Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek neked adják a szívüket

Ezek a csillagjegy nagyon tudnak szeretni. S ha benned találnak igaz társra, neked adják a szívüket. De soha ne élj vissza a bizalmukkal! Vajon a párod köztük van? És te? A horoszkópból fény derül a részletekre.

Ezek a csillagjegyek nagyon mélyen éreznek. A szerelmük tartós, mellettük hosszú párkapcsolatra számíthatsz. Hűségesek, kitartóak, s mindent megtesznek érted, amennyiben elnyered a bizalmukat és a feltétlen, önzetlen szerelmüket. A boldogságért persze neked is tenned kell, ők is számítanak a hűségedre, s arra is, hogy biztonságot adsz nekik minden tekintetben. S ha valóban elkötelezett partnerre vágysz, a horoszkóp szerint bennük biztosan megtalálod.

A Bika

Ha Bika a szíved választottja, elmondhatod magadról, hogy jól döntöttél. Ő ugyanis, ha szeret valakit, akkor mindent megtesz a másikért. Stabil, biztos anyagi és érzelmi hátteret biztosít, nagyon megbízható, hiszen ő az egyik legkitartóbb és leghűségesebb csillagjegy. Persze, ő sem tökéletes, ahogyan mindenki másnak, neki is vannak hibái. Néha bosszantóan lassú és körülményes, s nagyon mereven ragaszkodik az elképzeléseihez. Éppen ezért, ha folyamatos kalandokra, izgalmas szabadidőre vágysz, inkább máshol érdemes keresgélned.

Ezek a csillagjegyek nagyon mélyen szeretnek (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek nagyon mélyen szeretnek (fotó: Getty)

A Mérleg

A Mérleg mindent elkövet, hogy boldoggá tegyen téged, ugyanis valójában ezzel saját magát is boldoggá teszi. Nála mindig a párja élvez elsőbbséget, gyakran akkor is, ha ez azzal jár, hogy bizonyos dolgokon változtatnia kell. Nagyon könnyű őt szeretni, mert tényleg imádni való csillagjegy. Bájos, kedves, sármos, elragadó. Azt viszont mindenképpen szeretné, ha a párkapcsolatban te is ugyanolyan fontosnak éreznéd őt, mint ő téged.

A Halak

Egészen kivételesnek érezheted magad, ha párod a Halak jelében született. Hihetetlenül érzelmes típus, s bármit is tesz, mindig önmagát adja. Minden porcikájával szeret, s persze ugyanezt várja tőled is. Mert ha neked adja a szívét, azt szeretné, hogy te is nyisd meg magad előtte, s úgy fogadd el, amilyen. Az viszont biztos, hogy bármit is adsz neki, azt legalább kétszeresen kapod vissza tőle…

A Rák

A Rák türelmes, megbocsátó és nagyon kedves csillagjegy, aki nagyon mélyen szeret. Neki a párja, a családja mindennél többet jelent. A leggondoskodóbb, a legfigyelmesebb típus, s neki valódi örömet okoz, hogy törődhet veled, hogy figyelhet rád. A szeretet, a valódi érzelmek a legfontosabbak a számára. Önzetlenül szeret, elfogad annak, aki vagy, de cserében szeretné, ha te is ugyanígy bánnál vele, s persze kimutatnád, mennyire fontos neked, s mennyire szereted.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top