nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a legridegebb csillagjegyek

Ezek a legridegebb csillagjegyek

A realista, a különc, a tökéletességre törekvő és a bizalmatlan. Íme a zodiákus négy legridegebb – vagy legalábbis leginkább annak tűnő – csillagjegye!

Bak 

A Bakok higgadtak, realisták és elképsztően céltudatosak, sosem a pillanatnyi hangulataik befolyásolják őket. Szinte semmivel sem lehet őket kibillenteni a stabilitásukból és bár alapvetően egyáltalán nem rosszindulatúak és senkinek sem akarnak ártani, azonban tény, hogy az esetek többségében meglehetősen ridegen viselkednek. Nem vesztegetik ugyanis az idejüket olyan emberekre, illetve helyzetekre, akik, amik hátráltatnák őket haladásban, ezeket határozottan és érzelemmentesen elutasítják. Keveseket engednek igazán közel magukhoz és még nekik – akár egy párkapcsolatban vagy barátságban – is maradéktalanul be kell tartaniuk a jegy szülötteinek szigorú játékszabályait.

Vízöntő

A Vízöntők kiváló szociális készségeik miatt először általában nyitottnak és kedvesnek tűnnek, azonban hamar kiderül, hogy valójában hűvösek és zárkózottak. Ők a zodiákus nagy különcei, akik hajlamosak különbnek érezni magukat mindenki másnál. Gyakran hagyják el a járt utat a járatlanért és ezt legszívesebben egyedül teszik. Igen temperamentumosak, ám a harcaikat mélyen, belül, önmagukkal vívják meg, kifelé erősnek és megingathatatlannak mutatkoznak. Bár látszólag képtelenség őket megbántani, valójában nagyon is könnyen megsértődnek és nem hajlandók a megbocsátásra. 

Jégkirálynő

Illusztráció: Getty Images

Szűz

A Szüzek praktikus és kritikus gondolkodású, perfekcionista emberek. Hírből sem ismerik a magalkuvást, az elveikhez és az elvárásaikhoz kőkeményen ragaszkodnak. Nem csupán másokkal, de saját magukkal kapcsolatban is meglehetősen könyörtelenek tudnak lenni, legfőképpen amiatt, mivel folyamatosan a tökéletességet hajszolják. 

Skorpió

A Skorpiók esetében a rideg, távolságtartó viselkedés egyértelműen védekezési mechanizmus. Kimondottan érzékeny emberek, akik rettegnek a konfliktusoktól és a sérülésektől, épp ezért inkább tartózkodnak az érzelmeik kifejezésétől. Rendkívül nehéz a bizalmukba férkőzni és megnyitni őket, ami sokakat eleve elriaszt. Azonban nagyon is érdemes értük küzdeni, ugyanis e jegy szülöttei azok, akiknek a ridegsége mögött nagyon is meleg szív rejtőzik.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top