nlc.hu
Horoszkóp

A Szűz aszcendens

Szorgalmas, önkritikus és szorongó – Ilyennek látnak mások, ha Szűz az aszcendensed

Szűz aszcendensűként valószínűleg önmagad legkeményebb kritikusa vagy és az életben az egyik legnagyobb harcot a saját önbizalomhiányoddal kell megvívnod.

Az állatövi jegyek mindennap, átlagosan kétóránként váltják egymást a keleti horizonton: az aszcendens vagy felkelő jegy az a jegy, mely a születésed pillanatában volt épp emelkedőben. Leginkább azt határozza meg, milyen arcot mutatsz a külvilág felé, milyennek látnak téged mások. 

Mi az aszcendensed?

Ahhoz, hogy megtudd, mi az aszcendensed, a születésed éve, hónapja, napja és helye mellett annak pontos óráját és percét is ismerned kell. Ha ezek megvannak, kattints például erre az ingyenes kalkulátorra, mely az adatok alapján pillanatok alatt kiszámítja, mi az aszcendensed.

Túl kemény vagy magaddal

  • Ha Szűz az aszcendensed, gyakorlatias, elemző hozzállás jellemez.  Szorgalmas és lelkiismeretes vagy, szeretsz hasznos lenni, szolgálatot tenni másoknak, illetve egy tágabb rendszer, csoport részeként tevékenykedni, ahol megvan a helyed és a  feladatod. A rend és a pontosság rendkívül fontos a számodra, csakúgy, mint a szisztematikusság. Valószínűleg jó vagy a problémák megoldásában, különösképp akkor, ha az adott problémát konkrét, kimutatható módon kell megoldanod.
  • Bár általában jól vagy egészen kiválóan teljesítesz, túlteng benned az önkritika, gyakran túl kemény vagy önmagaddal. Hajlamos vagy túlaggódni a dolgokat, kevesebbet feltételezni önmagadról, mint amire valójában képes vagy, az önbizalomhiány pedig bénítólag hat rád. Folyton megkérdőjelezed az értékeidet, tetteidet, ami súlyos szorongáshoz vezethet. Fontos feladatod, hogy megtanuld nem csupán nem agyonkritizálni magad, de büszkének lenni az eredményeidre és elfogadni az elismerést.
A Szűz csillagjegy jelképe

Illusztráció: Getty Images

  • Fokozottan oda kell figyelned az egészségedre. A már említett szorongások, negatív érzelmek, valamint az, hogy hajlamos vagy túlvállalni magad, fizikailag legyengíthetnek, megbetegíthetnek. Lényeges, hogy ügyelj az egészséges táplálkozásra, pihenj eleget és találj alkalmat a kikapcsolódásra, illetve a rendszeres testmozgásra is. Az olyan mozgásformák, melyek az elme és a test fókuszát egyaránt erősítik, különösen ideálisak a számodra.
  • Valósággal rettegsz a bizonytalanságtól, az esetleges káosztól, ezért minden igyekezeteddel azon vagy, hogy azt megelőzd. Született biztonsági játékos vagy, olyankor sem vagy hajlandó kockáztatni, amikor szükséges vagy érdemes lenne. Keress olyan embereket, tapasztalatokat, melyek megtanítanak bízni az élet természetes ritmusában és hagyni, hogy a dolgok csak úgy, maguktól áramoljanak és történjen, aminek történnie kell.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top