Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp november 17-18.: A szerelmed már nagyon keres téged

A szerelmed veled együtt kerek és egész. Ezt te is tudod, ha már ismered őt. Ha azonban még szingli vagy, már most érdemes tudatosítanod, hogyan tennéd boldoggá a szerelmedet. Most kell tudatosítanod magadban, a szerelmed ugyanúgy keres téged, mint ahogyan te is keresed őt. Ugyanúgy kerekké teszed majd az életét, mint ahogy ő is kerekké teszi a tiédet...

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópA túl nagy elvárások megrettentenek a hétvégén. Vagy talán inkább nem is megrettentenek, hanem egyenesen felhúznak. Tudnod kell, az emberek néha a szeretetüket fogalmazzák meg elvárások formájában. Az a legjobb, ha az elvárásokra ezen a hétvégén csak szeretettel válaszolsz.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópTalán el is felejtetted, milyen döntéseket kell meghoznod a hétvégén a párkapcsolatodban. Talán el is felejtetted, milyen fontos ez a hétvége mindkettőtöknek. Ne felejtsd el, a szívedre hallgatva mindig pontosan érezheted, milyen irányban érdemes folytatnotok az utatokat, a kapcsolatot.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópOlyan kincset találsz a hétvégén, amelyet muszáj megőrizned, és amelyet nem herdálhatsz el. Olyan kincs ez, amelyet ha ápolsz, ha nevelgetsz, ha szeretettel veszel körül, bizony csodává válik az életedben. Ez a kincs egy emberhez kapcsolódik, de a valódi kincs a köztetek lévő érzelem lesz.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópNe fogd fel a párkapcsolatodat – és egyetlen más kapcsolatodat sem – adok-kapok játszmának. A kapcsolatok sohasem olyanok, mint az  üzleti döntések. Nem az a kérdés, ki mit ad kinek és miért cserébe. A kérdés, hogy a két ember együtt mit tud felépíteni, a két ember együtt hogyan változtatja meg a világot, és hogyan teremtenek közös világot maguknak.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópAttól félsz, hogy rosszra biztatod a párodat, pedig valójában csak határozottan képviselsz mellette egy álláspontot, amelyre nagy szüksége van már. Mindenkire jó hatással van az, amikor kiállsz mellette, és az is, ha kiállsz amellett, hogy legyenek hűek önmagukhoz. Ma te vagy a biztos pont sokak számára.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópÚgy érzed, az események kicsúsznak a kezeid közül. Úgy érzed, nem te irányítod, ami veled történik. De talán azt is észreveszed, hogy végül mégis így alakulnak a legjobban a dolgok. Amikor nem te irányítasz a hétvégén, minden sokkal jobban alakul, mint ahogy el tudod képzelni.

hétvégi szerelmi horoszkóp 2018. november 17-18.

A szerelmed is keres téged… (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópAz, ha megkedvelsz valakit, mindig azt is jelenti, hogy nagyon nagyok lesznek az elvárásaid felé. Ezeket az elvárásokat nem is olyan könnyű teljesíteni. Néha könnyebb lenne, ha az elvárásaidat a realitásokhoz igazítanád, nem pedig ahhoz az elképzelt ideához, amelyet keresel mindenkiben.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópBánj óvatosabban a nagy szavakkal. Bánj óvatosabban az erős érzelmi helyzetekben kimondott szavakkal. Amit a szerelmednek mondasz egy veszekedés során, talán mindenki más komolyabban veszi, mint te magad. Épp ezért, amikor elmúlik a veszekedés dühe belőled, tudj és merj is bocsánatot kérni.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópVeszélyesnek érzed a hétvégét a szívedre. Jól érzed, most a szíved kinyílik és nyitott vagy olyan kalandokra, olyan flörtökre és olyan ismerkedésre is, amilyenre mostanában nem voltál kapható. Ezek a flörtök, ezek a játékos kapcsolódások segítenek abban, hogy meggyógyuljon a szíved.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópA szeretetedet minden eszközzel próbáld kifejezni. Ne csak gondold, mert az messze nem lesz elég, ne csak mondd, mert most az sem lesz elég, de mutasd ki tettekkel is. Add ajándékba a jelenlétedet annak, akit szeretsz. Adj ajándékot annak, aki szeretsz. Mutasd ki a szeretetedet a lehető legtöbb és a lehető legötletesebb eszközökkel.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópNéha azt hiszed, neked már nem is kell komolyan venned a kapcsolatodat, vagy azt hiheted, már mindent tudsz, és már mindent megtapasztaltatok együtt. Az élet azonban tartogat még meglepő fordulatokat számotokra. Most úgy kerültök közelebb egymáshoz, hogy valójában egyikőtök sem erre számított volna.

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópÚgy kellene beszélned a szerelmeddel, mint a legjobb barátaiddal. Néha azt hiszed, ő valamilyennek akar látni, és másnak kell lenned, mint aki vagy. De ez nem igaz. A szerelmed annak akar látni, aki vagy, a szerelmed téged szeret, rád van szüksége, és neked kell megmutatnod önmagadat neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top