nlc.hu
Horoszkóp

Az Oroszlán csillagjegy pozitív tulajdonságai

Ezért az 5 tulajdonságáért imádjuk az Oroszlánt

Az Oroszlán ragyogó, vezetésre termett egyéniség, ám imád gondoskodni, ráadásul ezt igazán nagyonalú módon teszi. Van miért szeretni.

#1. Optimista

Az Oroszlán csillagjegy szülötte optimista, mindenben és mindenkiben képes meglátni a legjobbat és még a a nehézségeknek is megtalálja a pozitív, előremutató oldalát.

#2. Gondoskodó

A szeretteinek, közvetlen környezetének igyekszik mindent megadni, mégpedig a tőle telhető leginkább nagyvonalú módon. Az Oroszlán igazán szeret gondoskodni másokról, mind lelki, mind pedig gyakorlati értelemben. Védelmező, kedves, és felelősségének érzi, hogy boldoggá tegye azokat, akik fontosak a számára. Mindemellett együttérző is, szívesen segít a szükséget szenvedőkön, bajba jutottakon. 

Ezekért imádjuk az Oroszlánt

Ezekért imádjuk az Oroszlánt (Illusztráció: Getty Images)

#3. Őszinte

Az Oroszlán egyik legmeghatározóbb tulajdonsága az őszinteség. Nem hisz a kertelésben, de még a kegyes hazugságokban sem, ahogy az álszerénységben sem. Egy Oroszlától mindig közvetlen és őszinte visszajelzést kapsz. Akadnak, akik ezt a tulajdonságát negatívumként értékelik, pedig valójában nagyon is pozitív.

#4. Lojális

Legyen szó akár párkapcsolatról, barátságokról, akár munkahelyi vagy üzleti kapcsolatokról, az Oroszlán csillagjegy szülötte maximálisan lojális a partnereivel. Mindezzel olyasfajta stabilitást teremt, amire bátran lehet építeni, akár a magánéletben, akár a munkában.

#5. Inspiráló

Élénk és ragyogó személyiség, tele önbizalommal, aki természeténél fogva imád a középpontban lenni. Könnyen felkelti és fenn is tartja a figyelmet, rendkívül szórakoztató és soha nem válik unalmassá. Vezetésre termett, ösztönösen és tudatosan egyaránt hatni tud másokra, így bármiben vesz is részt, rendkívül inspiráló a jelenléte. Keményen dolgozik és másokat is képes rábírni a kemény munkára, mégpedig úgy, hogy közben a népszerűségét sem veszíti el.

via

Olvass még az oroszlán csillagjegyről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top