nlc.hu
Horoszkóp

Az Oroszlán aszcendens

Ragyogó, büszke és szenvedélyes – Ilyennek látnak mások, ha Oroszlán az aszcendensed

Ha Oroszlán aszcendenssel születtél, kétségkívül nagy dolgokra vagy hivatva, de meg kell dolgoznod az elismerésért.

Az állatövi jegyek mindennap, átlagosan kétóránként váltják egymást a keleti horizonton: az aszcendens vagy felkelő jegy az a jegy, mely a születésed pillanatában volt épp emelkedőben. Leginkább azt határozza meg, milyen arcot mutatsz a külvilág felé, milyennek látnak téged mások. 

Mi az aszcendensed?

Ahhoz, hogy megtudd, mi az aszcendensed, a születésed éve, hónapja, napja és helye mellett annak pontos óráját és percét is ismerned kell. Ha ezek megvannak, kattints például erre az ingyenes kalkulátorra, mely az adatok alapján pillanatok alatt kiszámítja, mi az aszcendensed.

Ragyogj!

  • Ha Oroszlán aszcendenssel születtél, az elsődleges életfeladatod, hogy vezetői, illetve kreatív képességeidnek köszönhetően kiemelkedj a tömegből és ragyogj. Erős késztetést érzel arra, hogy „valaki” legyél, vagyis valamiképpen fontos személlyé válj. A munkát azonban nem úszhatod meg: még ha született tehetséged is van valamihez, azt fejlesztened kell, hogy valóban kivívd mások tiszteletét és csodálatát.
  • Ha azt csinálhatod, amit szeretsz, akkor a legjobb tulajdonságaid kerülnek előtérbe. Éppen ezért lényeges, hogy tárd fel, mi is az, amiben igazán jó vagy, amiben átlagon felülit hozhatsz létre a magad és mások javára. Ehhez az kell, hogy légy magaddal őszinte és kövesd a megérzéseidet.
oroszlán csillagjegy

Illusztráció: Getty Images

  • Rendkívül büszke természet vagy és utálod, sőt egyenesen elviselhetetlennek tartod, ha kritizálnak, ezzel azonban olykor épp a saját bizonytalanságaidat leplezed, akár magad előtt is. Hajlamos vagy arra, hogy különbnek érezd magad másoknál, elvárod a „királyi bánásmódot”, ha pedig nem kapod meg, akkor megsebzett büszkeségedben könnyen indulatossá, illetve frusztrálttá válhatsz. Fontos, hogy ezeket az érzelmeket megtanuld kontroll alatt tartani.
  • A széles körű elismerés és az ezzel járó életszínvonal iránti igény valószínűleg arra késztet, hogy nagyon keményen dolgozz a sikereidért. Ez mindaddig rendben van, amíg nem dolgozol túl keményen, megfeledkezve a családodról és a barátaidról. Soha ne hagyd figyelmen kívül, hogy ők azok, akik a legközelebb állnak hozzád és akiknek a támogatására leginkább számíthatsz!
  • Született vezető vagy, azonban meg kell tanulnod, hogy a vezetés az azzal járó felelősség és hatalom okos megosztását is magában foglalja. Tanuld meg értékelni mindezt, ami másokat különlegessé tesz és amivel ők tudnak hozzájárulni a közös sikerekhez. Ügyelned kell arra, hogy soha ne bánj másokkal lenézően. Az emberek ugyanis akkor fognak szívesen követni, ha tisztelettel bánsz velük.
  • Szórakoztató, szenvedélyes,  élettel teli személyiség vagy, aki másokat is képes magával ragadni. Örömet és fény viszel bármilyen helyzetbe, amelynek részese vagy.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top