Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek sosem bocsátanak meg neked

Ezek a csillagjegyek sosem bocsátanak meg neked. Képtelenek ugyanis túllépni a fájdalom, a sértettségen. Szóval, ha elveszíted a bizalmukat, őket is örökre elveszíted. Nem kapsz tőlük több esélyt. Talán te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból fény derül a részletekre.

Vannak csillagjegyek, akik könnyedén megbocsátanak, főként, ha beismered a hibádat, és bocsánatot kérsz tőlük. A következő három csillagjegytől ugyanakkor fölösleges a megbocsátásra számítani, mert ha őket egyszer megbántod, soha nem felejtenek. Büszkébbek ugyanis annál, hogy elengedjék a fájdalmat, a sérelmet. És ez a tulajdonságuk a párkapcsolatukra érvényes a leginkább. Szóval, nem érdemes feszegetni a határaikat…

A Bika makacsabb, hogy megbocsásson

A Bika nem véletlenül került ennek a rövid listának az élére. Nála önfejűbb, makacsabb csillagjegyet keresve sem találni. Ha egyszer megbántottad, képtelenség őt kibékíteni, örökre magában tartja a haragot. Meglepő, de ha olyan a hangulata, ehhez bőven elég, ha rálépsz a lábára. Talán még fekete füzetet is rejteget a fiókjában, amibe feljegyzi az őt ért sérelmeket, és persze az elkövetők nevét. Igazság szerint a szíve mélyén megbocsátana mindenkinek, csak a büszkesége nem engedi, hogy megtegye magának és másoknak is ezt a szívességet. Ha netalán meg is bocsát, sosem felejti el a sérelmet.

Ezektől a csillagjegyektől ne várj megbocsátást (iStock)

Az Oroszlán büszkeségből nem bocsát meg

Az Oroszlán mindenki és mindenek fölött állónak képzeli magát. Ha egyszer megbántod a hiúságában, sarkon fordul, és soha többé nem látod. Úgy megsértődik, hogy nem is tudod őt kiengesztelni. Átnéz rajtad, úgy tesz, mintha nem is léteznél többé. Meggyőződése ugyanis, hogy csak neki lehet igaza. Hajlamos lehet a rosszindulatra, a keménységre, amivel inkább csak magát akarja védeni. Valójában ő is el tudná engedni a haragot, meg tudna bocsátani, csak akkor engednie kellene a büszkeségéből, amire képtelen. Inkább drámát rendez, csapkod és kiabál. A valóság az, hogy nála ez az egész megsértődöm-színház nem más, mint egy jól koreografált érzelmi játszma.

A Mérleg esélyt sem ad a bocsánatkérésre

A Mérleg örökre leír, ha bármilyen módon megsérted őt. Esélyt sem ad többé a bocsánatkérésre, hiszen elképesztő tehetsége van ahhoz, hogy a sértést követően egyszerűen felszívódjon. Ha mégis összetalálkoztok, úgy tesz, mintha sosem ismertétek volna egymást. De nála még az is megesik, hogy úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, aztán néhány nappal később kivillantja a foga fehérjét. Pedig született diplomata, de valahogy ezt a képességét a saját életében nem tudja használni. Alapvetően igazságos természet, aki mindenkor a békére törekszik, de ha egyszer mélyen megbántod őt, fanatikussá válik, aztán jó és rossz között sem képes különbséget tenni.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top