Horoszkóp

Ilyen a Nyilas, amikor fülig szerelmes

A Nyilas az egyik legfüggetlenebb, legoptimistább csillagjegy. Annak ellenére, hogy hajlamos lehet a kalandozásra, azért az ő szívébe is belefúródhat Ámor nyila. Nagyon különleges és nagyon lelkes, amikor igazán szerelmes. A horoszkóp elárulja a legfontosabb részleteket.

A Nyilas, bár nagyon optimista és szórakoztató típus, mégis hajlamos lehet a bizonytalanságra. S éppen emiatt érzi sokszor, hogy alkalmatlan a valódi szerelemre, és az ágyban sem képes a párja igényeit teljesíteni. Nagyon magasra helyezi a lécet, rendkívül szenvedélyes típus, nagy energiákkal veti magát a párkapcsolatba, aztán ugyanilyen gyorsan kiábrándulhat, mert a társ nem azt adja, amit előzőleg elképzelt és várt volna.

A Nyilas is az örök szerelmet keresi

A Nyilas férfi egyszerűen szükségét érzi, hogy megtalálja az „örök nőt”, a tökéleteset, de egyúttal a kiábrándulást is meg kell élnie, tapasztalnia. Általában sokáig keresi, mire valóban megtalálja az igazi párját. Szélsőségesen viselkedhet, mert vagy nagy kanállal habzsolja az életet, vagy egyszerűen megtagadja magától a szerelem felfedezését. Utóbbi esetben általában középkorúan érzi, hogy ki kell törnie a megszokottságból, élnie, kalandoznia kell. Minél később döbben rá és teszi meg, annál fájdalmasabb lesz az elválás, a szakítás. Ha fiatalon kitombolhatja magát, később lehiggad és nagyon vágyik az elköteleződésre.

Ilyen a Nyilas, amikor igazán szerelmes, s így viselkedik a párkapcsolatban (Fotó: iStock)

A Nyilas retteghet a házasságtól

A nőtlenség, az elköteleződés nélküli párkapcsolat több szempontból is illik a Nyilashoz. Nemcsak azért, mert folyton úton van – szó szerint és lelki értelemben is utazik –, hanem mert ő így élheti meg a valódi önmagát, fejlődhet és léphet előre az önismeretben is. Nem mellesleg konfliktusokkal sem kell számolnia különösebben. Amint a felelősségvállalásra, az összetartozásra figyelmezteti őt a párja, azonnal nagyon kényelmetlenül érzi magát. S ilyenkor könnyen lehet, hogy a könnyebb utat, vagyis a szakítást választja. Gyakran retteg a házasság gondolatától is, de ha olyan partnerre talál, aki mellett önálló és szabad lehet, hagyja bekötni a fejét.

A szerelmes Nyilas sem szereti a kalitkát

A Nyilasok között is nagyon sokan vannak, akik hisznek az elköteleződésben, a valódi szerelemben, és képesek is kitartani jóban-rosszban a párjuk mellett. De ők is Nyilasok, vagyis nagyon rosszul viselik a korlátokat. A Nyilast ugyanis nem lehet kalitkába zárni. És ez nem csupán a hűségre, a párkapcsolati teljes elköteleződésre vonatkozik. Ha ő menni akar, engedni kell őt, ha fantáziálni akar, hagyni kell, hadd szárnyaljanak a gondolatai. Szívesen utazik egyedül, mert akkor senkihez és semmihez sem kell alkalmazkodni. A szerelem érdekében sem képes lemondani erről a vágyáról. A Nyilast valójában sosem lehet teljesen megszelídíteni, betörni. Viszont ha megkapja az annyira fontos kötetlenséget, szabadságot, önállóságot, nagyszerű partner válik belőle. Amikor önmaga lehet, nincs is nála szórakoztatóbb, inspirálóbb szerelmes. Az élet szerinte csupa izgalom és változás, amiből nem akar kimaradni. Akkor sem, amikor igazán szerelmes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top