, amikor gyakran mantrázod a vágyadat. Milyen mantrát mondogass a csillagjegyed szerint? A horoszkópból kiderül. Hidd el, érdemes megfogadni a tanácsokat.

Kos

Fogadd el, ami van, engedd el, ami volt, és legyen hited abban, ami lehet.

Kos jegyűként szereted a kézben tartani a gyeplőt. Hajlamos lehetsz a múlt sérelmeit túlzottan is a szívedre venni. Folyamatosan emlékeztetned kell magadat, ez van, és tovább kell lépned. Legyen hited, mindig pontosan ott vagy, ahol lenned kell.

Bika

Semmi nem jön könnyen, amit érdemes megtartani.

Bika jegyűként olyan keményen dolgozol, hogy néha elveszíted szemed elől a célt. Viszont fontos emlékezned rá, az igazán jó dolgokért meg kell küzdeni.

Ikrek

Ha nem jó, ne tedd. Ha nem igaz, ne mondd.

Ikrek jegyűként különösen fontosnak érzed, hogy elnyerd a barátaid tetszését, pedig meglehetősen sokféle barátod van. Vigyázz, nehogy elveszítsd magadat, miközben mindenkinek tetszeni akarsz! Lehetetlen küldetés mindenkinek megfelelni.

Rák

Sose hagyd, hogy az érzelmed felülkerekedjen az intelligenciádon.

Rák jegyűként néha kiszámíthatatlan és túlzottan is érzelmes tudsz lenni, olyannyira, hogy úgy tűnik, az érzelmeid vezérlik a tetteidet. Folyamatosan emlékeztesd magad, érdemes az intellektusodra is támaszkodni.

horoszkóp mantra csillagjegyek

Megváltozik az életed, ha ezeket a bölcsességeket felismered (Thinkstockphotos)

Oroszlán

Nem minden rólad szól.

Domináns és határozott Oroszlán jegyűként mindenkor érdemes észben tartanod, a világ nem forog mindenkor körülötted. Magabiztosságod és nyitottságod okán többnyire kivívod a többiek figyelmét, mégis fogadd el, amikor időnként  át kell adnod másoknak a porondot.

Szűz

Elég a legjobb is, nem kell tökéletesnek lennie.

Szűz jegyűként hajlamos lehetsz túlzottan is felértékelni a többiek rólad alkotott véleményét. Emlékeztesd magad, mások megerősítése, véleménye nélkül is elég okos, elég jó, elég sikeres vagy. Ez az, amiből jó adag önbizalmat meríthetsz magadnak.

Mérleg

Kövesd a szíved, de vidd magaddal az eszedet is.

Mérleg jegyűként az intuíciód az egyik legnagyobb erősséged. Mindig kövesd a szívedet, akárhová is visz. Ne feledd, amikor megérkezel, nagy szükséged lesz elméd logikusan gondolkodó részére is.

Skorpió

Kedvességgel öld meg őket és mosollyal temesd el.

Skorpió jegyűként erősen jellemző rád, hogy amikor elveszíted a fejed, ott valóban kő kövön nem marad. Agresszióval nem éred el a céljaidat, csak kárt teszel magadnak és a környezetednek. Vedd elő született kedvességedet, és próbálj a szívedből hatni a többiekre.

csillagjegyek mantra horoszkóp

Ezt a mantrát érdemes a minél többször ismételni (Thinkstockphotos)

Nyilas

Hallgass meg másokat, mert nem vagy tévedhetetlen. Senki sem az.

Nyilas jegyűként alapvetően intellektuális típus vagy, a legtöbbször igazad is van, legyen szó bármilyen érvelésről, vitáról. De azért nem mindig. Emlékeztesd magadat, mi mindent tanulhatsz másoktól, amikor meghallgatod őket is.

Bak

Az aggodalom sosem változtatja meg az eredményt.

Bak jegyűként hajlamos lehetsz mindenen aggódni, de ne feledd, a félelemmel nem segítesz sem magadon, sem többieken. Fordítsd inkább a saját és a többiek hasznára az aggodalomra szánt energiát. Aggódás helyett inkább szavazz bizalmat.

Vízöntő

Nyisd meg az elméd, nyisd meg a szíved.

A legtöbben úgy vélik, Vízöntő jegyűként kicsit talán túl óvatos és visszahúzódó típus vagy. Néha érdemes megnyílni a környezeted felé, ami nem csupán a változásokra való nyitottságot, de befogadó szívet is jelent.

Halak

Ne gondold túl, engedd el.

Halak jegyűként az intellektus jellemez téged, ezért hajlamos lehetsz mindent túlelemezni. Érdemes magad emlékeztetni, csak annyit gondolj az eseményekbe, amennyi azokban ténylegesen benne is van. Inkább engedd el a problémákat.

(via Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top