nlc.hu
Horoszkóp

Az Oroszlán csillagjegy elcsábítása

Így csábíts el egy Oroszlánt!

Az Oroszlánnak jóformán semmit sem kell tennie azért, hogy felkeltse mások érdeklődését, hiszen mondhatni erre született. Ha pedig szeretnéd, hogy az érdeklődés kölcsönös legyen, a következő dolgokat teheted meg az ügy érdekében...

Légy nehezen megszerezhető!

Az Oroszlánok megszokták, hogy a figyelem középpontjában állnak és sok minden és mindenki akad, amit és akit ennek köszönhetően könnyedén megkaphatnak. Ha igazán fel akarod kelteni az érdeklődésüket, ne mutasd ki túl egyértelműen a sajátodat. Keltsd az a benyomást, hogy nehezen megszerezhető vagy! A jegy szülötteit ugyanis igazán az csigázza fel, ha harcolniuk kell valaki figyelméért.

Légy spontán!

A tűz elemekre, így az Oroszlánokra is jellemző, hogy szeretik a spontaneitást, a kalandokat, az új dolgok megtapasztalását. Mind az ismerkedés időszakában, mind pedig később, akár már párkapcsolatban élve nagy hatást tehetsz az e jegyben született partnerre, ha számára addig ismeretlen helyeket vagy épp tevékenységeket mutatsz meg neki, spontán programokra viszed és olyasmikbe vonod be, melyek adrenalinlöketet adnak mindkettőtöknek.

Randevú

Fotó: Getty Images

Vidd társaságba!

Imádják a társasági életet, hiszen folyamatosan igénylik az új impulzusokat, emberi interakciókat és persze a figyelmet, a figyelmet és még több figyelmet. Vidd társaságba, mutasd be a barátaidnak és egy pillanatig se kételkedj abban, hogy élvezni fogja-e a helyzetet. Az Oroszlánok ugyanis éppen ilyenkor érzik elemükben magukat. Mindemellett egy ilyen szituáció segíthet abban is, hogy Oroszlán kiszemelted meglássa azt az oldaladat, amit még nem ismer.

Csak őszintén!

Az Oroszlánok mondhatni természetesnek veszik a csodálatot, a bókokat és azt, hogy piedesztálra emelik őket, éppen ezért számukra mindez, ilyen formában legalábbis, nem igazán nagy szám. Bár az egójuk valóban igényel némi legyezgetést, azonban részedről ez legyen kissé mélyebb és őszintébb, mint amihez hozzá vannak szokva. A külsejük helyett, még ha az kétségkívül vonzó is, koncentrálj inkább az értékes belső tulajdonságaikra, teljesítményeikre és ezek iránt fejezd ki az elismerésed!

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top