Horoszkóp

Ez a munka nem való neked a horoszkóp szerint

Hogy melyik számodra a legmegfelelőbb munka, tizenévesen nem könnyű eldönteni. Néhány évvel később sokan már szívesebben váltanának, mert csöppet sem szeretik a hivatásukat. Vajon megfelelően választottál, amikor a jelenlegi foglalkozásod mellett döntöttél? Hogy melyik az a munka, amely egyáltalán nem illik hozzád, a csillagjegyed és a horoszkópod elárulja.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos belepusztul, ha irodában kell töltenie az egész napot, unalmas számok fölött görnyedve. A zodiákus első csillagjegye az újat keresi, független és szabad, merész és vállalkozó, ezért a monotonitás nem neki való. A könyvelést inkább csinálja valaki más.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika ragaszkodó típus, jól tudja, meg kéne szabadulnia néhány dologtól, de aztán odáig már nem jut, hogy eladja a fölösleges holmikat. Remek ízléssel rendelkezik, és a vásárlás sem esik különösebben nehezére, ennek ellenére alaposan megfontolja, mit vegyen meg leárazáskor. Horoszkópja szerint a Bikának az értékesítői, üzletkötői munkakör csak púp lenne a hátán.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek levegős jegy, ezért a szellemi foglalkozásokban érzi magát otthon. Hogy ő kertészként a földet túrja, akkor is elképzelhetetlen számára, ha amúgy a természetet imádja.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák szívesen gondoskodik másokról. Éppen ezért az orvosi hivatás közel áll hozzá, és a lelke mélyén a gyógyítás gondolatával is kacérkodhat. Túlzott érzékenysége miatt mégsem való neki ez a hivatás, nem tudná magát érzelmileg túltenni a fájdalmas vagy a gyógyíthatatlan eseteken.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán rendkívül kreatív, meleg szívű és nyitott. A rideg pénzügyi világ éppen ezért megölné a lelkében rejlő lelkesedést. Munkáját rendkívül komolyan veszi, de azok a foglalkozások valók neki, ahol emberek között lehet, ahol népszerű. A bankárok világa nem ilyen.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz már-már túlzottan is realista és földön járó a művészek világához. Szereti a művészetet, de inkább csak mint műkedvelő. Ahhoz ő ugyanis rémesen fegyelmezett, hogy bohém és valahol kiszámíthatatlan hivatást válasszon magának.

Némely foglalkozás egyáltalán nem való a csillagjegyeknek
Némely foglalkozás egyáltalán nem való a csillagjegyeknek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg, akárcsak az Oroszlán, igazi társasági ember. Imádja a forgatagot, a közösséget, a baráti társaságokat. Éppen ezért ő is olyan munkakörben érzi jól magát, ahol emberek veszik körül. A magányos író munkája, bármilyen vonzónak is tűnhet, nem való neki.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió érzékenységéből és szenvedélyes természetéből adódóan remek művésszé válhat. Hogy építészként is meg tudná-e állni a helyét, a válasz minden bizonnyal igen. Mégsem érezné jól magát a tervezőasztal és a vonalzó behatárolt világában. Túlságosan is kötött számára ez a világ, hogy fantáziája szárnyalhasson.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas imádja az életet, a partikat, a társaságot. Intelligens csillagjegy, ezért mérnökként is könnyedén lediplomázhat. A szabad lelke ebben a szakmában keretek közé kerül, ő pedig belepusztul a korlátokba. Valami egész más és rugalmas feladat való neki, ahol szabadon jöhet-mehet, sokat beszélhet és emberek között lehet.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak csillagjegynél talán egyetlen másik jegy számára sem fontosabb a stabilitás, a megbízhatóság, a biztonság. Vonzónak tűnhetnek számára a ma oly divatos start-up feladatok. Ő mégis sokkal gyakorlatiasabb típus, és inkább a megvalósítás illik hozzá, mintsem az agyalás vagy valami új beindítása. És egyébként sem követi a divatot. 

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő a megbízható és hűségesebb csillagjegyek közé tartozik. Ha valaki, na, ő biztosan tud titkot tartani. Mindezek rendkívüli erények ahhoz, hogy kiváló ügyvéd lehessen belőle. Szabad lelkének azonban a jogszabályok világa hosszú távon már túlzottan fárasztó és egyhangú lehet.

A Halak (február 19. – március 20.)

A politika világ izgalmasnak tűnhet a Halak számára. Ez a munka mégsem ajánlott, hiszen ő túlzottan is érzékeny, befolyásolható és önzetlen ehhez a hivatáshoz. Érdemesebb inkább a művészetben elmerülnie.

(via Brit)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top