nlc.hu
Horoszkóp

Oroszlán csillagjegy szeretete

Néha nagyon nehéz szeretni az Oroszlánt

Milyen az Oroszlán csillagjegy, ha szerelemről vagy baráti szeretetről van szó? Eláruljuk!

Az Oroszlán uralkodó bolygója a Nap, ezért aztán ez a csillagjegy pont úgy szeret központi helyet elfoglalni a környezetében, mint a Nap a bolygók között. Az Oroszlán vezető típus, nem tehet róla, hogy magabiztos, határozott, eltökélt, vonzó és ragyogó csillagjegy, ezért nem lehet figyelmen kívül hagyni vagy félreállítani egy sarokba. Ezek a tulajdonságok azonban nem mindig teszik könnyűvé a vele való kapcsolatot, legyen szó szerelemről vagy barátságról.

1. Ha egy Oroszlánt szeretsz

A szerelem egyrészt olyan, mintha fél méterrel a föld felett lebegnél, de közben frusztráló és idegesítő is tud lenni. Az érzéseink ilyenkor azon is múlnak, hogy a párunk milyen ember és mennyire illik a személyiségünk egymáshoz. Ha az egyik túlzottan magának akarja a kontrollt, míg a másik bizonytalan fajta, akkor bizony nem biztos, hogy túl sok jövő vár arra a kapcsolatra. Ha egy Oroszlán a szerelmed, akkor számíthatsz rá, hogy mellette meg kell szoknod, hogy ő dönt az élet fontos kérdéseiben és nem hagyja kivenni a kezéből az irányítást.

Nő mosoly a férfira

Az Oroszlán nem egyszerű csillagjegy (Kép: Getty Images)

2. Ha egy Oroszlán szerelmes

Amikor az Oroszlán csillagjegyű ember szerelmes beléd, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem hagy kétséget afelől, hogy milyen érzései vannak. A személyisége olyan, hogy rendkívül egyenesen megmondja a szemedbe, amit gondol, ami egy kicsit agresszívnak tűnhet elsőre, pedig igazából csak őszinte és nem játszmázik veled. Az Oroszlán esetében azt kapod, amit látsz, nincsenek rejtett és eltitkolt részek, a szerelme 1000 fokon ég és nem fogja vissza magát az udvarlásban. Ha szerelmes Oroszlánnal hoz össze a sors, érezd magad szerencsésnek, mert kapsz vele magad mellé egy olyan embert, aki teljes odaadással szeret és megvéd minden erejével.

3. Ha egy Oroszlán az exed

Az Oroszlán csillagjegynek éreznie kell az imádatot és elfogadást a párjától. Ha ezt nem kapja meg – vagy úgy érzi, nem kap belőle eleget –, akkor jó eséllyel szakítani fog és megy tovább, hogy megtalálja azt a párt, aki elég figyelmet szentel majd neki. Sőt, akkor is szakítani fog, ha megérzi, hogy szakítani akarsz vele, mert az önbizalma nem bírná el, ha őt tennék lapátra. Cserébe viszont jó ex lesz belőle, nem tartogatja a sérelmeket, hamar túlteszi magát a szakításon és képes jó barátságban maradni az exekkel.

4. Ha az Oroszlán a barátod

Egy Oroszlán baráttal egész életedre lesz barátod, méghozzá olyan, aki imád a társaságodban lenni és mindig kapható egy kalandra vagy mély beszélgetésre. Az Oroszlán imád barátkozni, de sok ember megmarad havernak a számára, és csak keveseket enged igazán közel magához. Néha nehéz vele, mert imádja, ha igaza van és nem igazán tűri, hogy ellentmondjanak neki, de a szeretete a barátai felé úgy árad, hogy megéri elviselni a nehézségeket mellette.

Via

Csillagjegyek és munka:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top