nlc.hu
Horoszkóp

A Vízöntő aszcendens

Intelligens, különc és idealista – Ilyennek látnak mások, ha Vízöntő az aszcendensed

Ha Vízöntő aszcendenssel születtél, az a feladatod, hogy járatlan utakat járj be és másokkal is megoszd a felfedezéseidet.

Az állatövi jegyek mindennap, átlagosan kétóránként váltják egymást a keleti horizonton: az aszcendens vagy felkelő jegy az a jegy, mely a születésed pillanatában volt épp emelkedőben. Leginkább azt határozza meg, milyen arcot mutatsz a külvilág felé, milyennek látnak téged mások. 

Mi az aszcendensed?

Ahhoz, hogy megtudd, mi az aszcendensed, a születésed éve, hónapja, napja és helye mellett annak pontos óráját és percét is ismerned kell. Ha ezek megvannak, kattints például erre az ingyenes kalkulátorra, mely az adatok alapján pillanatok alatt kiszámítja, mi az aszcendensed.

Kilógsz a sorból

  • Ha Vízöntő aszcendenssel születtél, magas intelligenciával, erős intuíciós készséggel és kiváló logikai érzékkel rendelkezel. Egy pillanat alatt képes vagy meglátni a lényeget, átlátni egy-egy helyzetet, mindez pedig képessé tesz akár egészen összetett problémák gyors és hatékony megoldására is. 
  • A külvilág szemében lázadónak, különcnek tűnhetsz. Jó eséllyel kiskorodtól kezdve megszoktad, hogy kilógsz a sorból, hogy kívülállóként kezelnek. Mindezt azonban nem bánod, ugyanis pontosan tisztában vagy azzal, hogy az egyik életfeladatod az, hogy járatlan utakat járj be és szokatlan, innovatív megoldásokat keress. Nemcsak a magad, de mások javára is.  
Vízöntő csillagjegy jelképe

Illusztráció: Getty Images

  • Fontos számodra a szabadság, az autonómia, és határozott elképzelésid vannak azzal kapcsolatban is, hogy milyen társadalmi státuszt akarsz elérni és ehhez milyen lépéseket kell tenned. A praktikus és az idealista gondolkodásmód egyszerre jellemez és arra kell törekedned, hogy e kettő között mindig megőrizd az egyensúlyt, egyik se menjen a másik rovására.
  • Rettegsz attól, hogy sebezhetőnek tűnsz mások szemében, ezért gyakran rideg, akár lenéző viselkedéssel véded ki mások akár teljesen ártatlan, jó szándékú közeledését, ami azonban elszigeteltté tehet. Ahhoz, hogy igazán boldog lehess, rá kell jönnöd, hogy a sebezhetőség nem a gyengeség jele. Lényeges, hogy megtanulj nyitni mások felé, teret engedni az örömöknek és a szenvedélyeknek, ezáltal pedig megélni és megmutatni az emberi oldaladat.
  •  Még akkor is, illetve éppen azért, mert különbnek érzed magad másoknál, nagyon is alkalmas vagy arra, hogy emberek akár nagyobb csoportját vezesd, megosztva velük egyedi nézőpontodat, felfedezéseidet. Sikeres lehetsz társadalmilag hasznos, humanitárius ügyek szószólójaként, de a képességeidet, tehetségedet eredményesen kamatoztathatod a tudományos kutatások, a politika, vagy akár a média területén is.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top