nlc.hu
Horoszkóp

Tévhitek a Bak csillagjegy szülötteiről

5 tévhit a Bak csillagjegy szülötteiről

A Bakok renkívül fegyelmezett és céltudatos emberek, akik gyakran ridegnek tűnnek a külvilág szemében. Azonban nem teljesen olyanok, amilyennek látszanak...

 # 1. tévhit: Irányítani akarnak másokat

A Bakok az önuralmukról híresek, emiatt azt feltételezik róluk, hogy nem csupán magukat, de másokat is irányítani akarnak. Bár tény, hogy megpróbálják rávenni a családtagjaikat, barátaikat, munkatársaikat, hogy legyenek fegyelmezettebbek, azonban soha senkit nem kényszerítenek arra, hogy olyasmit tegyen, amit nem akar. Ami irányításnak tűnik, az esetükben inkább a törődés és a feltétel nélküli szeretet megnyilvánulása, amivel azt szeretnék elérni, hogy a számukra fontos embereknek minél jobb és sikeresebb legyen az élete.

 # 2. tévhit: Sosem engedik el magukat

A jegy szülöttei munkamániás hírében állnak, ami alapvetően igaz is rájuk. Magasra teszik a mércét, számos célt tűztek ki maguk elé, és nem hagyják, hogy bármi is akadályozza ezek megvalósítását. Hajlamosak egyszerre több mindenen is dolgozni, így kevés idejük marad a kikapcsolódásra. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne tudák jól érezni magukat. Bár jóval ritkábban, mint a többség, de ők is szívesen elengedik magukat és ilyen esetekben megmutatják azt az általában szarkasztikusan humoros énjüket is, ami a hétköznapokban rendszerint rejtve marad. 

Bak csillagjegy

Forrás: Getty Images

 # 3. tévhit: Ridegek

A Bakok mindenkinél jobban képesek rejtegetni az érzelmeiket, ami miatt ridegnek tűnhetnek. Igazából azonban nagyon is vannak érzéseik, csak épp a maguk elegáns és óvatos módján fejezik ki azokat. Teszik mindezt elsősorban azért, mivel rendkívül bizalmatlanok és rettegnek attól, hogy kihasználják őket.

 # 4. tévhit: Pesszimisták

Tény és való, hogy mindig fel vannak készülve a legrosszabbra, ám ennek oka nem elsősorban a pesszimista, sokkal inkább a realista hozzáállás. Pontosan tisztában vannak azzal, hogy a dolgok nem mindig a terv szerint alakulnak, éppen ezért minden lehetséges helyzetre készítenek forgatókönyvet, annak érdekében, hogy végül eljussanak oda, ahová tartanak.

 # 5. tévhit: Örök elégedetlenek

A jegy szülötteit a célok kitűzése, majd megvalósítása élteti. Amikor pedig elérnek valamit, nem sokáig örülnek, hanem máris kitűzik maguk elé a következő célt. Emiatt úgy tűnhet, soha nem elégedettek a sikereikkel. A valóság azonban az, hogy nagyon is azok, ám azt is tudják, hogy mindig van még mit elérni.

via

Olvass még a Bakokról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top