Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel nagyon nyugis párkapcsolatod lehet

Neked is borsódzik a hátad a féltékenységtől, a párkapcsolati drámáktól? Nos, ezekkel a csillagjegyekkel ilyesmivel biztosan nem kell számolnod. Ellenben önállóságra, függetlenségre, nyugodt légkörre annál inkább számíthatsz.

A féltékenység a legszebben induló párkapcsolatot is tönkreteheti, ami valójában senkinek sem jó. Ezek a csillagjegyek kellő önbizalommal rendelkeznek, önállóak, függetlenek, a féltékenységet pedig talán csak hírből ismerik. Szóval, ha irtózol a párkapcsolati drámáktól, érdemes őket választanod.

A Kos értékeli önmagát

Ezekkel a csillagjegyekkel nagyon nyugis párkapcsolatod lehetA Kos nő alapvetően nem féltékeny típus, mert meggyőződése, hogy a féltékenység bizonytalanságról, önértékelési problémákról szól. Márpedig ő nem ilyen. Magabiztos, határozott, céltudatos, pontosan tudja, mit akar elérni. Sem ideje, sem kedve az érzelmi drámákhoz. Imádja a társasági életet, szívesen és könnyen ismerkedik, értékesnek tartja önmagát és a társát is. Az persze más kérdés, hogy rá meglehetősen sokan irigykednek. De ez már nem az ő dolga.

nyugis párkapcsolat csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem dramatizálják túl a kapcsolataikat (iStock)

A Nyilas a párkapcsolatában is független

nyilas nő párkapcsolat horoszkópA Nyilas nő független lélek, aki párkapcsolatában is igényli az önállóságot. Ez persze nem jelenti, hogy ne tudna szeretni, vagy mindenhová a párja nélkül menne, egyszerűen csak kell neki a szabad mozgástér. A jelenben él, a jelen pillanatból szeretné kihozni a lehető legtöbbet, már csak ezért sem merül fel benne a féltékenység gondolata. Természetesen párjának ugyanazt a szabadságot adja, amire ő maga is vágyik.

A Vízöntő gyűlöli a faggatózást

vízöntő nő párkapcsolat horoszkópA Vízöntő nő is nagyon önálló típus. Amit a legjobban gyűlöl, az a folyamatos faggatózás, a korlátozás, az idejével való elszámoltatás. Olyan kapcsolatban érzi jól magát, ahol párja tiszteletben tartja az önállóságát. A bizalommal sosem élne vissza, hűséges és kitartó csillagjegy. Valójában minél nagyobb a mozgástere, minél kevesebb a vele szemben támasztott elvárás, annál jobban kötődik a párjához. Sosem féltékeny, és sosem rendez botrányt.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top