Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hisznek az igaz szerelemben

Ezek a csillagjegyek szentül hiszik, az igaz szerelem létezik. S vajon rájuk is talál a valódi boldogság? A horoszkópból ez is kiderülhet. Te is köztük vagy? És a párod?

S boldogan éltek, míg meg nem haltak… Ezek a csillagjegyek hisznek az igaz szerelem létezésében, úgy gondolják, egyszer egészen biztosan eljön az életükben és örökké tart majd a boldogság. Addig pedig reménykednek… Te is köztük vagy?

1. A Halak az igaz szerelmet várja

A Halak nem csupán a szerelemben, de magában az igaz szerelemben hisz. Ebbe beletartozik a nála szerelem első látásra éppúgy, mint a lelki társ, vagy a be nem teljesült szerelem, egyszóval minden, amit a romantikus regényekben olvas. A szerelmet látja abban, amikor valaki udvariasan kinyitja az ajtót, vagy amikor megosztja vele az utolsó szelet tortáját, de azt is, ahogyan üzenetet küld neki. S ebben a hitében senki nem ingathatja meg. Jóhiszeműségével sajnos néha visszaélhetnek mások, s így az sem véletlen, hogy épp ez a romantikus szemlélete okozhatja a vesztét. 

Ezek a csillagjegyek hisznek a leginkább az igaz szerelem létezésében (Fotó: Pixabay)

2. A Bika elkötelezett a szerelem iránt

A Bika elkötelezett a szerelemben, hiszen olyan partnerekkel igyekszik körbevenni magát, akik az igaz, tiszta szerelmet keresik. Nagy eséllyel olyan családban nőtt fel, ahol a szerelem mindig is jelen volt, legyen szó a szülei közötti romantikus kapcsolatról, avagy a családon belüli szeretetről. Felnőttként töretlenül hisz abban, hogy ő is képes szerelmet nyújtani a számára legfontosabb partnernek, hiszen közelről látta, hogy ez milyen különleges. Érzéki és nagyon érzelmes típus, aki örökre szólónak gondolja a párkapcsolatát.

3. A Rák az igaz szerelemről álmodozik

A Rák kisgyerekkora óta arról álmodozik, hogy megtalálja az igaz szerelmét. Olyan társra vágyik, akivel megoszthatja az életét, családot alapíthat, s egész életében boldogan élnek, míg meg nem halnak. Akár a mesében. Persze, ő abból a szempontból is különleges, hogy tudja, miként csepegtethet szeretetet mindabba, amihez hozzáfog az életében. A szerelem nála valójában nem csupán „egyszer történik az életben”, töretlenül hiszi, ha valakiben csalódik, akkor valaki más karjaiban megtalálhatja még a boldogságot.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top