Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek belehalnak a szakításba

Néhány csillagjegy szinte belehal a szakításba. A horoszkóp szerint nehezen válnak meg a párjuktól még akkor is, ha ők kezdeményezték a szakítást. Amikor a szerelmük hagyja el őket, a fájdalmat nagyon sokáig tart feldolgozniuk. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek nagyon sokáig szenvednek a szakítástól. A fájdalom hosszú ideig mardossa a lelküket, és sokszor nem is tudnak megbocsátani a korábbi társnak. A párkapcsolat mindennél fontosabb számukra, ezért sokat is küzdenek érte. S ha a szerelmük mégis szakít velük, az a legnagyobb csalódás, amit megélhetnek. S ez gyakran nem a legjobbat hozza ki belőlük… Vajon te köztük vagy? És a párod? A horoszkóp felfedi a részleteket.

A Bika nem bocsátja meg a szakítást

A Bika meglepően haragtartó típus. Nagyon nehezen bocsátja meg a szakítást, már ha egyáltalán megteszi. Mélyen érinti őt, hogy elhagyta a párja, s az biztos, minél előbb meg akar szabadulni minden tárgytól, közös élménytől, ami a társára emlékeztetheti. Minden kapcsolatot megszüntet vele, kitörli a telefonszámát, úgy tesz, mintha sosem ismerték volna egymást. Amilyen kimértnek, hűvösnek, higgadtnak tűnik, amikor szakít vele a párja, annál megbántottabbnak érzi magát. Nagyon szenved a fájdalomtól, a felejtéshez pedig meglehetősen hosszú időre van szüksége.

Ezek a csillagjegyek szinte belehalnak a szakításba

Ezek a csillagjegyek szinte belehalnak a szakításba (fotó: Getty)

A Rák nagyon nehezen dolgozza fel a szakítást

A Rák az egyik legérzékenyebb típus, akinek a párkapcsolat mindennél fontosabb. Ha elkötelezi magát a másik mellett, szívét, lelkét neki adja. Épp ezért a szakítást hatalmas kudarcként éli meg, magát hibáztatja, szenved, és szinte beleőrül a fájdalomba. Sokat gyötrődik, még többet sír, s az okokat boncolgatja magában. Előfordulhat, hogy eszelősen próbálja a szerelmét visszaszerezni. A csalódást nagyon nehezen heveri ki, s minél többször csalódik, annál kevésbé bízik az újabb szerelemben. Sokáig érezheti magát úgy, ő soha többé nem lesz szerelmes, és senkit sem tud majd szeretni.

Az Oroszlán büszkébb, hogy beismerje a szakítást

Az Oroszlán talán minden jegynél büszkébb típus. Őt valójában nem lehet elhagyni, legalább is ez a meggyőződése, hiszen mindenkinél nagyszerűbb partner. Aztán, amikor mégis megtörténik, senki előtt sem ismerné be a kudarcot. A párját hibáztatja, aki megbocsáthatatlan hibát követett el. Amilyen büszke és magabiztos, pontosan olyan sértődékeny is. Nem érdemes kivívni a haragját, mert abból a párja biztosan nem jön ki jól. Magában nagyon tud szenvedni, de a környezete előtt nem ismerné be, mennyire sérülékeny a lelke. Pedig senki sem tökéletes, ahogyan ő sem.

A Halak képtelen a szakítást feldolgozni

Talán minden csillagjegy közül a Halak viseli a legnehezebben a szakítást. Érzékeny lelke könnyen megsérül, s a fájdalom szétfeszíti belülről. Képtelen feldolgozni, és elhinni, hogy a párja csak úgy faképnél hagyta őt. S mivel a tökéletes világról, szerelemről álmodozik, párját is hajlamos lehet sokkal szebbnek, jobbnak, idealisztikusabbnak látni, mint amilyen a valóságban. A szakítás ténye ébreszti rá minderre, ami még nagyobb csalódást jelent neki. Úgy érzi, összeomlott a szépen felépített világa, és innentől soha semmi nem lehet a régi. Nagyon szenved, és nagyon nehezen engedi el a fájdalmas érzéseket.

(via ReRules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top