Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy mindig biztosra megy a párkapcsolatban

Ezek a csillagjegyek mindig a biztosra mennek. A párkapcsolatban meg főleg. Nem döntenek és nem szavaznak bizalmat könnyen... Te köztük vagy? És a párod?

Vannak, akik hisznek a szerelem első látásra létezésében, mások szerint ez a futó kapcsolatok jellemzője, s inkább lassan, de biztosan haladnak a kitűzött cél felé. Éppen ezért, amíg nem biztosak a kapcsolat jövőjét illetően, addig nem is beszélnek párkapcsolatról.

Ezen csillagjegyek közös jellemzője a függetlenség és az elemzői véna. Mielőtt elköteleznék magukat szeretnék minél jobban megismerni leendő párjukat, s ezért sokáig nem is nyílnak meg teljesen előtte. Nem csak arról van szó, hogy ezzel magukat akarják óvni, hanem esetükben a bizalom nem egyik napról a másikra alakul ki. Előbb meg kell győződniük, hogy akivel randiznak, beleillik az életükbe hosszú távon is. Te is ezen jegyek közé tartozol?

Ezek a csillagjegyek mindig a biztonságra mennek. A párkapcsolatban is (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek mindig a biztonságra mennek. A párkapcsolatban is (Fotó: Getty)

1. A Szűz

A Szűz ritkán hoz gyors döntéseket, s nem az a típus, aki azonnal a szívére hallgatna. Mielőtt komolyabban belevetné magát a párkapcsolatba, elemzői vénája miatt nem csekély időt szán, hogy minden szempontból megvizsgálja, leendő partnerével tényleg összeillenek-e. Jóval nyugodtabb, ha a saját ritmusában kezelheti a randevúkat, mielőtt kitenné rá a „párkapcsolat” címkét. Viszont így jut elég ideje, hogy kellően megismerje a másikat, s eldöntse, hosszú távon működőképes lehet-e a kapcsolat. Az elvárásai magasak, ezért ha a párjaként mutat be a többieknek, biztosra veheted, komolyan is gondolja azt.

2. A Bak

Ha a Bak párkapcsolatról beszél, akkor a hagyományos értelemben vett sémát követi: az elköteleződést nagyon komolyan veszi. Ahelyett, hogy azonnal fejest ugrana bármilyen viszonyba, bőven ad magának időt, hogy minél több információt szerezzen a leendő párjáról. Fontos ugyanis neki, hogy ne csak érzelmileg feleljen meg a másik, hanem az életviteléhez is tökéletesen passzoljon. A Bak meglehetősen ambiciózus és céltudatos, s társának hasonló jövőképpel kell rendelkeznie, mint amilyen neki is van. Hasonlóan a Szűzhöz, amikor nyíltan beszél a párkapcsolatáról, az nála azt jelenti, hogy megtalálta benne élete társát.

3. A Vízöntő

A Vízöntő ritkán rohan fejjel a párkapcsolatokba, aminek az az oka, hogy nem látja az értelmét. Teljesen független típus, s tökéletesen jól el van magában. Amikor elkötelezi magát valaki mellett, valóban akarja is a másikat, s előtte alaposan megfontolta ezt a lépését. Időbe telhet, mire eljut eddig a pontig. Hiába, levegő jegyűről van szó, így megvárja, amíg a természet elvégzi a dolgát: nem siet sehová, főként nem, ha szívügyekről van szó. Ahhoz, hogy párjaként tekintsen a másikra, teljes mértékig biztosnak kell lennie, hogy elfogadja őt a különcségeivel, a hóbortjaival, a szabadságszeretetével együtt is.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top